Společné polétání Ostrava - Poruba III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba III
Tak a je po lítání!kdo poslal ten déšt?
Ja jsem ho privezl ze Slovenska
. Konecne doma, jdu mrknout kdy bude litatelno nasledujici tyden, kdy mam jeste volno.
Cito!je krásně ale muže se lítat když je tak mokro?
Kolegové!Kdo máte na AUKRU toho vetroně FLOASTR?TAK TO STÁHNI a dej mi č.t. ja ho beru.Protože ten muj nejde po havariji seřídit.ANI trenéra neposlouchá.
telefon máš v SZ
Kolegové!to je hnus počasí,a já bych lítal.krdy bele do pr....!abych trénoval jen na simulátoru!
Tak o půl osmé v Hrabove
- Honzzzinek88
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnešní první let po vodní hladině se SeaDartem na Letním koupališti Ostrava Poruba. Je natočeno popojíždění po hladině, lítání a přistání. Na úplným konci je i menší utopenec : - D . P.S. Chce to ještě vylepšit kormidlo. Udělá se asi z překližky, protože při druhým letu se vylomila páka, tak už to nebylo ovladatelný. : - )
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=laS1p9WqHQ0[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=laS1p9WqHQ0[/youtube]
Youtube http://www.youtube.com/user/RcAirOSTRAVA/videos
Galerie http://rcairostrava.zonerama.com/
Galerie http://rcairostrava.zonerama.com/
Pěkné,kolik stálo vstupné?
Já byl na tom rybníce co je vedle koupaliště ale to by se mi taky líbilo.
Ahoj Honzíku. Vždycky jsem přece říkal, že z tebe něco velkého bude, jestli tě něco malého nesežere
Inu: mládí vpřed a stáří na svá místa
P.S.: Myslím vážně, že ti takového šikovného taťku při společném koníčku můžeme všichni jen závidět! L.
P.S.: Myslím vážně, že ti takového šikovného taťku při společném koníčku můžeme všichni jen závidět! L.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Hojte dnes! Nějak jim na Aladinovi nevychází vítr, plánuje někdo Padělky? L.
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.
Tak, poprvé jsem došel domů za tmy z Padělků. Bylo s Radianem Pro super. Bez slunka na obě strany, bez brýlí.. Ještě, že jsem se hecnul.. Vyvenčený, to se bude spinkat.. 
Hojte dnes, to jsem zase já.. Tady to zase scíplo..
Mám novinku, kdysi jsme o tom debatovali: byl jsem dnes v České pojišťovně kvůli pojištění odpovědnosti za škody způsobené v občanském životě (pojistka na blbost). Všichni tvrdí, že se vztahuje samozřejmě i na škody způsobené rekreačním provozem modelů letadel (kromě soutěží, jako kůň nebo kolo), ale výslovně to ani v obchodních podmínkách nemají. Nechal jsem to tam proto jako rozšíření výslovně dopsat při stále stejných limitních podmínkách: škoda modelem letadla na zdraví 2 mil., majetku 1 mil. a finanční újma 1/2 mil. Kč. Platí v celé EU. Je to podané ke schválení v centrále ČP. Bylo by to za 412 Kč ročně s 0 Kč spoluúčasti, vlastně pro nás 2 pojistky v 1. To bych bral, tak čekám na schválení. To jsem sám zvědavý. ČSOB Pojišťovna to umí taky za cca 650 Kč ročně a se spoluúčastí 500 Kč. L.
Mám novinku, kdysi jsme o tom debatovali: byl jsem dnes v České pojišťovně kvůli pojištění odpovědnosti za škody způsobené v občanském životě (pojistka na blbost). Všichni tvrdí, že se vztahuje samozřejmě i na škody způsobené rekreačním provozem modelů letadel (kromě soutěží, jako kůň nebo kolo), ale výslovně to ani v obchodních podmínkách nemají. Nechal jsem to tam proto jako rozšíření výslovně dopsat při stále stejných limitních podmínkách: škoda modelem letadla na zdraví 2 mil., majetku 1 mil. a finanční újma 1/2 mil. Kč. Platí v celé EU. Je to podané ke schválení v centrále ČP. Bylo by to za 412 Kč ročně s 0 Kč spoluúčasti, vlastně pro nás 2 pojistky v 1. To bych bral, tak čekám na schválení. To jsem sám zvědavý. ČSOB Pojišťovna to umí taky za cca 650 Kč ročně a se spoluúčastí 500 Kč. L.
Na okraji Ostravy-Poruby byl v porostu nalezen malý vrtulníček, schází mu pastorek, jinak vizuálně bez poškození.
Pánové zdravím!už jsem po problémech s přihlášením tady-