Páska na lepenie kormidiel
Páska na lepenie kormidiel
Prosím poradte.
Kúpil som od Reicharda Proxima II. Na jednom krídle bolo zle nalepené krídelko. Nedalo sa vôbec vychýliť smerom dole, tak som odlepil pásku z hornej strany. Teraz to potrebujem opäť prilepiť, ale neviem kde by som na Slovensku kúpil kvalitnú lepiacu pásku šírky 15mm (uvádza sa 3M..). Máte nejaký typ na predajcu?
Dakujem
Kúpil som od Reicharda Proxima II. Na jednom krídle bolo zle nalepené krídelko. Nedalo sa vôbec vychýliť smerom dole, tak som odlepil pásku z hornej strany. Teraz to potrebujem opäť prilepiť, ale neviem kde by som na Slovensku kúpil kvalitnú lepiacu pásku šírky 15mm (uvádza sa 3M..). Máte nejaký typ na predajcu?
Dakujem
Re: Páska na lepenie kormidiel
Scotch Magic 3M 19 mm (Crystal)
Mají v papírnictvích.
Mají v papírnictvích.
- maroslong
- Kontaktovat uživatele:
Používam tiež Scotch Crystal ale šírku 12 mm. Tá sa dá u nás zohnať ťažšie, kupoval som naposledy niekoľko balení cca pred dvoma rokmi a už to v mailoch nemám. Bol to ale nejaký slovenský e-shop s kancelárskymi potrebami. 19 mm majú u nás bežne v Ševte aj iných papiernictvách.
A co Omnisilk? Je to sice 25mm, ale je to synteticke hedvabi a lepidlo drzi jako cert. Nak
Tiež používam Omnisilk, len ešte pred prilepením pásky potriem plochu trochou Uhuporu a nechám preschnúť - drží ako čert, odtrhnúť ide len veľmi ťažko.
SVK 34-12
Já také používám Omnisilk kupuji v lékárně.
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Co to je, nějakej flastr na lidi v metráži?
Jirka
Jirka
Áno, je to taký "biely" leukoplast a dosť ťažko sa trhá, čo je pri pántoch výhoda.
SVK 34-12
Ďakujem všetkým, už som rozhodil siete Dafer, FaxCopy, ašte pridám Ševt.
Používám tuhle pásku:
http://www.rescue4you.cz/small-injury/3 ... -x-9-14-m/
http://www.rescue4you.cz/small-injury/3 ... -x-9-14-m/