Ahojte,
je možné zresetovať nejako Zenmuse H3 3D? Nejako mi vyrovnáva kameru tak, že je vlastne krivo (pozri foto). Resp je iná možnosť ako nakalibrovať odchýlky, ktorých sa ma gimbal držať? Neviem si poradiť, a fotky sú tým padám trošku skosené, čo naozaj nevyzerá dobre.
Edit: ospravdelňujem sa, poprosím admina o presunutie do temy DJI Phantom 2 + H3 3D
Reset Zenmuse - vyrovnanie pozicie
Re: Reset Zenmuse - vyrovnanie pozicie
Nemáš to nabourané? Odkdy se to tak chová? Gardenroute kdysi psal, že se to musí kvůli kalibraci posílat do Německa, pokud si dobře pamatuju. Zkus se poptat prodejce.
Bohužiaľ áno, padol. A samozrejme je to odvtedy. Pri páde sa viditeľne ohol spodný nosný kríž gimbalu, teda jedno ramienko. Nakoniec to nebolo nič vážne, takže som to pomalinky jemne vyrovnal do pôvodnej polohy a všetko ide ako, až na vychýlenie tej polohy kamery. To čo sa stalo vo vnútri gimbalu netuším ale vyrovnáva pekne.
DJI Phantom 2 + Zenmuse H3-3D + GP Hero 3+ BE
-
Václav Procházka
Pokuď to jinak maká, tak to posuň - nastav horizont mechanicky. Zřejmě se ti to mírně při pádu protočilo.
Áno, je dosť možné (ak je to možné), že sa to pri páde pretočilo o malý kúsok. A úprimne povedané fakt neviem čo je nastaviť horizonty manuálne. Vedel by si mi to opísať, resp. popritom opísať či to môžem nejako ešte viac poškodiť? Inak som našiel vlákno kde to ľudom začalo robiť na H3 2D vraj samo od seba.
DJI Phantom 2 + Zenmuse H3-3D + GP Hero 3+ BE
V každým případě sundavej krytku z objektivu. A nech kryt konektorů z boku. Pokud podložíš kříž abys vyrovnal náklon manuálně - nepomůže to. Asi se ti uvolnilo ( posunulo) čidlo. To se u Alexmose kalibruje v 6 osách. DJI tě k tomu nepustí a budeš to muset nechat seřídit v servisu (autorizovaném). Pokud nevygůglíš nějaký domorobo kuchací návod.
No ja neviem, ale mne pomohlo, keď som pod jednu stranu kríža vložil asi 2mm podložku a gopro sa dala do roviny.
DJI F550, NAZA-M, Futaba T8J, GPS, H3-2D, HERO3, FatShark Attitude SD,Dji 10x3.8