EasyFly vs. Widows XP
PPjoy se dá stahnout i jinde, zkus to vyhledat v www.google.com Mam to stažený a o víkendu dam dohromady interface, tak doufam, že to rozchodim.
DonEmilio: Jestli máš Win XP, musíš si stahnout ten program, protože v XP nejde přímý přístup na port, koukal jsem do manuálu, ten program je taková berlička - měl by to být "univerzální" instalátor periferie do počítače.
DonEmilio: Jestli máš Win XP, musíš si stahnout ten program, protože v XP nejde přímý přístup na port, koukal jsem do manuálu, ten program je taková berlička - měl by to být "univerzální" instalátor periferie do počítače.
DonEmilio píše:Ahoj Dave0402, díky za odkaz. Ten kablík jsem si udělal bez problému, ale je tam odkaz na stránku PPTOY , na němž má být ovladač ke stažení. Problém je v tom, že ta stránka je nějak nedostupná. Použil jsi to, nebo to šlo samo hned po připojení?
Nemáš zač
PPJoy můžeš stáhnout třeba tady - http://www.kopecek.wz.cz/ - v sekci download (dneska jsem tu stránku objevil - mimochodem, je tam spousta zaímavých prográmků).
taky bych měl jeden dotaz-jsem šťastným majitelem interfacu od zajíce, pod w98 samozřejmě chodí spolehlivě a ve wxp mi jde normálně připojit, v nastaveních ho připojím jako leteckou páku a zkalibruju- všechno funguje, vypadá v pořádku, ale ve fms si ani nevšimne, že by něco bylo připojený. ještě mám simulátor f3f který pod wxp ovládám s tímhle interfacem, nefunguje vám někomu fms pod wxp s tímhle interfacem? pomohl by mi ppjoy? už sem si k němu něco hledal asi úřed půl rokem, ale pak z toho nějak sešlo...
PPjoy a spol: Slepil jsem interface na LPT a po asi dvou hodinách experimentování s PPjoy
jsem to rozchodil na FMS ve W XP, ale musím říct, že mi to naprosto úžasně škube. Zkoužel jsem to i na W98 a bylo to o hodně lepší. RFG2 to vůbec nebere, kalibrace se chvíli zasekne a nejde mi ovládat více než 3 kanály. Asi budu muset ještě zaexperimentovat, nebo sehnat lepší interface.
Koko: Modely pro simulátory stahneš třeba na www.rcsim.de . Je třeba se zaregistrovat !!
Koko: Modely pro simulátory stahneš třeba na www.rcsim.de . Je třeba se zaregistrovat !!
Musím se připojit do diskuse protože mám v PC FMS2.8, EasyFly a RealFlight G3.
RealFlight nechám být protože to JEskutečně simulátor.
Nicméně mám Windows XP Profesional, EasyFly chodí bezvadně a je mnohem lepší než FMS je třeba si stáhnout patch v.1.7.8 ze stránek www.ipacs.de
Modely a krajiny se dají stahovat z netu do easyfly stejně jako do FMS (stačí hledat na www.rcsim.de ),
už někdo dostal v FMS letadlo do vývrtky asi ne že, protože to FMS prostě neumí EasyFly ano. Létat s vrtulníkem je v EasyFly mnohem těžší než v FMS.
Nechtěl bych nazývat FMS ani Easyfly simulátory nicméně EasyFlytrochu vede v realističnosti a FMS má více příznivců-tvůrců, oba jsou zdarma a podle toho vypadají.
Pokud se vám nechce hledat na netu letadla,vrtulníky a krajiny do EasyFly tak napište mám jich cca 80 a patch pošlu klidně taky.
RealFlight nechám být protože to JEskutečně simulátor.
Nicméně mám Windows XP Profesional, EasyFly chodí bezvadně a je mnohem lepší než FMS je třeba si stáhnout patch v.1.7.8 ze stránek www.ipacs.de
Modely a krajiny se dají stahovat z netu do easyfly stejně jako do FMS (stačí hledat na www.rcsim.de ),
už někdo dostal v FMS letadlo do vývrtky asi ne že, protože to FMS prostě neumí EasyFly ano. Létat s vrtulníkem je v EasyFly mnohem těžší než v FMS.
Nechtěl bych nazývat FMS ani Easyfly simulátory nicméně EasyFlytrochu vede v realističnosti a FMS má více příznivců-tvůrců, oba jsou zdarma a podle toho vypadají.
Pokud se vám nechce hledat na netu letadla,vrtulníky a krajiny do EasyFly tak napište mám jich cca 80 a patch pošlu klidně taky.
Omlouvám se za špatnou informaci, Honza má pravdu i v FMS jde model utrhnout, já to zkoušel s FMS 2 alpha8.2 tam mi to nešlo, letadlo se jen zhouplo, teď sem to zkusil ve verzi 2 alpha 8.5 a tam se mi povedlo model pěkně roztočit do vývrtky.
Nicméně si stojím za tím že easyfly pod win XP chodí bez problémů.
Mám AMD Sempron 3200+,1024MB DDR RAM,ATI RADEON 9800 Pro,disk Seagate Baracuda 200GB/7200ot.,Windows XP Professional a EasyFly s patchem 1.7.8. NO PROBLEM, ale mám problém s FMS funguje dobře až na to,že se nezobrazuje část nabídek,čím to může být.
Nicméně si stojím za tím že easyfly pod win XP chodí bez problémů.
Mám AMD Sempron 3200+,1024MB DDR RAM,ATI RADEON 9800 Pro,disk Seagate Baracuda 200GB/7200ot.,Windows XP Professional a EasyFly s patchem 1.7.8. NO PROBLEM, ale mám problém s FMS funguje dobře až na to,že se nezobrazuje část nabídek,čím to může být.
- SkyLarkMen
- Kontaktovat uživatele:
Neví někdo jestli jde letadla ve FMS ovládat volantem od Geniuse
Zkoušel jsem to nějak nastavit, ale nepodařilo se. Myslím že ovládání proporcionálním volantem by bylo určitě lepší než šipkama. Mám WIN XP.
Zkoušel jsem to nějak nastavit, ale nepodařilo se. Myslím že ovládání proporcionálním volantem by bylo určitě lepší než šipkama. Mám WIN XP.
Skylark - made in China, Duplex - vlastní konstrukce
Bobík - vlastní konstrukce, JES012, Naro pro, SPEED 400-1:4, vrt. 11/6
TOXI - tvorba plánku
Bobík - vlastní konstrukce, JES012, Naro pro, SPEED 400-1:4, vrt. 11/6
TOXI - tvorba plánku
PetrL píše:...ale mám problém s FMS funguje dobře až na to,že se nezobrazuje část nabídek,čím to může být.
To je způsobené tím, že tam je stará verze češtiny, kde nejsou nové položky. Někde bych měl mít vlastní překlad, podívám se po tom, jestli to najdu, pošlu ti to mailem.
EHM... jestli mi tedy napíšeš (nemáš tu mail).
Malinkatá změna - dal jsem to k sobe na web, takze klidne sosejte.