létání s Wild hawkem
-
_George_
- Kontaktovat uživatele:
Už sa to tu velakrát preberalo, nabudúce skús pohladať. Kamarátovi som zalietaval wild hawka a je to dobré a poslušné lietadlo. Bez úpravy ťažiska to však zrejme nepôjde. Posuň ťažisko pred výstuhu krídla. Tiež to má dosť slabý motor do vetra, vraj je to iba 380-ka. Myslím ale že v klude to lieta perfektne.
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122
poprvy krat to islo po kridle k zemi, lebo tam nieco rusilo alebo co...
dali sme dole nalepky z predneho kridla, ktore sa odlepovali, striekli sme to specialnou farbou na epp. upravili sme tazisko, serva nastavili, trosku vypalili do epp drazky pri servach, dovazili este asi 15g na predok. /nalepky mali 10g/.
druhykrat /moj prvy let/ to islo uplnymi skokami, pristal som na strome.
moj druhy let /tretikrat/ to uz islo fantasticky sa mi zda, pekne to klze. Inac znamy mi urobil malicke vzpätie kridel /iba par cm na celej dlzke kridla/, vyrobil novu uhlikovu trubku so vzpatim, takze je to ovela stabilnejsie poslusnejsie, proste zda sa mi zatial super
dali sme dole nalepky z predneho kridla, ktore sa odlepovali, striekli sme to specialnou farbou na epp. upravili sme tazisko, serva nastavili, trosku vypalili do epp drazky pri servach, dovazili este asi 15g na predok. /nalepky mali 10g/.
druhykrat /moj prvy let/ to islo uplnymi skokami, pristal som na strome.
moj druhy let /tretikrat/ to uz islo fantasticky sa mi zda, pekne to klze. Inac znamy mi urobil malicke vzpätie kridel /iba par cm na celej dlzke kridla/, vyrobil novu uhlikovu trubku so vzpatim, takze je to ovela stabilnejsie poslusnejsie, proste zda sa mi zatial super
vysílač WH 4kanál
nevíte někdo jak by se dalo u WH vyměnit ovlásání motoru napravo aby byl vlevo
da sa to nejako "prepojit" vo vysielaci, ale ja osobne som to menit nedal, nic ti to neprinesie a neni to ani akrobat ze by to vyzadovalo nejake zlozitejsie ovladanie.
Proste ho vytiahnes hore na plny plyn a tam si uz pekne kruzis ako chces.
V nedelu som so svojim lietal, zatial najlepsie lietanie ake som mal. urobil som asi 5 hodov z ruky, vyska sa tazko odhaduje, asi okolo 50-60 m. Proste paradne polietanie a plachtenie...
Proste ho vytiahnes hore na plny plyn a tam si uz pekne kruzis ako chces.
V nedelu som so svojim lietal, zatial najlepsie lietanie ake som mal. urobil som asi 5 hodov z ruky, vyska sa tazko odhaduje, asi okolo 50-60 m. Proste paradne polietanie a plachtenie...
ahoj dnes jsem byl letat s wh a asi po 15 minutách mi přestal jet motor,proste jsem hodil chvíli letel zak 40metrů a potom se vypnul motor a musel jsem ho rozjet tak že zmáčknu ten červenej čudlík.nevíte na co ten čudlík je , co s tím a případně jak to spravit?jinde jsem četl že se to spojí a spájí ale nevím. prosím poradte

Ten cudlik je pojistka proti roztoceni motoru. A taky kdyz se ti vypne motor kvuli nizkymu napeti baterek, tak tim cudlikem regulator zase zapnes. Tech 15minut odpovida akorat tak kapacite tech originalnich baterek.
Proste jak se baterky vybiji, tak regulator odpoji motor, aby si clanek podvybitim neznicil...a to je cele. Nak
PS. kdyz ty dva vodice do toho tlacitka spojis, tak se ten motor skokove vypina a s malym plynem se jeste muzes doplazit na pristani.
Proste jak se baterky vybiji, tak regulator odpoji motor, aby si clanek podvybitim neznicil...a to je cele. Nak
PS. kdyz ty dva vodice do toho tlacitka spojis, tak se ten motor skokove vypina a s malym plynem se jeste muzes doplazit na pristani.
ahoj díval jsem se na ty věci co ste psali na zvýšení výkonu wild hawka a ten regulátor se mi zdá slabý protože tam je u nej psaný pro motory řady 400 a kdybych si koupil motor 480 tak by to mohlo být špatné ne?jinak na motory 400/480 je regulátor jeti JES 020. a ješte jsem se chtel zeptat jestli kdybych si kupoval ten motor 480 jestli by v nečem vadilo kdybych si nekoupil ten regulátor a nechal ten jakej tam je. a ješte jestli to bude stačit ten motor 480 když mám 400 tak jen o jednu kategorii jestli to bude lepší. a jestli není lepší koupit rovnou třeba 500 nebo tak.ješte sem se díval na motor permax 480/7,2V a zdá se mi o neco lepší tak mi prosím ješte poradte. diky za odpověd
Naposledy upravil(a) Filip WH dne sob 09.02.2008 18:11, celkem upraveno 1 x.
Na ten origo regulator to chce dat minimalne aspon ty propojky z Cu dratu jako posileni leptanych spoju na tistaku. Pak ti to utahne i 480ku. Ten originalni sedmiclanek do nej stejne vic nez 13A trvale nepoustel.
Kazdopadne JES020ka je lepsi. Kdyz si nechas vypnutou brzdu tak ti postupne snizuje vykon pri vybiti baterky. Origo regler ti proste motor vypne a nazdar. Nepomuze ani stazeni plynu na nulu. Bez stisknuti cudliku motor znova nezapnes takze musis doplachtit...
500ka motor uz je moc tezka, zbytecnost a vyhozene penize. Navic ti posune teziste dozadu a jeste musis pro upevneni upravit gondolu. Kdyz uz vykonejsi motor nez 480ku tak nejaky stridak. Nicmene WH opravdu pekne lita se 480kou a vrtuli 6x4" ... vic fakt neni potreba. Stihacku z toho stejne neudelas. Nak
Kazdopadne JES020ka je lepsi. Kdyz si nechas vypnutou brzdu tak ti postupne snizuje vykon pri vybiti baterky. Origo regler ti proste motor vypne a nazdar. Nepomuze ani stazeni plynu na nulu. Bez stisknuti cudliku motor znova nezapnes takze musis doplachtit...
500ka motor uz je moc tezka, zbytecnost a vyhozene penize. Navic ti posune teziste dozadu a jeste musis pro upevneni upravit gondolu. Kdyz uz vykonejsi motor nez 480ku tak nejaky stridak. Nicmene WH opravdu pekne lita se 480kou a vrtuli 6x4" ... vic fakt neni potreba. Stihacku z toho stejne neudelas. Nak
Na ten origo regulator to chce dat minimalne aspon ty propojky z Cu dratu jako posileni leptanych spoju na tistaku. Pak ti to utahne i 480ku. Ten originalni sedmiclanek do nej stejne vic nez 13A trvale nepoustel.
ahoj