Problém s programem Skype
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Problém s programem Skype
Ahoj,
chtěl bych Vás někoho poprosit, zda jste někdo nezaznamenali problém se Skypem.
Ze dne na den, zhruba před týdnem, jsem se už nemohl přihlásit. Je divné, že kdyby byla změna mého hesla, tak mi to upozorní že heslo není správné, což se u mě neděje. Napíše to pouze jen "Skype se nemůže připojit" toť vše. Proč, to bohužel nevím. Zkoušel jsem nainstalovat i starší verzi, vrátit se se systémem o několik dní zpět, ale je to úplně to samé. Jinak PC a internetové připojení běží bez problémů. Závada je jen ten Skype.
Operační systém mám XP.
Kdyby někdo náhodou věděl co s tím, byl bych rád za jakoukoliv pomoc. Děkuji.
chtěl bych Vás někoho poprosit, zda jste někdo nezaznamenali problém se Skypem.
Ze dne na den, zhruba před týdnem, jsem se už nemohl přihlásit. Je divné, že kdyby byla změna mého hesla, tak mi to upozorní že heslo není správné, což se u mě neděje. Napíše to pouze jen "Skype se nemůže připojit" toť vše. Proč, to bohužel nevím. Zkoušel jsem nainstalovat i starší verzi, vrátit se se systémem o několik dní zpět, ale je to úplně to samé. Jinak PC a internetové připojení běží bez problémů. Závada je jen ten Skype.
Operační systém mám XP.
Kdyby někdo náhodou věděl co s tím, byl bych rád za jakoukoliv pomoc. Děkuji.
Naposledy upravil(a) Váša2002 dne pon 25.08.2014 22:01, celkem upraveno 2 x.
T-Rex 100X, T-Rex 450PRO, SAB Goblin 700 (HC3 sX)
Spektrum DX7
Spektrum DX7
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s programem Skype
Mám to taky tak a nevím co s tím. Změna hesla nepomohla... Uvidíme, zda někdo něco bude vědět.
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
Update na vyšší verzi ?
U mě to samé..
ovšem vůbec mi to nevadí,že ten "zloděj času" přestal fungovat..
ovšem vůbec mi to nevadí,že ten "zloděj času" přestal fungovat..
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
zkusil bych na chvíli vypnout antivir případně firewall. Když to pomůže, hledal bych problém v pravidlech..
OK2WY
Microsoft se nacpal do Skypu a dělá na co je zvyklý.... nasírá lidi. Jediná verze která se připojí na servery je 4.3 a zvuk tam jde jedině přes Pulse audio. Na linuxu jde a XP nevím.
Každopádně děkuji za reakci a za rady. Ještě se tu třeba nad tím někdo pozastaví, třeba ještě něco poradí.
Spektrum DX7
Spektrum DX7
Ahoj,podívejte se sem http://stiahnut.sk/poradna/skype/1505-v ... ejde-skype ,měl sem ten samé problém,nainstaloval sem Servis Pack 3,odinstaloval stávající Skype,nainstaloval starší verzi Skype a zakázal aktualizace.Zase se rozběhl.Třeba Vám to někomu pomůže. Josef
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
No u me na notasu W7 verze skype ted nevim, zatim to jde, dneska sem volal na pevnou do CR, ale nasim v CR to kleklo taky asi pred tydnem a nic s tim pry..nejde delat, ale na svem pocitaci mam XP a tam sem zkousel skype instalovat asi pred tremi mesici a vubec se to nepodarilo, nejde to, nevim proc...docela me to stve, za penize se mi domu volat nechce
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
Mno, kámošovi to taky přestalo fungovat.
Myslel si, že mu to nějak odhákli IT u něj v práci. Co má za OS, to nevím.
Každopádně mně na Win7 to funguje stále (4 počítače)
Myslel si, že mu to nějak odhákli IT u něj v práci. Co má za OS, to nevím.
Každopádně mně na Win7 to funguje stále (4 počítače)
juzek1 píše:Ahoj,podívejte se sem http://stiahnut.sk/poradna/skype/1505-v ... ejde-skype ,měl sem ten samé problém,nainstaloval sem Servis Pack 3,odinstaloval stávající Skype,nainstaloval starší verzi Skype a zakázal aktualizace.Zase se rozběhl.Třeba Vám to někomu pomůže. Josef
Tohle jsem zkusil ještě včera v noci, pak nainstaloval starší verzi Skype a jsem tam kde jsem byl
Spektrum DX7
Spektrum DX7
Tak problém vidím jen u operačního systému XP. Což hodně z vás jste tu potvrdily. Dnes jsem náhodou odchytil IT u nás v práci a ty říkali že W7, Visty, W8 že se to netýká. Bohužel XP ukončilo svoje aktualizace a aby donutily majitele XP, přejít na novější verze, tak čas od času něco bloknou. Ano když nebudeš potřebovat zrovna Skype, budou XP fungovat stále dál, až postupem času narazíš na program, který prý zase přestane být funkční.
Třeba někdy, někdo na něco přijde jak to obejít
Třeba někdy, někdo na něco přijde jak to obejít
Spektrum DX7
Spektrum DX7
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
Tak my mame Win8 a taky nejedem
Chybama se člověk učí..hmm asi jsem jeden z nejvzdělanějších lidí...
- gardenroute
Skype na XPčkách je funkční, nemá to souvislost s ukončením XP podpory... Je nutné mít aktuální verzi, některé staré verze Skype již nepodporuje a nelze se přihlásit.Váša2002 píše:Tak problém vidím jen u operačního systému XP...Bohužel XP ukončilo svoje aktualizace a aby donutily majitele XP, přejít na novější verze, tak čas od času něco bloknou. Ano když nebudeš potřebovat zrovna Skype, budou XP fungovat stále dál...Třeba někdy, někdo na něco přijde jak to obejít
V případě potíží doporučuji stáhnout veškeré SP packy, příp. i ještě dostupné aktualizace, příp. zkusit Portable verzi
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
- MarthiR
Používám jen 3x do roka a protože mě to nedalo zkusil sem se přihlasit na Win Xp servis pack 1 v pořádku, Win 7 v pořádku, Android telefon v pořádku takže netuším kde je problém 
Jediné co tak protože sme měli dva účty nám skype poslal email že pokud se nepřihlásíme do xx.xx účet smažou
Verze u všech je 5.0.0.
Jediné co tak protože sme měli dva účty nám skype poslal email že pokud se nepřihlásíme do xx.xx účet smažou
Verze u všech je 5.0.0.
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot