JETI MODEL MEETING 2014, Czechheaven, 23. srpna

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Zpráva
Autor
Robinsson

Re: JETI MODEL MEETING 2014, Czechheaven, 23. srpna

#46 Příspěvek od Robinsson »

Podmínky stály za prd. Asi nejlepší si bylo stoupnout na konec dráhy protože tam se dalo aspon fotit proti krajině. S těma vrtulníkama je to pravda. Ale tam to prostě jinak ani nejde než tam dát Burst mode a prostě sypat a čekat co z toho vyleze :-D

Musím se tím taky prokousat. Ale většina fotek je zralá na vyhazov.
Přílohy
IMG_147111111.jpg
IMG_2075.jpg
IMG_1564.jpg
PiNa
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od PiNa »

Robinsson píše: Podmínky stály za prd. Asi nejlepší si bylo stoupnout na konec dráhy protože tam se dalo aspon fotit proti krajině. S těma vrtulníkama je to pravda. Ale tam to prostě jinak ani nejde než tam dát Burst mode a prostě sypat a čekat co z toho vyleze :-D

Profíci tomu říkají "Spray and Pray" metoda a je to celkem výstižné pojmenování.

Problém u vrtulníků při funfly je ten, že i když chytneš krásně ostrou fotku, tak je obsahově "o ničem" - trup a ohnutý list ;-) Ale chápu, že majitel toho vrtulníku to může vidět úplně jinak.

Robinsson píše:Musím se tím taky prokousat. Ale většina fotek je zralá na vyhazov.

Včera jsem tomu věnoval celý večer. Vyloženě špatných (pod/pře exponovaných, neostrých) fotek je sice jenom pár, ale bude problém vybrat ty "zajímavé", aby z toho nebyl "katalog" modelů. Těch moc nemám, protože jsem se letos zaměřil jenom na modely :(
Martin 'PiNa' Pilný
http://www.PiNa.cz
Robinsson

#48 Příspěvek od Robinsson »

Tak jsem to nějak myslel. Jinak já jsem to bral jako testování objektivu. V pátek dopoledne přišel poštou a odpoledne už jsme vyráželi na JM. Navíc foťák už jsem v ruce nějaky ten pátek nedržel
Odpovědět

Zpět na „Minulé“