Koptera Brno Kraví hora 18:20
Re: Koptera Brno Kraví hora 18:20
.................................
Naposledy upravil(a) milode dne sob 30.08.2014 10:53, celkem upraveno 1 x.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
milode píše:Konkrétní příklad? Ano. Udej konkrétní příklad, kdy nějaká koptera někomu ublížila, udělala škodu na majetku. A ty zaručíš, že ti letadlo mimo zástavbu nekontrolovatelně neuletí na závadu do zástavby? Nemíním se s vámi dohadovat.
A kolikrát už asi tak někomu spadlo éro na chybu pilotáže či technickou závadu někde na odlehlém místě? Celkem běžná věc - a škody jsou málo pravděpodobné, když je to někde v terénu.
V zástavbě je taková pravděpodobnost mnohanásobně vyšší.
milode píše:Konkrétní příklad? Ano. Udej konkrétní příklad, ..............
To už sem někdo udal ten konrétní příklad
http://www.iha.com.tr/video-baskentte-multikopter-kamyonun-uzerine-dustu-39628/
(Jinak stačí hledat na netu rychleji, než se tyhle videa mažou)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Tohle je poslední příspěvěk. Urážet se v SZ nenechám. Za klávesnicí je každej chytrej. Končím, tak jako jste odradili plno dalších členů.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
JMalik píše:Ocituj ty pasáže o udávání.
viewtopic.php?p=1146620#p1146620
viewtopic.php?p=1146846#p1146846
+ tvé předchozí výlevy
Moderátore nějakej, rychle to tu zamkni.
Začínaj se vytahovat klacky a kameny, za chvíli možná poletí i kulka či granát...!
- gardenroute
Toto je tady celkem již šablona. Těžká animozita proti něčemu, čemu nehovím, či spíše nerozumím. Poté proklamace o tom, že to není zaměřeno jen vůči koptérám. Ve finále potom absurdní "referenční" video někde z Turecka (já bych použil raději třeba Afghánistán nebo Severní Koreu, ale nechci ty země nijak zvýhodňovat), ačkoliv těch stejně napadaných problémů je halda vidět i u FPV plošníků přímo tady ve vlákně "Videa nejen začátečníků".milode píše:Tohle je poslední příspěvěk. Urážet se v SZ nenechám. Za klávesnicí je každej chytrej. Končím, tak jako jste odradili plno dalších členů.
Toto vlákno začalo jako osamělým postěžováním jednoho na něco, co nikdo nepotvrdil, neviděl, nevyfotil. Vcelku si to mohl i vymyslet, protože není příznivcem a měl zrovna špatný den. A co z toho opět je, je jen k pláči. Víceméně jako v řadě jiných vláken. Nic než hon na čarodějnice a osobní útoky, dokonce přes SZ.
A přesně jak píše "@milode", jen odrazení spousty jiných, kteří se do diskuze raději ani nepustí a přestanou sem chodit zcela, což se reálně děje.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
gardenroute píše:.....Ve finále potom absurdní "referenční" video někde z Turecka (já bych použil raději třeba Afghánistán nebo Severní Koreu, ....
Ale ono je úplně jedno, z kterého státu video pochází.
Slouží jen jako důkaz toho, jak velkou jámu do střechy auta udělá koptér.
A že může buchnout do auta v Brně je jasný, když se tam někde třepe v zástavbě či přímo nad skupinou lidí....
.
corona píše::mrgreen:
Moderátore nějakej, rychle to tu zamkni.
Začínaj se vytahovat klacky a kameny, za chvíli možná poletí i kulka či granát...!
........................... omyl, odpovídám na jiný příspěvek
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Konkrétní slova, věty a já ti to podrobně rozeberu a vysvětlím. Hlavně nepiš co si domýšlíš ty, jenom to, co jsem napsal já.
gardenroute píše:.... Ve finále potom absurdní "referenční" video někde z Turecka (já bych ...............
Víš co mi připomíná tenhle argument?
"Dejte mi sem video jak jsem s tím říznul do toho auta já a až pak se poučím"
gardenroute píše:Toto je tady celkem již šablona. Těžká animozita proti něčemu, čemu nehovím, či spíše nerozumím. Poté proklamace o tom, že to není zaměřeno jen vůči koptérám. Ve finále potom absurdní "referenční" video někde z Turecka (já bych použil raději třeba Afghánistán nebo Severní Koreu, ale nechci ty země nijak zvýhodňovat), ačkoliv těch stejně napadaných problémů je halda vidět i u FPV plošníků přímo tady ve vlákně "Videa nejen začátečníků".
Toto vlákno začalo jako osamělým postěžováním jednoho na něco, co nikdo nepotvrdil, neviděl, nevyfotil. Vcelku si to mohl i vymyslet, protože není příznivcem a měl zrovna špatný den. A co z toho opět je, je jen k pláči. Víceméně jako v řadě jiných vláken. Nic než hon na čarodějnice a osobní útoky, dokonce přes SZ.
A přesně jak píše "@milode", jen odrazení spousty jiných, kteří se do diskuze raději ani nepustí a přestanou sem chodit zcela, což se reálně děje.
Vidím to ale úplně jinak.
Žádná animozita, naopak reálné hodnocení stavu, které nezodpovědní nechtějí vstřebat. A pokud se jim to někdo snaží vysvětlit, tak se uráží, melou něco o udavačích a tak dále. To je bohužel realita.
Nejčastější slova před smrtí: "To je v pohodě."
Nevědomost hříchu nečiní. Když nic netuším o možných nebezpečích, žiji v blahé nevědomosti a bezstarostně. Až chybami se člověk učí...
Moudrý člověk se poučí i z chyb cizích.
Natvrdý člověk se poučí jen z vlastních.
Debil se nepoučí ani z těch vlastních.
Nerozčilujte se, stejně s tím nic nenaděláte, prostě doba se mění. Když jsem byl malý tak mne rodiče učili: "Když přecházíš silnici, tak se podívej doleva a doprava". Dnes už je potřeba děti učit: "když vyjdeš ven, podívej se doleva, doprava a nahoru". 
- JosefSvejk
OK2BUH píše: "když vyjdeš ven, podívej se doleva, doprava a nahoru".
A spadneš do kanálu, z kterého sběrač Dežo před chvílí sejmul dekl..
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Tos total zabil - a praskej mi vypucovat monitor od zelí
-Radek
ICQ 638556901