celadnik píše:gardenroute, vlastníš toho phantom-a v 1.1.1?? Aka je vydrz na baterku? A s prípadnou kamerou (mobius, sj4000 a pod.) a s fpv? Rozmyslam nad nim prave kvoli fpv, mam betu 1400, ale ta musi byt stale v pohybe, toto ma trochu lepsie vyuzitie tym, ze to aj ustoji na mieste. A podla info v1.1.1 ma 2.4 Ghz rx/tx, co mi vyhovuje, lebo fpv mam 5.8 Ghz.
Mám to i v podpise, jám mám "
The Original", tzn. P1 1.0 (loňský březen tuším), ale modifikovaný (jiné motory, jiné vrtule, jiný podvozek, FPV, gimbal, locator atd..).
Hodně jsem o tom psal v P1 vláknech (
první část je již locknutá, ale číst se dá), něco málo je i v mé
zdejším blogu.
Výdrž baterie - nedávno jsem v P1 vlákně (tom živém) psal o
mém testu baterek Dinogy 2800 mAh, se kterými létam kolem 10 minut s AUW 1250 gramů (gimbal Zenmuse H3-2D, iOSD Mk II, GoPro, MarcoPolo, karbonový podvozek). Se standardní baterií 2200 mAh (DJI) a stejnou hmotností můj P1 létá kolem 7.5 minut. A to s vrtulemi 9443, s 8" originály kolem 6 minut (stejná AUW). Ty vrtule dělají hodně, někdo to má ale s nimi méně stabilní (s normálními setovými motory).
Všechny "pravé" Phantomy mají RC 2.4GHz, tzn. FPV na nich je 5.8GHz, je to v podstatě normální quad s NAZou. Tím nemyslím jeho "levobočka", tj. vedlejší modelovou řadu Vision s 5.8GHz RC... To je ale něco jiného, orientované už hodně spotřebně, pro smartphone a tablety...
Pokud by to mělo dále být o P1 či P2, nech to přenést moderátory nebo adminem do příslušného technického vlákna o P1 či P2, ať to zde nějde do nějaké slepé ulice, kterou nikdo neregistruje.