Traxxas Summit 1/16

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
bedaa
Kontaktovat uživatele:

Traxxas Summit 1/16

#1 Příspěvek od bedaa »

Zdravím všechny

pořídil jsem si tohohle divočáka. Chtěl jsem se zeptat zda s ním máte nějaké zkušenosti, postřehy s baterkama, nové kola na silnici a vše co se tohohole drobka týká.

Dýky Pavel.
Lítám si pro radost
danidani
Kontaktovat uživatele:

Re: Traxxas Summit 1/16

#2 Příspěvek od danidani »

Ahoj,

koupil jsem ho začátkem ledna v elcar.cz (velká chyba při volbě obchodu, viz http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=112&t=65082). Sice byl prodán coby nový, v originálním obalu, ale už asi delší dobu ležel na skladě, takže starší typ vysílačky a přiložená NiMH baterie byla téměř po smrti.

Hned do něj šly tyhle baterie, aktuálně mají všechny (4 ks) cca 20 cyklů, zatím se nenafukují (dobíjím 1C, obvykle kolem 60 % kapacity).

Je to "rodinné auto na procházky", jezdí tím hlavně kluk (3+ roky) případně další starší děti. Baterie tam dávám zapojené paralelně, na dvě baterie vydrží kolem 60-80 minut, když to hodně trápím, tak 20-30 minut, ale to už vypíná regulátor. Trať nebo podobný terén skoro nezažilo.

Dal jsem aktivní chlazení na motor a síťku proti prachu a nečistotám.

Za celou dobu (cca 25 hodin) odešlo:

- originální servo - asi po dvou hodinách
- další dvě Corony
- originální regulátor - bylo to na reklamaci, dle mého názoru neprávem zamítnuto (viz odkaz výše)
- jedna zadní poloosa - ukroutila se na nevhodném terénu (strniště z posekané luční trávy)

Takže nebýt toho regulátoru a příslušné reklamace, která mi tohle auto na čas znechutila, hodnotím ho pro daný účel jako vyhovující a celkově trvanlivé.

Tak ať ti jezdí ke spokojenosti :)
Odpovědět

Zpět na „Auta“