velkomgeorge píše:Pánové,pro mne bylo primární věc zde anoncovat inzerát o ztrátě modelu a nejsem vůbec zvědaví na to ,jestli někdo o mě plká ,že jsem neseriozní pilot atd.
A že éro nasála velice nízká oblačnost a bohužel v ten moment odešlo spojení i s modelem (odešly buď přijímačovky,nebo špatný dosah rc soupravy) tak to snad není věc umění pilota z toho vybruslit.
Děkuji ( Woita) za nápad s tracerem a tím zde končím ...
O té serioznosti jsem psal já a není to o pilotáži, ale ochotě si připustit, že tě nenasála velice nízká oblačnost ( protože pod touhle dekou je stoupák minimální), ale podělal jsi to, když jsi do toho vletěl.
Ještě bych uvítal, kdyby jsi vysvětlil, jak jsi identifikoval, že odešly přijímačovky, nebo to nemělo dosah, když jsi v tu dobu to éro neviděl.
Létám s hotlinerem a kompozitovým metrovým 1kW Mustangem asi tři roky ( s hotlinerem asi víc). Nemám problém si přiznat, že jsem to mohl mít tak dvakrát, třikrát na sr.ačky, když jsem se podíval na okamžik na letadlo vedle, nebo jinam. Že jsem s tím na tohle neříznul byla jenom náhoda ( hlavně s tím mrňavým Mustangem).
Já jsem se z toho poučil = nečumět nikam jinam, dobře se dívat jak to do kterého obratu nalétává, když to následně na chvíli zmizí v té žiletkové siluetě, tak to naklonit někam lehce a počkat.....
Ty jsi si udělal závěr, že do toho dáš GPS. Některé zkušenosti jsou nesdělitelné