Modelářství Vaňouch

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
temelin

Re: Modelářství Vaňouch

#91 Příspěvek od temelin »

Dovolím se taky připojit :-)
Termín 15. pravděpodobně nestihnu, jednak z důvodu že úřadům vše trvá a také jsem ještě schytal nějakou chřipku.
Sortiment se budu snažit mít tak jak zhruba byl, to co je teď na e-shopu mmodely není rozhodující - to je už trochu historická záležitost. Tedy ano, MPjet, Pohodalet, Hansa, Pelikán, HVP a jiné....doplněno o trochu později snad o vlastní dovoz z Číny za nízké ceny.
Jak budu mít potvrzen přesný termín, tak se ho pokusím co nejvíce rozhlásit (diskuse, modelbazar apod), informaci v časopisech plánuji taktéž.
Mirek Miletín
AR1
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od AR1 »

Tak ať se daří!
http://ar1.rajce.idnes.cz/
kope
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od kope »

temelin píše:Dovolím se taky připojit :-)
...
Sortiment se budu snažit mít tak jak zhruba byl...
Mirek Miletín

Tak to je dobrá i špatná zpráva. Dobrá v tom, že bude pokračovat dobře zásobený obchod s funkční modelařinou, špatná pro mojí peněženku :). U "Vaňouchů" jsem si totiž zvykl stavovat se při cestě na oběd a i když jsem šel pro nějakou prkotinu, tak na účtu byla pravidelně několikastovková částka, protože jsem vždycky objevil tolik věcí, které "nutně" potřebuju :D
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
jindraj
Kontaktovat uživatele:

Modelářství Vaňouch

#94 Příspěvek od jindraj »

temelin píše:Dovolím se taky připojit :-)
Termín 15. pravděpodobně nestihnu, jednak z důvodu že úřadům vše trvá a také jsem ještě schytal nějakou chřipku.
Sortiment se budu snažit mít tak jak zhruba byl, to co je teď na e-shopu mmodely není rozhodující - to je už trochu historická záležitost. Tedy ano, MPjet, Pohodalet, Hansa, Pelikán, HVP a jiné....doplněno o trochu později snad o vlastní dovoz z Číny za nízké ceny.
Jak budu mít potvrzen přesný termín, tak se ho pokusím co nejvíce rozhlásit (diskuse, modelbazar apod), informaci v časopisech plánuji taktéž.
Mirek Miletín

tak držím palce a přeji abyste dokázali být trochu jiní než ten mainstream a přitom úspěšní. Do Prahy dokáže s dobrým e-shopem a sortimentem prodávat ůspěšně i jino nebo hořejší, takže prodejna v Praze ať je kde je je jen plus a půjde hlavně o sortiment a přístup a myslím že je dobře že navážete na věci co tam byly a nebyly jinde nebo ne tak dobře.
Naposledy upravil(a) jindraj dne čtv 04.09.2014 7:34, celkem upraveno 1 x.
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od H1N1 »

Take jsem zvedavy, v mem materskem obchode zacinam mit problem s objednavanim veci co nema ptak... Ale treba Jino, Horejsi, Kostka atd...
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
Lubosh
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Lubosh »

Já se moc těším, hlavně to mám kousek, takže cestou z oběda jsem se stavoval na kus řeči a vždy si vzpoměl na něco co potřebuju :D
Byl jsem teď nucen zajet k Houškovi, sortiment super, ale přístup toho mladýho kluka byl tragický...
Luboš
www.3dprintedtanks.com
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“