Bubákov - nejen o Vikingovi

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
H1N1
Kontaktovat uživatele:

Re: Bubákov - nejen o Vikingovi

#466 Příspěvek od H1N1 »

Start s reverzem:-D
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/
graup15

#467 Příspěvek od graup15 »

Ono tam ráno byla pěkně mokrá tráva,tak jsem jak s Vikingem,tak Coradem přistával do ruky. Přece si to nezakydám :-) :-) S Vikingem to jde páč už jsem to dělal a má brzdy, ale na Coradu zatím nemám serva klapek (lítám bez nich) a ono to docela upaluje ..hihi. Důležité,je to vždy chytit za trup..né za křídlo!! Každý totiž instinktivně při úchopu domáčkne..a už jsem viděl promáčkou náběžku u křídla .
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#468 Příspěvek od jindraj »

Tak jsem nějak částečně konsolidoval letadla po Klínci ... servo co mi odskočilo na klapce u Optimy už je zase na místě - tentokrát rámeček přilepen solidněji a věřím, že tohle už neodskočí :) ... nevím zda předělávat preventivně ty ostatní ... origiál umělohmotné rámečky Futaby evidentně epoxidem moc nedrží. Dle Daliborova návodu toto dží kombinace CA a epoxidu nalitého do koutu. Ale asi to spíš nechám a opravím jen když nějaké další odskočí zase samo. Trhat to nehodlám a dokud to drží ....

Jinak do 850 přijímačovky Vikouše jsem našťouchal 700 mAh ... takže celkem se tam strávlo ve vzduchu dohromady času dost ... je fakt, že jsem tam vylétal 3 pohonné baterky a díky ostatním jsem měl motivaci se neflákat a v tom vzduchu se snažit držet i když na rekordy jsem rozhodně neútočil :)

Jinak fotky jsem hodil na úschovnu ... tak si je užijte ... kdo by měl zájem a ještě jsem mu neposlal mailem, tak pošlu odkaz ... pošlete SZ.
M1
Kontaktovat uživatele:

#469 Příspěvek od M1 »

...díky Jindro, fotečky superrr, hlavně ty skupinovky se fakt velmi velmi povedly :wink:
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Genagen
Kontaktovat uživatele:

#470 Příspěvek od Genagen »

Skoda ze mi to uniklo. Bych tak provetral Vikouse a corado!
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#471 Příspěvek od jindraj »

Genagen píše:Skoda ze mi to uniklo. Bych tak provetral Vikouse a corado!

dám vědět při další rundě. Postupně nás takhle napadají lidi, co by se jim to líbilo ... znamenám si :)
M1
Kontaktovat uživatele:

#472 Příspěvek od M1 »

...neboj Petře, příště trhneme rekord :lol:
JETI DC-16
graup15

#473 Příspěvek od graup15 »

Ale jinak,až se bude domlouvat příští termín..tak zavolám dalším dvěma z Prahy co mají Vikinga ať jedou taky.
Příště s sebou vezmu i FPV ptáka,naložíme na to Mobiuse a Jindra jako jediný povolaný to pak sestříhá. Umí to fantasticky.
:-) :-)
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#474 Příspěvek od jindraj »

anžto a protože mám dnes přes den návštěvu a kola a děti a tak .... tak jsem se vypravil na kopec něco po šesté jen tak se kouknout, co bude vidět ... inu také to má něco do sebe ... termiku sice čekat nelze, ..... ÁÁÁle ta panoramata :)
Přílohy
IMAG0027.jpg
IMAG0119.jpg
IMAG0048.jpg
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#475 Příspěvek od H1N1 »

Krasny, foceno Mobiusem? Nebo mas lepsi aparat?
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#476 Příspěvek od jindraj »

jj ... foceno Mobiusem, ale tentokrát mě trochu zklamal. fotky byly tak trochu bez detailů a takové nějaké placaté. Musel jsem je už trochu "vyvolávat" a to je vždy za cenu nějaké ztráty informace. Jdu vyzkoumat čím to je. Večer před tím jsem udělal upgrade na FW 2.1 a změnil nastavení (chtěl jsem zkusit WDR přepínač) ... no asni video ani fotky nejsou tak dobré jako ty dělané dříve. Pokud je to tím WDR, tak OK ... jen to nebudu používat, ale jestli to takhle pazgří ten nový FW, tak jdu dělat downdrade ... tohle by nemělo úroveň. uvidíme.
rumcajs

#477 Příspěvek od rumcajs »

Ta panoramata.....nádherné místo na létání....Jindro děkuji za tvůj čas
Přílohy
20140906_121504.jpg
M1
Kontaktovat uživatele:

#478 Příspěvek od M1 »

...jo Jindro, holt každej upgrade není výhra, zrovna u Mobiuse někde v infu psali, že pokud jste s kvalitou spokojeni se starým fw neupgradujte ! ;-)
JETI DC-16
H1N1
Kontaktovat uživatele:

#479 Příspěvek od H1N1 »

Ja mam mobiusku na poste, tak dej info, nez se pustim do upgrade:-)
jindraj
Kontaktovat uživatele:

#480 Příspěvek od jindraj »

tak ráno jsem si říkal, že dnes propásnu hezké létání - v noci kosa, ráno jsem se potil v mikině už v 7 jak to pražilo hned z kraje - vypadalo to nadějde a já musel pryč - byla domluvena kola s kamarádem (nakonec ale moc hezký výlet). No po příjezdu v půl čtvrté jsem vylezl na kopec když ostatí měli odpolední klid - nic jsem nečekal, chvíli bloumal vzduchem okolo a ejhle ... ono to tam bylo i takto odpo pořád ... takže první pětikilčo :) vytočené z 60m.

Snímek obrazovky 2014-09-07 v 19.32.02.png

... bylo to boží ... dokonce když jsem to pustil po kebuli (bez motoru dal Vikouš po kebuli dolů 60 m/s sestup), tak jsem to o kus vedle našel zase ... ale už jsem musel domů . balilo se a odjíždělo :( ale paráda i když jen chvilka

Pro rumcajse - chtěl jsi vidět jak lítá Vikouš na zádech ... jestli to stihnu, hodím sem videjko s nějakými ukázkami ;)

EDIT: chyba v matrixu - po kontrole jsem zjistil, že jsem se uťal v datech - dolů si to svištěl jen 60 :) ... sice to není podstatné, ale abych někoho nebalamutil
Naposledy upravil(a) jindraj dne pon 08.09.2014 16:03, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Kluby“