Helimaniacs Team Brno IV
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno IV
Mno, ono se taky může lehce stát že mi ten adrenalin u vrťasu bude vadit a pořídím si radši nějakou Betu nebo Sky Surfera na líné polétání. Sám nevim jak se to vyvine. Každopádně velké díky za ochotu a s tou nabíječkou teda ještě počkám
Budu sledovat tohle vlákno a kdyžtak se před víkendem ještě připomenu.
DX6i, Blade mCP x BL, Phoenix simulator
kokosman píše:Mno, ono se taky může lehce stát že mi ten adrenalin u vrťasu bude vadit a pořídím si radši nějakou Betu nebo Sky Surfera na líné polétání. Sám nevim jak se to vyvine. Každopádně velké díky za ochotu a s tou nabíječkou teda ještě počkámBudu sledovat tohle vlákno a kdyžtak se před víkendem ještě připomenu.
Tak jak říkáš, nemá cenu do toho cpát teď další peníze, vyzkoušej a uvidíš. Máš na to měsíc až měsíc a půl a přes zimu si to v klidu promyslíš. Ježíškovi pak napíšeš buďto to vrtulník a nebo o letadlo.
baui píše:No, jak se to bere, já teď třeba pokukuju zrovna po prckovi
Jen jsi zapomněl dodat, že u tebe znamená "prcek" min. velikost 500
T-Rex 450Pro, Bixler2,DJI Phantom 302,Sbach 1M, Crack YAK. Kdo nepada není Moravák.
prokyno píše:Jen jsi zapomněl dodat, že u tebe znamená "prcek" min. velikost 500![]()
![]()
Pchá! Jde o princip
Tom
Nebo jen o správnou formulaci????
a její výklad 
T-Rex 450Pro, Bixler2,DJI Phantom 302,Sbach 1M, Crack YAK. Kdo nepada není Moravák.
To máš jak tu diskusi o skleničkách. Někdo ji má z půlky plnou, někdo z půlky prázdnou a někdo není blb jako ti dva a radši ji vypije 
Tom
Tak jsem se dnes doběhnul, nabil jsem ty dva nový akumulátory a hurá do školky, dám první a druhou starou a když chci dát třetí tu novou, koukám že jsem tam nenalepil suchej zip a baterka klouzala dolů. Tak že zbalit a domů 
Teď příjdou na řadu kostřící lanka a regl. Pak mám do konce září pauzu bo nemám servítka 
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
- martin_bohac
To Digis: Furt lepší než na to přijít ve vzduchu 
Zítra dopo k závoře 
prtka píše:Teď příjdou na řadu kostřící lanka a regl. Pak mám do konce září pauzu bo nemám servítka
Krom makovice jsem na tom stejně, ale mám serva a Špirita.
Doufám, že hlavu složím dnes, pak namontuju servítka
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Pro kabát až na Vypich ?
To si nemůžeš koupit oblečení v Brně ?
To si nemůžeš koupit oblečení v Brně ?
Současný stav po Kabátech:
Zbývá antistatika, regl, přijímač a Spirit, regl je na cestě, zbytek doma.
Zbývá antistatika, regl, přijímač a Spirit, regl je na cestě, zbytek doma.
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Taky sem malinko pokročil ze stavbou heč