Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
Já mám pořád z minika rozporuplné pocity. Pořád to není s cc3d tak nějak ono, ale spíš to vypadá, že je to rukama. Dneska jsem dal 8 baterek přez FPV a po 3baterce jsem tomu začal přicházet konečně na zoubek. Je to docela odlišný styl lítání proti 450tce. Zatím prostě lítám co to jde a piluju techniku. Mám takový pocit, že mi docela dost ničí regly. Mám Mystery12A flashnuté SimonK, ale mám pocit, že to nebude ono a jak jen to bude možné tak půjdu do AFRO 12A. ty jsou nekompromisní a jednotka s nimi jede parádně. S těmy Mystery se SimonK to někdy zaosciluje, prostě to nedávají. Takže se s tím zatím rvu jak to jde. ale jinak super zážitky. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Musí se ty Afra ještě dodatečně Flashnout?
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Není důvod, já jsem to ale u AFRO 20A zkusil, po tristních zkušenostech s jednotkou FY-DOS. Tady se to tvářilo tak, že z ničeho nic vypadl na chvíli motor ze synchronizace. Tak jsem flashoval regly , ale výsledek žádný. Dělalo to pořád. Když jsem vyměnil jednotku a dal cc3d , tak to lítalo jako s praku.
THUG ruční prace od Stefana Mirfina z UK krásná designová záležitost
NAZE32 a NAZE32 mini
NAZE32 a NAZE32 mini
Nový ESC Kiss18A s rychlejší odezvou ( pouzity modernejší a kvalitnější budiče ) je opravdu malý a tlouštka jen 4,2mm
Porovnani velikosti s klasickou NAZE32 je opravdu úsměvné
Porovnani velikosti s klasickou NAZE32 je opravdu úsměvné
Kolik váží prázdný THUG?
ESC hezké, ale cena 25$ to nic moc....
ESC hezké, ale cena 25$ to nic moc....
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
152gramů regulatory jsou novinka proto ta cena, ale rozdil je pry hodně znát .
Naposledy upravil(a) Heli dne stř 10.09.2014 19:44, celkem upraveno 1 x.
Já si zatím otestoval na svém mini 250, že jediné kovové šrouby stačí na uchycení motorů. Ostatní mám plastové ( 3mm ) a naprosto to dostačuje. Mám nalítáno zatím kolem 35 baterek přez FPV, a snažím se lítat min. 6 baterek denně. Zatím nemám žádný krash a to lítám do 5m výšky a místy na plný kule. Prostě naprosté a pekelné blaho. Dnes jsem namontoval novou Piximku a tak to je i lepčí pokoukání. 
Do 5m? Ale jen do koruny stromu , ne?
Jinak bych přes metr nelezl 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Když lítám do půl metru, tak to je jako bych jezdil s autíčkem, to mě moc nebere. 
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Heli píše:THUG a váha 551g včetně 4S 1300mAh
Hezký, z jakého to je materiálu? Ramena asi hliník, a tělo?
Ramena probarvena G10 uz z vyroby ram poctivej carbon ostatni z 3D tiskarny
Par fotek před dokončením...už se to i točí a rekce na knipl je obdivuhodná a neskutečně rychlá.
Moje 250tka , stejný design rámu jako má krtek2k, akorát z překližky. Hmostnost s 3S 1000mAh 395g. Letovka s FPV 7min 30s. Čekám na Gemfan 5x3, zatím 3list 5x3 od Horejšího. Nalítáno cca 40 baterek přez FPV.