Autorské video z Vašich multikoptér - multirotorů
Re: Podařené FPV točení Pohádkového putování Zelenčí 2014
Lítáš nad lidmi, ještě ke všemu dětmi a k tomu absolutně nehodící se hudba.
Oldass píše:Lítáš nad lidmi, ještě ke všemu dětmi a k tomu absolutně nehodící se hudba.
Vzdálenost mezi lidmi byla bezpečná. Létalo se kolem nich ...
FPVPhoto.cz - DJI 450, Tarot 2D, Go Pro 3+, iOSD, FPV Glasses, Graupner control
- gardenroute
No co dodat ? Na to, že to máš zvěřejněné na nějakém jakoby profi webu leteckých prací (ty máš na to oprávnění ?) tomu ještě něco chybí. Je to moc dlouhé, hudba se moc nehodí, chtělo by to také trochu stabilizovat, a hlavně létáš v přímé blízkosti malinkatých dětí, už čekám, až se na to tady snesou místní jestřábiFPVPhoto.cz píše:...o víkendu 6.9.14 jsem točil něco jako dětský den v obci Zeleneč. Použil jsem po celou dobu FPV brýle, které mi poskytli vysokou přesnost při nízkých letech i kolem stromů. Navíc jste úplně odizolováni od okolního světa. Opravdu létání s FPV brýlemi maximálně doporučuji. Nedá se to srovnat s pohledem na 7 palcový screen, zvláště při "těsných" letech....Komentáře vítány...
Nebylo by lepší takovou akci natočit klasickou kameru z ruky ze země ?
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
No co dodat ? Na to, že to máš zvěřejněné na nějakém jakoby profi webu leteckých prací (ty máš na to oprávnění ?) tomu ještě něco chybí. Je to moc dlouhé, hudba se moc nehodí, chtělo by to také trochu stabilizovat, a hlavně létáš v přímé blízkosti malinkatých dětí, už čekám, až se na to tady snesou místní jestřábi![]()
Nebylo by lepší takovou akci natočit klasickou kameru z ruky ze země ?
Nejedná se o žádný web na letecké práce, asi jsi to špatně pochopil. Je to hobby a web slouží publikování vlastních videí. Jak jsem psal létal jsem z boku mimo děti.
P.
- gardenroute
Tak to se omlouvám, text v Kontaktu na tom Tvém webu FPVPhoto.cz tak vyzníval (a také jsem napsal "jakoby"). Jen mě to zajímalo, zda-li to děláš profi...Malda78 píše:Nejedná se o žádný web na letecké práce, asi jsi to špatně pochopil. Je to hobby a web slouží publikování vlastních videí...
Malda78 píše:Jak jsem psal létal jsem z boku mimo děti.
Svatá prostoto! Jaká byla vzdálenost od těch osob? 10m? 20m? Víš, za jak dlouho tu vzdálenost urazí splašená koptéra?
Doporučuju to video smazat dřív, než po tobě skočí někdo kompetentní.
- gardenroute
Re: Zajímavá videa z multicopterů - vaše i z webu
Vznik toho videa byl jistě veden těmi nejlepšími úmysly, a dětem a rodičům se to evidentně moc líbilo, někdy se taková věc ale nedomyslí... A nalijme si čistého vínka (nebo vody ?), a přiznejme si, kdo kdy nepochybil ? Ale na svůj vlastní web bych si to nedával, slovo udavač není jen slovníkový pojem, zejména v Česku 
Malda78 píše:
Nejedná se o žádný web na letecké práce, asi jsi to špatně pochopil. Je to hobby a web slouží publikování vlastních videí. Jak jsem psal létal jsem z boku mimo děti.
P.
"Pokud máte zájem o letecké snímky nebo video, neváhejte mě kontaktovat ....... "
V případě, že neděláš LP, tak si ten text změň. První dojem je právě opačný, že ty LP nabízíš.
Neb jak píše "gardenroute" mohl by tě někdo "naprášit"
"Pokud máte zájem o letecké snímky nebo video, neváhejte mě kontaktovat ....... "
V případě, že neděláš LP, tak si ten text změň. První dojem je právě opačný, že ty LP nabízíš.
Neb jak píše "gardenroute" mohl by tě někdo "naprášit"
Pozměnil jsem text na webu, aby většina lidí pochopila že se jedná o hobby.
Uznávám, že se mělo létat dále od lidí. Jsem pro příště poučen. Díky
Jak píšete video bylo pořízeno s těmi nejlepšími úmysly.
P.
Ahoj. Takze po upgrade anteny na vysielacke Phantomu 2 vision plus (postup som nahral tu: https://www.youtube.com/watch?v=GEqF_BSYXiE ) som bol otestovat rozshah a funkcnost anteny. Obmedzenia som mal nastavene na 500m vyskovych a 1000m dlzkovych. Na test som pouzil 9dB antennu kupenu od Chinana http://www.ebay.com/itm/190828781449?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT video z testu je tu: https://www.youtube.com/watch?v=fzG7GpObPxY
Prikladám jedno trochu strihnuté video s hudbou.. Ako sa môžem vyvarovať týchto chýb v 1:31 min a 3:41 min. ?(cuknutie kamerou)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GieJtFjZO2w[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GieJtFjZO2w[/youtube]
to Frostman
Možná s 5 max se 7dbi by jsi získal lepší výsledky. Jinak osobně bych se tam nebál dát cirkulárně polarizovanou anténu a s tou by to bylo nejlepší
Možná s 5 max se 7dbi by jsi získal lepší výsledky. Jinak osobně bych se tam nebál dát cirkulárně polarizovanou anténu a s tou by to bylo nejlepší
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
jamesgsf píše:to Frostman
Mozem skusit. Original antena ma kolko? skusal som aj tuto http://www.ebay.com/itm/321157056269?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ale doletel menej nez na tej dlhej.Vysvetli mi prosim ta preco je pri tomto menej viac a tie 5-7 dbi by bolo na dlhsi dosaah. Inac toto uz blbnem pri foteni a videu je uplne neprakticke letiet dalej nez na dohlad. Viac menej skusam moznosti. Mas nejaku konkretnu znacku na tu cirkularne polarizovanu antenu? Ci standardne od chinana?
jamesgsf píše:to Frostman
Mozem skusit. Original antena ma kolko? skusal som aj tuto http://www.ebay.com/itm/321157056269?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ale doletel menej nez na tej dlhej.Vysvetli mi prosim ta preco je pri tomto menej viac a tie 5-7 dbi by bolo na dlhsi dosaah. Inac toto uz blbnem pri foteni a videu je uplne neprakticke letiet dalej nez na dohlad. Viac menej skusam moznosti. Mas nejaku konkretnu znacku na tu cirkularne polarizovanu antenu? Ci standardne od chinana?