Video brýle do 50 dolarů (eco googles)

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mclei
Kontaktovat uživatele:

Re: Video brýle do 50 dolarů (eco googles)

#151 Příspěvek od mclei »

Nezkoušel jste pro Eco goggles někdo použít toto:
http://eud.dx.com/product/neje-lj-01-universal-google-virtual-reality-3d-glasses-for-4-7-smartphones-black-844332676#.VBUyE71-nMJ nebo http://eud.dx.com/product/colorcross-universal-virtual-reality-3d-video-glasses-for-4-7-smartphones-black-844336607#.VBUzDL1-nMJ?

Je to dělaný pro sledování 3D filmů formátu side-by-side takže to má dělící přepážku. Nevím ale jak se bude tvářit ta optika když by se přepážka odstranila.
OK2BUH

#152 Příspěvek od OK2BUH »

Zajímavé... Trochu mám obavu jestli po odstranění přepážky každé oko uvidí celou plochu displeje. Ale vzhledem k tomu, že uvádějí velikost do 7 palců a já tam dám 5ti palcový, tak by to mohlo obsáhnout. Já to ze srandy koupím. Když to nepůjde na FPV, tak to prodám v hospodě někomu kdo má zlou manželku, která ho nenechá dívat na fotbal když běží zrovna seriál. :)
m.fuka

#153 Příspěvek od m.fuka »

sice jsem tady psal že prdím na googles ale potřeboval jsem 4" displej, tak jsem koupil z hk ecogoogles protože to vycházelo levněji celý než tady samotnej displej. zkusil jsem s tím i lítat ale katastrofa. Displej je v pohodě ale ty čínský jantaři použili fresnelovy čočky do rámečku takže celá velikost fresnelky je nějaké 3" což brání vidět celej displej ať se ostří jakkoliv. Takto je to nepoužitelné, kdyby se sehnala fresnelka velikosti displeje tak se s tím dá lítat. Jelikož jsem se nudil tak jsem vyhodil fresnelku, do míst kde je kořen nosu jsem vlepil tu největší lupu co jsem sehnal a celý jsem to připevnil na motocyklovou přilbu. Abych to nemusel dávat daleko od helmy tak používám brýle na blízko 3 dioptrie. Zatím to vypadá hrozně je to jenom prototyp ale kam se prděj dominátory. :lol: A to myslím vážně měl jsem možnost odzkoušet Predátory, attitude a dominátory, tohle je bomba. Akorát mam strach aby na mě nezavolali Chocholouška 8O
Přílohy
DSC_0917.JPG
DSC_0924.JPG
ST
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od ST »

Vtip, těch brýlí je v tom, že je to malé a lehko přenosné a funkční, ano má to jisté nedostatky. Ale tohle je teda úlet. Ale aspoň to má jeden důležitý prvek, a to že opět číňani nezklamali a dali na trh nový paskvil ( eco googles ) S tou velikostí fresnelky to teda posrali. :x
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Petr_K
Kontaktovat uživatele:

#155 Příspěvek od Petr_K »

Náhodou jako bezpečnostní prvek to je dobrý, máš chráněnou hlavu a tak i kdyby tě chtěl někdo přetáhnout klackem po hlavě, tak máš jistotu, že se ti nic nestane, ... je to takové 2v1.
OK2BUH

#156 Příspěvek od OK2BUH »

Tak jsem objednal tady toto: http://eud.dx.com/product/colorcross-universal-virtual-reality-3d-video-glasses-for-4-7-smartphones-black-844336607#.VBW4f2ccTGi
Jenom mám obavu, že to budou čočky s hranolem pro rozbíhavost očí, to je potřeba pro 3D SBS. Zkusím je mezi sebou prohodit, potom to udělá sbíhavost ale zase asi moc velkou. Snad to půjde nějak upravit.
mclei
Kontaktovat uživatele:

#157 Příspěvek od mclei »

Tak jak to dopadlo? Už ti došli?
OK2BUH

#158 Příspěvek od OK2BUH »

mclei píše:Tak jak to dopadlo? Už ti došli?

Nedošly, tracking number ukazuje pořád "in transit".
mclei
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od mclei »

Aha takže to rychlé zasílání z Eu skladu asi nefunguje a stejně to posílaj z číny co?
OK2BUH

#160 Příspěvek od OK2BUH »

Nevím, je to divné. Zaplatil jsem 14.9., odesláno až 23.9. přes PostNL. Tam píšou dodací doba do Czech 3-5 dnů. Když se podívám na tracking PostNL, tak tam bylo napsáno dodání minulou neděli, potom se to posunulo na úterý, teď už tam je pouze "in transit".
j.s

#161 Příspěvek od j.s »

Ahoj,
začínám taky pokoukávat po fpv rozhodl jsem se pro "eco". Vidím to na tenhle 5" monitor 800x480, který by se měl vejít do Eco FPV Widescreen 4.3" Goggles Kit. Hodlám k tomu mít mobius kamerku, která je taky 16:9 jako monitor, takže mi to přijde jako poměrně dobrá kombinace. Co myslíte?

A co se týče lupy.. když si koupim větší freshnelku, tak hádám že půjde bez vetších problémů oříznout na menší velikost tak, aby mi tam krásně padla že?

Díky za reakce ;-)
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
OK2BUH

#162 Příspěvek od OK2BUH »

Tak mi konečně došlo toto: http://eud.dx.com/product/colorcross-universal-virtual-reality-3d-video-glasses-for-4-7-smartphones-black-844336607#.VD95J2ccTGj
Odstranil jsem přepážku. Problém je v tom, že člověk není schopen na tak krátkou vzdálenost "sešvidrat" oči k sobě a vidí rozdvojeně. Teď budu zkoušet hranoly ale moc šancí tomu nedávám. Nejlepší by bylo tam dát dva malé displeje jako v klasických brýlích. Nebo elektronicky udělat na větším displeji dva stejné obrazy vedle sebe.
holmer83

#163 Příspěvek od holmer83 »

Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
ST
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od ST »

Musíš si k tomu dokoupit novou fresnelku, ta co je dodaná je prý malá.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
holmer83

#165 Příspěvek od holmer83 »

ST píše:Musíš si k tomu dokoupit novou fresnelku, ta co je dodaná je prý malá.

Myslíte tedy že to stojí za to? A ta jiná fresnelka možno koupit kde, nějakej tip?
Rytmus Mini, Toro900, Pulse 15e, Apprentice, Talon mini, Trainer40OBL, Twinstar, quadra, Taranis X9E
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“