Zálet kombatové I-16 Rata

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.

Tak co?

Půjdeš domů se stavebnicí
5
56%
Viděl jsem ho létat a je to pěkný
4
44%

Celkem hlasů: 9

Zpráva
Autor
diablotin

#16 Příspěvek od diablotin »

tech 920 je docela dost ale porad by to litat melo jen nepocitej s nejakym super erem.a na zemi musis ten motor vyladit fakt poradne nesmi pri startu zakaslat to pak jdes vetsinou do kytek,ale zase to ero ma jeste jednu pozitvni stranku vydrzti desny veci-ze sem s tim prastil ze 2metru po kridle do zeme sebral ero a zase hodil tak to se mi stalo fakt je s ratou
jinak chodim do skoly v Ruzyni
Naděje umírá až po nás.
Patas_
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Patas_ »

Spočítej jakou to má plochu křídla a taky prosím o rozpětí a šířku konce křídla. Takováto předloha s plošným zatížením 50-60g/dm2 poletí, ale ideální je se cpát někam na 45-50g/dm2.
diablotin

#18 Příspěvek od diablotin »

tak mi to vychazi na plochu asi 11dm2 to je asi 83g/dm2 ale to furt bude litat moje velka RATA ma neco kolem 110g/dm2 a lita furt super
a dyt i bufo s tim jeden cas bojoval :twisted: :twisted:
Naděje umírá až po nás.
4komar
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od 4komar »

Jé to bude na pikaču... :D hehe přeju aby to letělo mám BF 109 HV55 má rozpětí 1120 a hmotí 1,1kg a je v tom 4ccm irvine. mám takové tušení že ta rata nebude tak malý obratný stroj jako jeho velký brat. Hodně zdaru a vem Železnýho sebou at to vrhne bude to třeba :D
k.a.r.e.lll
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od k.a.r.e.lll »

Tak je to asi v prdeli. Těch 920g nebylo konečných. Bylo to těžký na prdel tak sem musel dát pod motor ještě asi 150g olova. Ale stejně fouká vítr tak to nemůžu ani zkusit.
Špejle pohybující se spořádaně vzduchem
jsou fascinující - jedno zda borové, nebo z uhlíku…
k.a.r.e.lll
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od k.a.r.e.lll »

Tak sem to už zalítal. I s tou hromadou olova to lítá dokonale. Nevim čemu řikáte záludný éro ale tohle to rozhodně neni. Jenom se při startu se to musí dobře hodit a jak už je jednou ve vzduchu tak se s tim lítá krásně. Při přistání si akorát musim dát pozor na rychlost. Jo a měli ste pradu že tohle letadlo vydrží neskutečný věci. Přece jenom jsme s tim párkrát flákli při startu než jsme na to přišli jak to hodit. Ale jnak pecka éro. Ten motor ale musí chodit dokonale to je pravda.
Špejle pohybující se spořádaně vzduchem
jsou fascinující - jedno zda borové, nebo z uhlíku…
Vigo
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Vigo »

Hele chci stavět to smé ve stejném měřítku na elektriku. Netušíte jaký profil by tam byl nejlepší? Hmotností se doufám dostanu do 600g
Odpovědět

Zpět na „Kombat“