Používate pal.pumpu?

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lark

Re: Používate pal.pumpu?

#136 Příspěvek od Lark »

Taky ti to létání závidím :oops: Já momentálně když je chuť, tak zalezu spíš do dílny, ale poslední dobou po tom marodění většinu prodřepím u PC. Už je ze mě asi závislák :oops: Ta surová úprava jehly je sice strojařská prasečina, ale fungovala dobře. Nechápu proč brňáci neudělali to tělo jehly taky vroubkované po celé délce a nedali tam taky tu planžetu?
VTjr

#137 Příspěvek od VTjr »

Nezáviďte kluci, ono je to vždy něco za něco. :roll: Když tak hodně létám, tak sotva zvládám i tu nutnou údržbu těch používaných modelů, větší opravy spíš ne a o stavbě nových ani nehovořím. :cry: Takže v podstatě létám jen s jedním modelem. A to mám mnoho dalších, z toho 2 koupené a nevybalené v krabici. Stavba mě baví (tedy opravdová, ne jen instalace RC soupravy a motoru do koupených draků, nebo takových polostavebnic - to mě naopak příliš nebaví). V létě ale na to nemám čas a v zimě je zas v tom sklepě v dílně trochu chladno.
A taky kdybych přitlačil ještě kousek víc na pilu, tak se se mnou manželka rozvede. Takže tancuji na ostří břitvy a snažím se aby se přirozený ženský nezájem o tuto činnost netransformoval v opovržení a zlost. Už od té doby, co jsem se vrátil k modelařině stále častěji poslouchám výtky a narážky, že na chalupě už nic neudělám, že sousedi mají novou fasádu a my furt tu starou, že se rozpadá dlažba, že by to chtělo vymalovat a pod. Dříve nebo později se tomu tlaku budu muset podvolit. Žena se prostě nedovede ztotožnit s názorem, že ten náš dům, i kdybych nedělal nic, tak za dalších 30 let nespadne a pak nám to může být jedno. :lol: Já jsem 25 let podobnému tlaku neustále ustupoval, ale teď když jsem změnil priority, tak jsem pokládán za největšího egoistu pod sluncem.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
BUBI

#138 Příspěvek od BUBI »

A to si zober, že sú źeny čo chodia s mužmi na letisko a prípadne im mechanikujú. Ale ja tiež takú nemám.
Jano Bubeník
VTjr

#139 Příspěvek od VTjr »

Hej videl som také, teraz v sobotu na F2B v Havířove. Moja, keď ide, tak to mi dá patrične najavo akú strašnú obeť mi prináša. :mrgreen: Navyše keď idem sám, tak si lietam koľko chcem, alebo koľko uznám za vhodné, že si môžem dovoliť. Keď je to s manželkou, tak už po hodine ju mrle žerú, evidentne sa nudí a chce ísť domov. A je jedno, či je to moje lietanie, alebo účasť na nejakej modelárskej akcii (napr Gôtovany a pod). Ale už z toho robím smetisko. :roll:
Lark

#140 Příspěvek od Lark »

Taky takovou ženskou nemám, ale nestěžuju si :D Už jí asi došlo, že se mnou stejně nic nesvede, tak to tak bere.
VTjr

#141 Příspěvek od VTjr »

Jenže ty jsi neudělal v její "vychově" 25-letou pauzu, jako já. :mrgreen: To byla chyba. Ale nejsem jediný, mnozí se z toho nevzpamatují nikdy. Kdo četl knížky od Dr. Plzáka, tak by měl vědět, že koníčky se nesmí obětovat na oltář lásky, ať je sebevětší. A to platí nejen pro chlapy ale i jejich protějšky. Ja jsem ho četl, ale stejně jsem takovou chybu udělal.
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“