Mini FU-BAR V5.3.4 3-Axis FBL Gyro
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mini FU-BAR V5.3.4 3-Axis FBL Gyro
Nemas duvod se bat neco napsat. Proc ?
Ja naprosto chapu ze nekomu sedi V-Bar, zrovnatak chapu ze nekomu jinemu sedi neco jineho. Zkusme se oprostit od predsudku.
V-Bar lita hodne jako simulator. Rekl bych ze leti tak, jak si mysli ze chces letet. Tim si ziska priznivce. HC lita jinak, je vic takove zivocisne. Daleko vic se projevi jakakoliv nepresnost v packovani. Nekdo to radeji. Ted litam Spirita a rekl bych, ze ten je nekde mezi.
Ja naprosto chapu ze nekomu sedi V-Bar, zrovnatak chapu ze nekomu jinemu sedi neco jineho. Zkusme se oprostit od predsudku.
V-Bar lita hodne jako simulator. Rekl bych ze leti tak, jak si mysli ze chces letet. Tim si ziska priznivce. HC lita jinak, je vic takove zivocisne. Daleko vic se projevi jakakoliv nepresnost v packovani. Nekdo to radeji. Ted litam Spirita a rekl bych, ze ten je nekde mezi.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Toto mi dneska prislo s HobbyKingu ako majitelovy Fu-Baru. Sice ho uz nemam, ale rad by som vedel, co tam pisu.
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
HynX píše:Toto mi dneska prislo s HobbyKingu ako majitelovy Fu-Baru. Sice ho uz nemam, ale rad by som vedel, co tam pisu.
Pisou tam, ze jsi stastnym majitelem ukradeného produktu a oni (HK) od toho davaji ruce pryc.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Mile od nich. Skoda, ze ho uz nemam 
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
To mi včera přišlo taky, šlo tam jen o to , že hobbyking není autorem ani nevlastní práva ani na firmware ani na software. Ovšem třeba půl roku zpátky chodily dopisy , že jim máš fubar vrátit a oni ti vráti prachy, ten mi ale nedorazil. Filip Dekleva říkal , že mu takový dopis dorazil, ale ten si prý ani fubar nikdy nekupoval.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Hihiii, jen aby 
No co , nic sa nedeje. Ked uvidim niekoho z Mikada, ze ide okolo, tak to niekde ukryjem 
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
Dalsi pokracovani bude az si Mikado vymini adresy tech, co to koupili 
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...
Hele Lado, nedelaj na nas bububu, nebo se ta leknem
Teraz zas trochu vazne. Ja myslim, ze tazko bude niekto postihovat niekoho, kto si kupi plagiat, trebárs aj vedome. Ja som presvedceny o tom, ze ja som skodu majitelovi patentu a jeho prav nesposobil. Ci sa mylim?
Teraz zas trochu vazne. Ja myslim, ze tazko bude niekto postihovat niekoho, kto si kupi plagiat, trebárs aj vedome. Ja som presvedceny o tom, ze ja som skodu majitelovi patentu a jeho prav nesposobil. Ci sa mylim?
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
shake13 píše:Ja myslim, ze tazko bude niekto postihovat niekoho, kto si kupi plagiat, trebárs aj vedome. Ja som presvedceny o tom, ze ja som skodu majitelovi patentu a jeho prav nesposobil. Ci sa mylim?
Text meho prispevku nemusi nutne odpovidat tomu, co jsem zde napsal ...