F45 - Vše o tomto vrtulníčku II.
Re: F45 - Vše o tomto vrtulníčku II.
Ahoj, ja bych spis potreboval strucny osvedceny navod na ostridakovani abych to nemusel zpetne dohledavat
bylo by dobry to podstatny treba hodit na zacatek vlakna pokud by se toho nekdo ujal, me by stacilo jak uz tady mnozi psali o p. Miletinovi aby mi nekdo poslal hotovy naprogramovany soucastky a ja to jen poprehazel, samozdrejme ze to nechci zadarmo 
Ital píše:Pokud máš EH 200/4100ot/V, tak ten potřebuje 11 z. Zadní regulátory mám doma 4 přeprogramované, pro pana Miletína, pokud by někdo potřeboval, má si je vyzvednout do středy.
Zdravím
Tak se mě podařilo ostříďákovat vrťase motorem EH 200 s pastorkem 11 zubů, při letu byl vrťas hodně živý a citlivý na plynovou páku tak sem dal na motor pastorek 10 zubů a pohoda není tak citlivý a výkonu má dost . Na zadu mám zatím motor DH 9100 zadek sem neprodlužoval a chodí to výborně. Zadek bych chtěl ostříďákovat příští týden motorek s regulátorem už je doma tak snad se to podaří. Chtěl bych se zeptat bojím se odletovat ten FET a chtěl bych to letovat přímo na něj a nebo odletovat jenom nožky vyhnout nahoru a letovat na plošňák pod něj jestli je to možný.
Italovi patří velké dík za pomoc s ostříďákováním celého vrťase, vše funguje jak má a nemusím už měnit žádné motory ještě jednou děkuji.
Jardovi jsem pozdrav vyřídil, měl radost a netřeba za nic děkovat, je to náš koníček. 
Ahoj,
mám problém s f49. neustále se točí kolem svislé osy, vyrovnávací rotor má malé otáčky. Myslím si ,že je špatné gyro. Chtěl bych se zeptat, zda je někde možné sehnat samotné gyro, než objednám celou novou desku.. díky moc
mám problém s f49. neustále se točí kolem svislé osy, vyrovnávací rotor má malé otáčky. Myslím si ,že je špatné gyro. Chtěl bych se zeptat, zda je někde možné sehnat samotné gyro, než objednám celou novou desku.. díky moc
Tady se řeší F-45, to asi nebude stejné. Není to stejné ani v jednotlivých variantách a nedá se zaměnit. Alespoň to vyfoť.
Já vím, ale samostatné forum o f 49 jsem tu nenašel. Jen mě zajímá, zda a kde se dají sehnat díly jako je gyroskop. Všude jsem objevil jen komplet PCB. Stejně jako třeba originál střídavý motor pouze spolu s ESC. Bohužel to teď nemůžu narychlo vyfotit.
Už to nemusíš fotit, našel jsem desku za slušný peníz, samotné gyro jsem nenašel.
http://www.buyalleasy.com/MJX-F49-RC-He ... 41028.html
http://www.buyalleasy.com/MJX-F49-RC-He ... 41028.html
Jo deska se koupit dá, na banggood je dokonce i ještě levnější. Jen nevím jak se mám ujistit, zda je opravdu vadné gyro abych nekupoval desku zbytecne. Již jsem vyzkoušel dva ocasní motorky a je to beze změny. To, že mám listy na hlavním rotoru z f45, které jsou delší, by nemělo hrát roli, jestli se nepletu. Jinak díky moc za odpověď a pomoc..
-
silvestr10
Desku z F49 jsem kupoval na rcparty.com za celkem slušnou cenu, dával jsem ji do f45, ale myslím, že deska z F45 fungovala lépe.
No ale na desku z F45 se nedá připojit regulátor z F49. Nebo ano..? 
Tak problém se podařilo vyřešit výměnou ocasu. Dal jsem tam z F45 na tyč z f49 a přepoloval stejnosměrný motůrek. Už se těším na další testování..
)
silvestr10 píše:Desku z F49 jsem kupoval na rcparty.com za celkem slušnou cenu, dával jsem ji do f45, ale myslím, že deska z F45 fungovala lépe.
Dá se upravit F-45 na klasickou řídící soupravu a je pokoj od všech nevyzpytatelných problémů s mixy od zadní vrtulky do cykliky, vypadáváním motorů atd. Další úprava je vyhození flybaru a náhrada 3D gyrem, teď jsme s tím byli létat, ale je to jen pro ty otrlejší, té autostability tam moc nezbylo, je to dost neposedné, ale větší zábava.
ja sel jinou cestou....ram z T-23,elektronika z V400D02.....vse odolne a je to 6ch....a prave se to snazim kocirovat....ma to jeste par much na vyladeni ale uz mam za sebou 3 lety a jeden lehounky pad samo bez jakyhokoliv poskozeni.....
Pěkné, ale tady je to o F-45. Toto už je někde jinde.