EASY STAR - rozoberanie krídiel
EASY STAR - rozoberanie krídiel
Ahoj všetci EASY STARISTI - lietam krátko ale pokaždé keď idem na letisko rozoberám krídla a znova ich skladám. Mám obavu či sa nevybehá spojovací mechanizmus. Máte niekto skúsenosť či sa ten spoj nevybehá ? Rozoberáte EASY STARA alebo ho prepravujete vcelku ?
EASY STAR, SWIFT II, BOOM MS Composit - stavia sa
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=178
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=178
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Re: EASY STAR - rozoberanie krídiel
kalvera píše:Ahoj všetci EASY STARISTI - lietam krátko ale pokaždé keď idem na letisko rozoberám krídla a znova ich skladám. Mám obavu či sa nevybehá spojovací mechanizmus. Máte niekto skúsenosť či sa ten spoj nevybehá ? Rozoberáte EASY STARA alebo ho prepravujete vcelku ?
Časom sa vybehá, s tým nenarobíš nič. Takisto ako sa časom polámu tie zámky, čo držia kabínu. Oboje plánujem urobiť na magnety.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Trošku z jinýho soudku.
Včera jsem lítal s ES ve větru, no nic moc, spíš boj o život. Na 6čl. originál se to moc nelepilo a byl to boj vůbec ho otočit a sednout na zem proti větru (nemá rád hlubokou oranici
) a se 7 čl. a přidáním zátěže do čumáku to šlo o něco líp.
Kolem se placatil kolega s WildHawkem a tomu to šlo podstatně líp. Tak mě napdlo, použít pro lítání ve větru křídla z WH. Do trupu pasujou. řekl bych, že mají menší plochu a nemají uši. Tím pádem by ES mohl být míň citlivý na vítr. Nezkoušel to někdo ? Asi ne...
Včera jsem lítal s ES ve větru, no nic moc, spíš boj o život. Na 6čl. originál se to moc nelepilo a byl to boj vůbec ho otočit a sednout na zem proti větru (nemá rád hlubokou oranici
Kolem se placatil kolega s WildHawkem a tomu to šlo podstatně líp. Tak mě napdlo, použít pro lítání ve větru křídla z WH. Do trupu pasujou. řekl bych, že mají menší plochu a nemají uši. Tím pádem by ES mohl být míň citlivý na vítr. Nezkoušel to někdo ? Asi ne...
MENTOR, PROXIMA II, Sprinter
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Hoki píše:Nakadah píše:Zkus nekdy i osmiclanek a silnejsi motor (napr 480ku) s 6" vrtuliNak
Známý lítal se sedmičlánkem, tak jsem mu poradil osmičlánek a to jinší kafe. Ale výbavu si kupoval sám, tak má i jinší regl než je v setu.
Já to kupoval jako vykuchaný set, teda bez RX a TX. Dokoupím regl.tak 20A, to by nebyl problém. Ale co mi to udělá s těžištěm ? Já s tím vyvážením dost bojuji.
Mimochodem při lítání ve větru je lepší zatížit víc nos letadla, nebo dát nějakou zátěž do těžiště ?
honzajs píše:Já to kupoval jako vykuchaný set, teda bez RX a TX. Dokoupím regl.tak 20A, to by nebyl problém. Ale co mi to udělá s těžištěm ? Já s tím vyvážením dost bojuji.
Mimochodem při lítání ve větru je lepší zatížit víc nos letadla, nebo dát nějakou zátěž do těžiště ?
No 20A regl je už docela dost, co tam budeš dávat za výbavu?
Těžiště musí být zachováno vždy stejně. Váha modelu na to nemá vliv, ta má vliv na letový vlastnosti a plošný zatížení.
honzajs píše:Koupil jsem regl JES 20, motor MIG 480 race a 8-mi článek NIMH
Idealni stav. Bude to litat hezky svizne. Nezapomen tu "plechovku" zabehnout. Ja to delam ve vode ani ne na 1/4 plynu normalne napojene na regulator. Pozor jak se voda zacne uz lehce ale vazne lehce barvit uhlikem, je treba prestat a zkontrolovat dosednuti uhliku. Lehce se to da prehnat a z uhliku mas polovinu. Uz se mi to jednou stalo. Nak
- honzajs
- Kontaktovat uživatele:
Nakadah píše:honzajs píše:Koupil jsem regl JES 20, motor MIG 480 race a 8-mi článek NIMH
Idealni stav. Bude to litat hezky svizne. Nezapomen tu "plechovku" zabehnout. Ja to delam ve vode ani ne na 1/4 plynu normalne napojene na regulator. Pozor jak se voda zacne uz lehce ale vazne lehce barvit uhlikem, je treba prestat a zkontrolovat dosednuti uhliku. Lehce se to da prehnat a z uhliku mas polovinu. Uz se mi to jednou stalo. Nak