Váha na motor
Váha na motor
Kolegové mám dotaz. Když chci koupit El.motor oběžku a je uvedena hodnota, že je například pro letadla váhy 800 gramů tak je to myšleno včetně baterie nebo komplet osazeno ale bez baterie?
Letadlo řídí mě a ne já letadlo bohužel není to slogan pro nákup lepidla, ale zatím skutečnost
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Re: Váha na motor
Cooper píše:Kolegové mám dotaz. Když chci koupit El.motor oběžku a je uvedena hodnota, že je například pro letadla váhy 800 gramů tak je to myšleno včetně baterie nebo komplet osazeno ale bez baterie?
To jako že by nezáleželo na tom, jak těžkou baterku dáš do letadla?? Zkus se nad tím trochu zamyslet
OK2WY
Ahoj - je to váha komplet éra tak jak jde do vzduchu (teda letová) - a ještě se liší pro jaký model se použije - většinou motorový větroň - normál éro a 3D (akrobat) . Lepší je nejít nadoraz ale nechat si rezervu pro případ krizovky- Radek
ICQ 638556901
Radku děkuji
Letadlo řídí mě a ne já letadlo bohužel není to slogan pro nákup lepidla, ale zatím skutečnost
@Cooper: Doporučená hmotnost letadla není jediným kritériem. Dokonce bych si dovolil tvrdit, že to je jedno z podružných kritérií. Více bude záležet na tom, co je to za letadlo, jaké napájení chceš použít, jaké otáčky má onen motor a jak velkou vrtuli chceš mít.
Jak psal Arda, dej vědět do čeho to chceš dát a co konkrétně tam chceš dát.
Já osobně razím heslo: Přemotoruj co můžeš. Ale mám kolegu, co razí heslo: Optimalizuj v maximální možné míře.
Radost z lítání máme oba. On si vychutnává dlouhé polétání. Já zase furt měním baterky
Jak psal Arda, dej vědět do čeho to chceš dát a co konkrétně tam chceš dát.
Já osobně razím heslo: Přemotoruj co můžeš. Ale mám kolegu, co razí heslo: Optimalizuj v maximální možné míře.
Radost z lítání máme oba. On si vychutnává dlouhé polétání. Já zase furt měním baterky
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mnohem lepší bude, když uvedeš JAKÝ motor a ideálně odkaz kde jsi koupil. Je totiž rozdíl v použití a taky rozdíl v přístupu obchodníka.
Pak je dobré se podívat na www.RCALBUM.cz na použití stejného motoru (nebo podobného). Ona ten elektromagnetizmus funguje velmi podobně všude.
Pak je dobré se podívat na www.RCALBUM.cz na použití stejného motoru (nebo podobného). Ona ten elektromagnetizmus funguje velmi podobně všude.
jirka
dobře radíš
dobře radíš
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Údaje o hmotnosti modelu pro daný motor jsou někdy dost zavádějící. Motor, u kterého byla max. hmotnost modelu 250-300g jsem použil v 650g elektrovětroni a lezlo to kolmo vzhůru.
„Pilot nesmí být tuctový šofér, ale dokonalý pán svého stroje!“ A.I.Pokryškin
Jedná se o Easystar II a motor doporučen od Pelikána Foxy 2213/20 letadlo letí ale je vláčné hodně při startu jak už potom letí tak stačí půlku plynu. Ale i na plný plyn nejde udělat nic kromě klasického letu. Vím není to akrobat ale nejde sním podle sušených kolegů nic. Proto jsem položil dotaz.
Projdi si taky vlákno: http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=16&t=16950
dozvíš se tam spousty užitečných věcí okolo EasyStar
dozvíš se tam spousty užitečných věcí okolo EasyStar
- Rocky_MK
- Kontaktovat uživatele:
Cooper píše:Jedná se o Easystar II a motor doporučen od Pelikána Foxy 2213/20 letadlo letí ale je vláčné hodně při startu jak už potom letí tak stačí půlku plynu. Ale i na plný plyn nejde udělat nic kromě klasického letu. Vím není to akrobat ale nejde sním podle sušených kolegů nic. Proto jsem položil dotaz.
Létáš na 2S nebo 3S? Protože jestli na dvojčlánek, tak vyzkoušej 3S a budeš spokojený.
„Pilot nesmí být tuctový šofér, ale dokonalý pán svého stroje!“ A.I.Pokryškin
Používám 3s 2200
Jakou tam máš vrtuli? Máš možnost změřit proud z baterie při plném plynu?
Vrtule je originál sklopná 7x6 a proud by se dal změřit