Hledám kolegu vrtulníkáře

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mikek

Re: Hledám kolegu vrtulníkáře

#76 Příspěvek od mikek »

Myro píše:Ahoj, byl by někdo, z Olomouce a okolí /Prostějov, Přerov ale i dál/, ochoten pomoc s nastavením quadcoptery.

Ahoj, koukni se na RCHeliOlomouc.cz, dotaz můžeš napsat do diskuse, třeba se někdo chytne. Většina z nás lítá spíše vrtulníky, ale za pokus nic nedáš.
DX8, T-Rex 500, T-Rex 700, Easy Glider, Simprop Excel
xGrany

#77 Příspěvek od xGrany »

Ahoj,najde se tady nejaky helinar ze Zdaru nad Sazavou a okoli?
Ticcino

Help Liberec

#78 Příspěvek od Ticcino »

Ahoj, sháním někoho z Liberce a blízkého okolí, kdo by mi píchnul s mým Rexem 500.
Stále jsem se nevyhrabal z vibrací asi ocasu.
Jedná se o bezpádlo, 3gx. Mode 2.
Předem díky za nabídku pomoci.
Letadla a koptéru lítám, ale ten vrťas se mi nějak nezdá.
Ticcino
muzikant
Kontaktovat uživatele:

Pomoc se seřízením Griffin 450

#79 Příspěvek od muzikant »

Ahoj
Chtěl bych se zeptat jestli by se tu našla nějaká dobrá duše která by mi pomohla se seřízením této heli. Jsem v oboru 6ch vrtulníků začátečník takže bych přivítal nějakou radu. (Jak co funguje,jak se co nastavuje).
A popřípadě pomoc se seřízením a zalítnutím. Aby to nezůstalo po 5s rozmetené na asfaltu na letištní ploše.
Jsem ze Strašic Takže jsem schopný dorazit na letiště do Rokycan a nebo na letiště AMG Mýto. Popř na nějaké domluvené místo.
Tomáš.
caven

#80 Příspěvek od caven »

Zdravím, je tady někdo z okolí lovosicka ? Na pokec ?
Tsisters

Nějaký helinář na tento víkend na plochu "aeroklubjesenik"

#81 Příspěvek od Tsisters »

Ahoj, je tady někdo kdo chodí lítat na tuto plochu? Jedu tam na tento víkend, tak ať tam nejsem z vrťasem sám. V našem klubu jsou jen samí letadláři
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
sechy
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od sechy »

Ahoj, našel by se kolega z Vysočiny, okolí Havlíčkova Brodu, případně ze Středočeského kraje, Kolín Kutná Hora, který by pomohl s nastavením radia pro HK 500?
mraky

Re: Help Liberec

#83 Příspěvek od mraky »

Ticcino píše:Ahoj, sháním někoho z Liberce a blízkého okolí, kdo by mi píchnul s mým Rexem 500.
Stále jsem se nevyhrabal z vibrací asi ocasu.
Jedná se o bezpádlo, 3gx. Mode 2.
Předem díky za nabídku pomoci.
Letadla a koptéru lítám, ale ten vrťas se mi nějak nezdá.
Ticcino

Ahoj, no taky sháním, ted někoho na štelung, nějak strácím nervy s laděním, furt se motám do kola kolem desky cykliky. Jinak Kam vy liberečáci chiodíte lítat? a dá se v zimě lítat v nějaký hale? sem z jbc...
Ticcino

#84 Příspěvek od Ticcino »

mraky píše:Ahoj, no taky sháním, ted někoho na štelung, nějak strácím nervy s laděním, furt se motám do kola kolem desky cykliky. Jinak Kam vy liberečáci chiodíte lítat? a dá se v zimě lítat v nějaký hale? sem z jbc...

Čau, no nakonec se mi ozval jeden kolega, ale dřív než jsme se stihli sejít, tak jsem si vrťas dal dohromady svépomocí.
Co máš s cyklikou? Zkoušel jsi si nechat zde poradit?
V Lbc se v podstatě lítat nedá. Jen u letiště a za Bauhausem. My chodíme do Hodkovic pod hranu.
mraky

#85 Příspěvek od mraky »

Ticcino píše:Ahoj, no taky sháním, ted někoho na štelung, nějak strácím nervy s laděním, furt se motám do kola kolem desky cykliky. Jinak Kam vy liberečáci chiodíte lítat? a dá se v zimě lítat v nějaký hale? sem z jbc...

Čau, no nakonec se mi ozval jeden kolega, ale dřív než jsme se stihli sejít, tak jsem si vrťas dal dohromady svépomocí.
Co máš s cyklikou? Zkoušel jsi si nechat zde poradit?
V Lbc se v podstatě lítat nedá. Jen u letiště a za Bauhausem. My chodíme do Hodkovic pod hranu.

Ahoj, no potřebuju jí seřitit komplet,je to 120°, koupil jsem align 450 t-rexe, zkouším to pomocí 2měrek ale vždy se nakonec objeví něco co není košer a už mě to trochu otravuje. tady jsem se už ptal, hodili mi nějaké body podle kterých trochu jedu, ale i tak jsem z toho trochu odvařenej. Zatím to mám tak že při min. výchylkách to ukazuje kolem 6° a max vých. ukazuje kolem 8°, říkám kolem,protože stopa listů se liší o 1 stupen..
dethXtreme

#86 Příspěvek od dethXtreme »

zdravim Vas...nenasiel by sa tu niekto zo stredneho slovenska? BB a okolie? niekto kto by poradil totalnemu zaciatocnikovi?

kludne do sprav.dakujem :)
cofe

#87 Příspěvek od cofe »

Ahoj lidi.
Já bych uvítal kolegu vrtulníkáře z okolí Karlových Varů.
Nerad lítám sám.
Pavel lib

#88 Příspěvek od Pavel lib »

V Liberci je nejlepší na seřízení a vše co se týká vrtulníku Tomáš Jerje.Stará se mi o rexe 550e a logo 800 xxtreme.Čus
mraky

#89 Příspěvek od mraky »

Pavel lib píše:V Liberci je nejlepší na seřízení a vše co se týká vrtulníku Tomáš Jerje.Stará se mi o rexe 550e a logo 800 xxtreme.Čus

mě se nakonec tu hlavu podařilo seřídit, ale tak by nebylo od věci kdybych s ním hdil řeč, ted je ten vrtulník už připraven na zalítnutí, teda aspon si to myslím, je lepči too pro začátek nechat to prohlídnout něklým zkušenějším...
nechtěl by ses h zeptatt jestli by se mi na něj nepodíval? mám t-rexe 450..
Pavel lib

#90 Příspěvek od Pavel lib »

Jsme každou neděli na letišti zhruba od druhý hodiny i když není dobrý počasí tak se otoč.Víš kde to v Liberci je.Čus
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“