pokrývat EPP nebo ne?

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
jendabek

Re: pokrývat EPP nebo ne?

#31 Příspěvek od jendabek »

OK, tedy skelná páska na kritická místa a jinak zakoupeny 4ks černé lihové fixy na krásu :)
I když vzhledem k přechodu od EasyStaru rovnou na 2m samokřídlo asi rozlámaná křídla nezamaluju :D
tuner_bn

Re: pokrývat EPP nebo ne?

#32 Příspěvek od tuner_bn »

Prečital som si toto vlákno, a vyjadrim sa len k potiahnutiu MAxika. Mal som ho a siel som ho potahovat, nedrzalo na tom dokopy nic lebo je to chlpate. Nakoniec sa mi ho podarilo potiahnut banerovou foliou, ktora je urcena na reklamne ucely. Samozrejme bolo potrebne podliepat kriticke miesta sklennou paskou. Výsledok a môj nazor: Nebolo to dobre, nabralo to vela na hmotnosti, a potom aby to letelo pekne trebalo stale mat pridany plyn, teda rychlost letu musela byt vyssia aby sa to nemykalo a podobne veci. Tym ze je maxik tlsty je urceny na pomale lietanie a preto ho treba nechat taky aky je. U kridel ako pouzivam ja alebo ako spomenul a poukazal johny107, su kridla z EPS, tie by bez potiahnutia nevydrzali vela, a ta paska im prida velmi vela aj na tuhosti, ale tieto kridla lietaju rychlejsie ako maxik.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“