Památník českých letců RAF-petice
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Památník českých letců RAF-petice
Já vím "smetiště" je blbý, ale jiný nápad nemám kam to dát
http://www.petice24.com/petice_pro_zach ... _pilot_raf
http://www.petice24.com/petice_pro_zach ... _pilot_raf
Re: Památník českých letců RAF-petice
Podepsano / prazsky magistrat mne proste fascinuje - volim hodne kulantní výraz , nechci znevazit tuto petici , tak vynecham vulgarismy ktere mne v souvislostech napadaji.
Podepsáno. Nejsem historik ani architekt, ale mě památník na tomhle místě nijak divný nepřijde, spíš naopak. A co menšího už můžeme udělat pro ty, co za nás šli bojovat a umírat.
já shodou okolností architekt sem a spíš za tím je legislativní problém, který je ale řešitelný ...
petici jsem pochopitelně podepsal ...
petici jsem pochopitelně podepsal ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Jelikož pilot 310.squadrony F/o Oto Pavlů MIA 28.04.1943 pochází z mé rodné vesnice, podepsal jsem taky,myslím že je to výsměch a urážka všem vojákům, kteří odešli bojovat za svobodu naší vlasti.
http://3505173.rajce.idnes.cz/
Je nám úplně jedno, kolik podělaných povolení je k tomu potřeba, vůbec nás to nezajímá, ten pomník tam prostě zůstane !!! To je jako co? Pod to se nepodepíšu ani omylem - jdu zvracet nad úrovní toho kdo tu pětici založil - Radek
ICQ 638556901
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Prijd mi to cele jako politicky spor MK a pamatkaru. Ostatne prazsti pamatkari jsou kapitola sama pro sebe, tam kde maji zasahnout necini a tam kde nehrozi odpor stouraji rypak az nezdrave
Quis custodiet ipsos custodes?
podepsáno ....
ardo .. nikdo tě k tomu nenutí
ty určitě si i pro to aby zmizela ze senátu busta Karla Kryla ... raději rudý prapor co
ty určitě si i pro to aby zmizela ze senátu busta Karla Kryla ... raději rudý prapor co
SOVA is YouR CO-pilot
Milane odpusť si laskavě kádrování - víš o mě velký kulový. A mimochodem ta věta co jsem vypíchl je jak z agitky KSČ z 50 let - Radek
ICQ 638556901
- JosefSvejk
Bohužel, musím souhlasit s tím, co napsal Arda1. Navíc mi tam chybí odkaz na nějaké rozhodnutí, zdůvodnění.. Lidi se takto často podepisují pod něco, o čem v podstatě nic neví a vyjadřují pouze jakési "nadřazené" emoce. 
Milan Nes píše:ardo .. nikdo tě k tomu nenutí
Milane sorry, ale tohle se ti moc nepovedlo. Arda1 občas vystupuje svérázně, ale tentokrát má dost pravdu. Podobně pitomě napsané "petice" totiž demokracii spíš škodí. Ty snad opravdu hlasuješ pro názor, "na pravidla sereme, prostě to tak bude"? To je totiž v té petici prakticky doslova napsáno...
Ono je mimochodem dění kolem toho pomníku trochu složitější, že je jeho umístění minimálně ne zcela korektní a možná až nezákonné se vědělo předem a ne že ne, to není žádný následný požadavek. Osobně bych se sice i přes to klonil spíš na stranu jeho zastánců, ale to je opravdu tak složité vyjádřit názor v textu petice aspoň minimálně kulturně? Anebo už je to s morálkou a slušností tak v pytli, že je lidem navržený text připadá normální???
- Kuba78
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim ze je petice velmi emotivni a chybi jakykoliv racionalni podklad, kdyby autor doplnil aspon to malo co se da najit googlem, pripadne rozhodnuti pamatkaru, casovou osu, kdo a proc co dela aby bylo na jedne strance jasne o co jde, verim ze by ziskal daleko vice hlasu, i arduv.
A milane opravdu si to prehnal - kdo nejde s nami, jde proti nam uz tu bylo.svet neni cernobily. Ja zatim taky nepodepsal a to i presto ze si o prazskych pamatkarich myslim svoje a povazuju za ostudu kosmickych rozmeru co se stim pamatnikem deje, ale z duvodu ktery sem popsal vyse.
A milane opravdu si to prehnal - kdo nejde s nami, jde proti nam uz tu bylo.svet neni cernobily. Ja zatim taky nepodepsal a to i presto ze si o prazskych pamatkarich myslim svoje a povazuju za ostudu kosmickych rozmeru co se stim pamatnikem deje, ale z duvodu ktery sem popsal vyse.
Quis custodiet ipsos custodes?
Kluci je samozřejmě obrovská ostuda že čeští piloti RAF nemají 25 po "revoluci" potažmo skoro 70 let po druhé světové důstojný památník. Osobně si jich nesmírně vážím a jsou to pro mě skuteční hrdinové co nasazovali životy (obzvláště piloti bombardérů ale samozřejmě i stíhači i když ti měli větší šance) a to co s nima pak režim provedl je doslova teror na vlastním národu. Ale ta petice je tak diletantsky sepsaná a ještě i tak nesmyslně a řekl bych i drze že tam prostě hlas nedám. A co se týče památníku a jeho umístění - spíš ti co jsou za tohle zodpovědní by si měli sypat popel na hlavu - liknavost a pak hurá akce - na vše měli spoustu času a dopadlo to jak dopadlo - smutné - Radek
EDIT - napsal jsem piloti bombardérů ale myslel jsem samo celou osádku éra
EDIT - napsal jsem piloti bombardérů ale myslel jsem samo celou osádku éra
ICQ 638556901
ja vychazim ze zkusenosti s pamatkarema a pozadim co se kolem toho deje, proto sem se pod to podepsal ..
je to jen spor kolem toho kdo ma delsiho pindika ... a ti kteri by si to zaslouzili nejsou doceneni, ale to je jedno,
asi sem reagoval prehnane, ale co, omlouvat se nebudu
jen mne dokáže pěkně namíchnout když někdo napíše
" jdu zvracet nad úrovní toho kdo tu pětici založil"
a pak se ohání tím že já ho neznám ... ty snad znáš toho kdo tu petici založil a víš proč?
někdy je lepší dělat něco a špatně než vůbec nic
je to jen spor kolem toho kdo ma delsiho pindika ... a ti kteri by si to zaslouzili nejsou doceneni, ale to je jedno,
asi sem reagoval prehnane, ale co, omlouvat se nebudu
jen mne dokáže pěkně namíchnout když někdo napíše
" jdu zvracet nad úrovní toho kdo tu pětici založil"
a pak se ohání tím že já ho neznám ... ty snad znáš toho kdo tu petici založil a víš proč?
někdy je lepší dělat něco a špatně než vůbec nic
SOVA is YouR CO-pilot