To samozrejme na Tebe nebylo, mel jsem za to, ze to pochopíš, když jsem to spojil do jedne odpovedi (ac v druhem odstavci), myslim, ze tady je jen jeden JirkaA...jyrry píše:("gardenroute - A stejně jako JirkoA ty neustále (a mnohdy doslova násilím) prosazuješ, že ...")
Tohle bylo na mně? To sis mně asi s někým spletl...
Autorské video z Vašich multikoptér - multirotorů
- gardenroute
Re: Zajímavá videa z multicopterů - vaše i z webu
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Gartenroute: LIKE!
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
gardenroute píše:A stejně jako JirkoA ty neustále (a mnohdy doslova násilím) prosazuješ, že v technických vláknech o Phantomech nebudou žádná autorská videa z Phantomů a jiné příspěvky, myslím, že by si měl stejně zásadově postupovat ve věcí OT a flamewaru ve vlákně s autorským leteckým videem. Nebo tady je nějaké jiné měřítko ? Jsou tady nějaká "pravidla", která říkají, co se smí natočit, co nesmí, a jak ? To by bylo celkem podivné...
Samozřejmě nemám nic proti nějaké poznámce proti nějakému flagrantnímu výstřelku v chování pilota, ale nedělat z toho vždy hon na čarodějnice, jak to mají mnozí z Vašich řad často v oblibě...
Tohle není vlákno o autorském videu, diskuse o chování pilota je naproto legitimní a není off-topic, narozdíl od videí v technických vláknech. Pleteš hrušky s jabkama, na jednu stranu generuješ ty a tobě podobní povyk nad jakýmkoli zásahem do technického vlákna dle pravidel, na druhou stranu tady požaduješ tvrdou ruku a potlačení svobodného vyjádření názoru druhých? Co vlastně chceš??
OK2WY
ono nejde o to že by se chování pilota nemělo komentovat ale jaksi neměli bychom na sebe zbytečně upozorňovat neboť stejně budeme všichni (zodpovědní i ti méně zodpovědní) házeni ve veřejném mínění do jednoho pytle. Podle mě hloupě se chová kdo lítá kde nemá ale ještě hloupěji (ve smyslu upozorňování na sebe) ten kdo do toho neustále rýpe. Myslím že každý má právo se vyjádřit někdy však mlčeti zlato jak říká přísloví a nezodpovědného letce třeba upozornit přes SZ. Třeba si chudák ani neuvědomil že mohl udělat nějaký malér.
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
- gardenroute
Raději se podržím věci, a zdržím se reakce na ta tva dalsi dehonestujici vyjadreni, mysli si a pis "svobodne" se svymi "Tobe podobnymi" (jen cituji Tva slovaJirkaA píše:Tohle není vlákno o autorském videu, diskuse o chování pilota je naproto legitimní a není off-topic...ty a tobě podobní povyk nad jakýmkoli zásahem do technického vlákna dle pravidel, na druhou stranu tady požaduješ tvrdou ruku a potlačení svobodného vyjádření názoru druhých? Co vlastně chceš??...
Takze pokud se jedná o "Vaše videa z multicopterů", tak to samozřejmě je o autorském videu, a pokud tomu nerozumíš, je me lito, predpokladam, ze ti, kterých se to tyka, nastesti rozumi, jak je videt z reakci. Nicméně snad brzy dojde k uprave tohoto stávajícího kočkopsa tak, aby to odpovídalo zájmům většiny, a fungovalo to tak, jak zamysli majitel a admin v jedne osobe, a jak psal @jyrry, nechal bych na nem, co v tom dovoli ci nedovoli.
Je to pro me uzavrene, a radeji tady uvidim další pekna letecka videa, nez další zbytecny flameware
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Dokonale umíš vytrhnout z kontextu co se ti hodí. Celý název vlakna zni "Zajímavá videa z multicopterů - vaše i z webu". To opravdu není o autorském videu.
OK2WY
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Jsme na výstavě ModelHobby na stánku Klubu leteckých modelářů. A nemám moc času.
Nicméně...
Laskavě se věnujte točení a komentování videií. Vzájemné výhrady si nechte do SZ.
Rozdělení videa je připravené a čeká se jen na gardenroute čas, aby to rozdělil.
Pokud se bavíme o komentářích k videu:
Každý přeci může vyjádřit názor. Co je pro někoho kriticky nebezpečné a protizákonné, pro někoho může být nudná zábava. Ale každý je zodpovědný za sebe. Jak při létání, tak při psaní příspěvků.
Když udělá někdo průser při létání, tak to rozhodne soud.
Když někdo bude psát pitomé příspěvky, tak rozhodnu já.
Tak to je k tématu.
Následovat budou už jen příspěvky k tématu "Zajímavá videa z multicopterů - vaše i z webu". Díky
Nicméně...
Laskavě se věnujte točení a komentování videií. Vzájemné výhrady si nechte do SZ.
Rozdělení videa je připravené a čeká se jen na gardenroute čas, aby to rozdělil.
Pokud se bavíme o komentářích k videu:
Každý přeci může vyjádřit názor. Co je pro někoho kriticky nebezpečné a protizákonné, pro někoho může být nudná zábava. Ale každý je zodpovědný za sebe. Jak při létání, tak při psaní příspěvků.
Když udělá někdo průser při létání, tak to rozhodne soud.
Když někdo bude psát pitomé příspěvky, tak rozhodnu já.
Tak to je k tématu.
Následovat budou už jen příspěvky k tématu "Zajímavá videa z multicopterů - vaše i z webu". Díky
Zdravím,
názor admina mě mile potěšil, tak zkusím přidat něco z mého amatérského neumětelství, co by nebylo až tak nudné anebo příliš kontroverzní. Točeno je to DJI FC40kou, kdy do držáku původní kamery jsem nainstaloval gopro na 2.7k/30fps... ale holt gimbal ničím nenahradím.
Pokud se bude líbit, tak to potěší, pokud připomínky - rád se poučím a kdyby snad něco jako předešlé příspěvky, tak PM.
B.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6tgFvfAFX30[/youtube]
názor admina mě mile potěšil, tak zkusím přidat něco z mého amatérského neumětelství, co by nebylo až tak nudné anebo příliš kontroverzní. Točeno je to DJI FC40kou, kdy do držáku původní kamery jsem nainstaloval gopro na 2.7k/30fps... ale holt gimbal ničím nenahradím.
Pokud se bude líbit, tak to potěší, pokud připomínky - rád se poučím a kdyby snad něco jako předešlé příspěvky, tak PM.
B.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6tgFvfAFX30[/youtube]
Naposledy upravil(a) beam dne ned 05.10.2014 20:54, celkem upraveno 1 x.
Prikladám video nášho slovenského dvojkríža, ktorý sme postavili pred cca mesiacom na jednom kopci nad našou dedinou. Výška kríža 7 m.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p2AgRypSHx8[/youtube]
... pre kritikou predošlého môjho videá kedy som vyletel "vysoko" nad hmlu napíšem toľko, že jeden z kopcov ktorý je vidieť nad hmlou je aj tento, kde stojí spomínaný kríž
v pozadí dole moja dedina ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p2AgRypSHx8[/youtube]
... pre kritikou predošlého môjho videá kedy som vyletel "vysoko" nad hmlu napíšem toľko, že jeden z kopcov ktorý je vidieť nad hmlou je aj tento, kde stojí spomínaný kríž
- gardenroute
Mohu se zeptat, k čemu ten kříž slouží ? Viděl jsem nedávno podobný na kopci nad Mostarem (viz mé video z Mostaru, někde tam je...), a neměl jsem (a nejen já) z toho bůhvíjaký pocit 
niekedy na tomto kopci stál kríž, ktorý rokmi odhnil.. potom jedno obdobie tam nebolo nič a jeden kamarát sa rozhodol, že takýto kríž postaví znova... žiadnu vieru alebo niečo iné za tým nehľadajte...
a prečo blbý pocit?
- JosefSvejk
Národní cítění, láska k vlasti,...
DominikVF: Nádherná krajina, máte tam krásně! To je neodoletelné prostředí pro koptery. Prosímtě lítej tam pod mlhou, nad mlhou nebo za mlhou...
..ale hlavně natáčej, ty záběry tam za to stojí!
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
zskal: ďakujem pekne
Samozrejme poučím sa z chýb, lietať nad hmlou už nebudem... letel som raz..
Videjko z tohoto vikendu z Beskyd
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zy4Bvzn4KLc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zy4Bvzn4KLc[/youtube]
DJI - F306 Phantom 2