DJI - F305, F306, F308 Phantom 2 pokračování
-
filmarik123
ovladanie kamery
ako je to s originalnym radiom neviem...
to som vyhodil a dal tam Futabu R7008...
na tej je dost volnych kanalov a so T14SG
sa da ovladat cokolvek...
ale to uz potom Phantom nestaci...
to som vyhodil a dal tam Futabu R7008...
na tej je dost volnych kanalov a so T14SG
sa da ovladat cokolvek...
ale to uz potom Phantom nestaci...
P2, Antigravity, H3-2D, R7003 , 14SG
Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
Někdo tu psal, že by to mohlo jít připojit na tu levou horní páčku, která je pořád na Off.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pYpJv3QgEfc[/youtube]
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- gardenroute
Psal jsem Ti to v jiném vlakne já, že pokud s tim budeš fotit, tak nebudeš asi potřebovat kanál pro IOC funkce...artus píše:Někdo tu psal, že by to mohlo jít připojit na tu levou horní páčku, která je pořád na Off.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
cucpo píše:Pani pls len otazka ako mate nastavene Gain v konfiguracii Phantom2 + H32D + Gopro3+ FPV som robil po veeeelmi dlhej dobe update cele to nejak zmagorilo nevedelo identifikovat verziu fw skusil som to prepnut do mode Phantom a zabudol som si blbec poznacit ake som tam mal gain.
Pls pani mozno to trocha zapadlo vo vlakne neporadi niekto s podobnou konfiguraciou ?? (myslim ze taku ma vela uzivatelov)
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
-
salamander
120, 120, 125, 200,
220, 220,
Náhodou to mám na Pc .
220, 220,
Náhodou to mám na Pc .
salamander píše:120, 120, 125, 200,
220, 220,
Náhodou to mám na Pc .
Diky za info
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
-
salamander
Nedávajte do P2 ten nový Fw v3.,08 .
Mám dojem že je to, na toho nového Phantoma.
Nemôžem s tým prísť do poriadku , niekoľko krát som kalibroval vysielačku lebo z ničoho začala svietiť zelená namiesto červenej .
Na prepínači nechcelo naskočiť GPS ATI , nakoniec to začalo fungovať.
Začal blbnúť gimbál , kamera sa nesklápa plynule , pohnem páčkou a ide dole vrátim naspäť ide hore .
Babrem sa s tým celé poobedie a nič.
Gardenroute : Prosím Ťa Peťko poraď čo s tým , pred rokom som mal niečo podobné na P1 ale neviem ako som to rozchodil , dáko mi pamäť neslúži .
Mám dojem že je to, na toho nového Phantoma.
Nemôžem s tým prísť do poriadku , niekoľko krát som kalibroval vysielačku lebo z ničoho začala svietiť zelená namiesto červenej .
Na prepínači nechcelo naskočiť GPS ATI , nakoniec to začalo fungovať.
Začal blbnúť gimbál , kamera sa nesklápa plynule , pohnem páčkou a ide dole vrátim naspäť ide hore .
Babrem sa s tým celé poobedie a nič.
Gardenroute : Prosím Ťa Peťko poraď čo s tým , pred rokom som mal niečo podobné na P1 ale neviem ako som to rozchodil , dáko mi pamäť neslúži .
POZOR !!! u nové verze 3.08 je po aktualizaci potřeba provést lokální kalibraci vysílače přes DJI RC System Assistant 1.1 a pak provést raději znova kalibraci v asistentovi pro Phantoma 2 (nová verze je DJI Phantom 2 Assistant 3.4)
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- gardenroute
DJI Support - Please download the v3.08 firmware again. The X1, Tilt Calibration, function is now available. We are sorry for the confusion.salamander píše:Nedávajte do P2 ten nový Fw v3.,08 .Mám dojem že je to, na toho nového Phantoma. Nemôžem s tým prísť do poriadku , niekoľko krát som kalibroval vysielačku lebo z ničoho začala svietiť zelená namiesto červenej . Na prepínači nechcelo naskočiť GPS ATI , nakoniec to začalo fungovať. Začal blbnúť gimbál , kamera sa nesklápa plynule , pohnem páčkou a ide dole vrátim naspäť ide hore . Babrem sa s tým celé poobedie a nič. Gardenroute : Prosím Ťa Peťko poraď čo s tým , pred rokom som mal niečo podobné na P1 ale neviem ako som to rozchodil , dáko mi pamäť neslúži .
Opět to asi DJI nezvládla, a vypustili ne zcela odzkoušený firmware.
-
salamander
hravec píše:POZOR !!! u nové verze 3.08 je po aktualizaci potřeba provést lokální kalibraci vysílače přes DJI RC System Assistant 1.1 a pak provést raději znova kalibraci v asistentovi pro Phantoma 2 (nová verze je DJI Phantom 2 Assistant 3.4)
Všetko som robil odpredu ,odzadu ,zvrchu , zospodu... začalo to fungovať len to sklápanie kamery neide plynulo.
Ešte ráz sa pustím do tej kalibrácie, možno sa to umúdri .
Edit: Takže znovu stiahnuť 3.08 a pohrať sa s tým .Peťko dík
- gardenroute
salamander píše:Edit: Takže znovu stiahnuť 3.08 a pohrať sa s tým .Peťko dík
Tak, tak, na webu DJI by již vše melo byt aktualizováno. ..zkus to znovagardenroute píše:DJI Support - Please download the v3.08 firmware again. The X1, Tilt Calibration, function is now available. We are sorry for the confusion...
-
salamander
Po kalibrácii vysielačky by mala kontrolka svietiť oranžovo ale mne svieti šltozeleno, tak nie je skalibrovaná .
Alebo sa mýlim ?
Gimbál sa umúdril ale zas páčky sú rozhasené , keď bežia páčky gimbál blbne .
Už mám toho plné zuby , banda šikmooká, včera vysielačka svietila oranžovo všetko fungovalo okrem toho blbého gimbálu , teraz to blbne všetko .
Alebo sa mýlim ?
Gimbál sa umúdril ale zas páčky sú rozhasené , keď bežia páčky gimbál blbne .
Už mám toho plné zuby , banda šikmooká, včera vysielačka svietila oranžovo všetko fungovalo okrem toho blbého gimbálu , teraz to blbne všetko .
- gardenroute
Anton, zkus si vse znovu zkalibrovat, vc. IMU, a pote si obnov konfiguraci ze zalohy.salamander píše:...Už mám toho plné zuby , banda šikmooká...
Chlapi, omlouvám, se že narušuju debatu, ale přemýšlím o koupi setu Phatom 2, s 3 osým gimbalem pro Gopro. (FPV a Gopro 3 mám doma z mé hexy)
Jen mne zajímá zda je lepší koupit Phantom 1 nebo 2. Slyšel jsem, že dvojka má nějaké nic moc baterie a vím že stojí přes 3 000,-. Jen chci tedy poprosit jestli by mi tu někdo z Vás ve zkratce nenapsal výhody a nevýhody obou verzí. Předem moc děkuji.
Jen mne zajímá zda je lepší koupit Phantom 1 nebo 2. Slyšel jsem, že dvojka má nějaké nic moc baterie a vím že stojí přes 3 000,-. Jen chci tedy poprosit jestli by mi tu někdo z Vás ve zkratce nenapsal výhody a nevýhody obou verzí. Předem moc děkuji.
Hexacopter "Sklo" Hero Spy, Goblin 380, Hotwing 750, 4copter FPV racer 250