Aky vysielac kupit ku quadu?
Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Aky vysielac kupit ku quadu?
Zdravim, mam postaveny komplet quad na doske KK 2.1.5. Jedine co mi chyba je uz len vysielac. Chcel by som do toho dat okolo 80-100€. Som uplny zaciatocnik, preto chcem nieco co nemusim zlozito nastavovat. Diky za pomoc 
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aky vysielac kupit ku quadu?
Chtěl jsem doporučit novou DX6, ale teď koukám, co za ni chtějí peněz 
Být tebou, ještě zvážím ten rozpočet, vysílač nekupuješ na jednu sezónu
Být tebou, ještě zvážím ten rozpočet, vysílač nekupuješ na jednu sezónu
Robim to v podstate ako projekt do skoly (maturita), takze uvidim ci ma to chyti a samozrejme potom by som do toho vrazil viac penazi, no momentalne si nic extra dovolit nemozem. Samozrejme sa nebranim ani nicomu z bazaru.
- danidani
- Kontaktovat uživatele:
Zkus si dát do sekce Koupím poptávku na DX6i, je to takové startovací rádio, po kterém někteří přecházejí na pokročilejší modely. Věřím, že se někomu válí doma a třeba nabídne. Občas se tu za cenu kolem 2000 CZK objeví.
Kvůli AUX přepínačům bych volil vysílač s větším počtem kanálů. Mám Optic 6 Sport a 6 kanálů vystačí na řízení a jeden AUX přepínač. A to je málo. Dobré je, když jsou přepínače třípolohové.
D.
D.
Toro900,SuperZoom,Siesta,Trempík,Fantasy TopmodelCZ,Multiwii QC
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
Optic 6 Sport 2,4GHz FrSky modul
Visna1410 píše:...Jedine co mi chyba je uz len vysielac. Chcel by som do toho dat okolo 80-100€...
Pokud ti bude stačit 6 kanálů pak další možnost je třeba viz tento odkaz a těch 10€ navíc snad ještě zvládneš.