Neřeš toDominikVF píše:neviem nájsť to video kde porovnávajú 9443 a 9450 vrtule .. ako jednu o druhú obtláča a tam je vidno, že 9450 je tvrdšia ako 9443 ...
DJI - F305, F306, F308 Phantom 2 pokračování
- gardenroute
Re: DJI - F305, F306 Phantom 2
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
texmur: chápem.. uvidím no, keď prídu klony 9450 aké budú tvrdé s porovnaním originálnymi 9443...
Edit: Gardenroute: tak sa už teším až prídu
písal som teraz oficiálnemu distribútorovi pre slovensko, tak som zvedavý čo odpíše... či budú a kedy budú dostupné u nás... http://skyfall.sk/
Edit: Gardenroute: tak sa už teším až prídu
neni nahodou dovozce pro CR a SK Pelikan? Ofic. Dovozce pro SK vubec neni... Tedy jsi nejspis oslovij prodejce..
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
hravec píše:neni nahodou dovozce pro CR a SK Pelikan? Ofic. Dovozce pro SK vubec neni... Tedy jsi nejspis oslovij prodejce..
manuál ku koptére mám od pelikána aj keď som ju zakupoval na slovensku v jednom obchode... len neviem prečo píšu o sebe na tejto stránke toto"
"Vitajte na našej stránke!
Skyfall.sk je jediný oficiálny zástupca firmy DJI v Slovenskej republike. DJI ako najväčší výrobca dronov na svete a takisto líder inovatívnych drono-technlológií prináša na Slovensko Hi-Tech letecké vybavenie pre hobby a takisto profesionálne využitie."
-
salamander
Tak môj stroj zase lieta ku mojej spokojnosti , to video čo dal texmur je výborné , tá aktualizácia sa robí cez to vyskakovacie okno, neskôr sa už neukáže .
Pre istotu som to dnes zopakoval, na Failsafe som dal 30m , kosoštvorec bol pekne v strede - koptera čelom ku mňe ,HL išiel rovno ku mne , no paráda , konečne môžem znovu filmovať.
Pri 20% išiel sadať , keď som ho plynom trochu podkopol pár sekúnd držal výšku a znovu išiel sadať, pri 18% som pristál do ruky .
Od 30% som jemno držal podvozok aby náhodou nevypálil kolmo hore , nič také sa nedialo .
Takže môžete veselo upgradovať
Pre istotu som to dnes zopakoval, na Failsafe som dal 30m , kosoštvorec bol pekne v strede - koptera čelom ku mňe ,HL išiel rovno ku mne , no paráda , konečne môžem znovu filmovať.
Pri 20% išiel sadať , keď som ho plynom trochu podkopol pár sekúnd držal výšku a znovu išiel sadať, pri 18% som pristál do ruky .
Od 30% som jemno držal podvozok aby náhodou nevypálil kolmo hore , nič také sa nedialo .
Takže môžete veselo upgradovať
- gardenroute
Dulezite je, kdo je distributorem DJI, a tim je pro CR i SR ceska spolecnost Pelikan Daniel. Ti mají distribucni smlouvu pro obe země. Pak jsou dealeri, a jen ti se statusem "profi" (kteří mají autorizaci) mohou prodavat i profesionalni segment DJI, to jsou napr. velke stroje, v CR napr. Telink. Jinak to muze prodávat kdokoliv (a taky prodava) ...DominikVF píše:...Skyfall.sk je jediný oficiálny zástupca firmy DJI v Slovenskej republike...
Ze si někdo napise, ze je "...jediný oficiálny zástupca DJI v Slovenskej republike..." je spise usmevne, protoze pojem "zastupca" v byznys svete toho moc nerika. Mozna jsou dalším distributorem jen pro Slovensko.
- gardenroute
Zaplať pánbůhsalamander píše:Tak môj stroj zase lieta ku mojej spokojnosti...Takže môžete veselo upgradovať
-
salamander
Ej ha, vari sa nestalo niečo zlého

gardenroute: asi sa len tvária, že niečo sú a pritom nie sú
tiež mi nešlo do hlavy, lebo mám manuál od Pelikána...
salamander: zajtra to upgradnem aj ja..
salamander: zajtra to upgradnem aj ja..
- gardenroute
Je to tam (Drobná nehoda Ptaaka s posekaným předloktím pilota...), ve vlákně P1 ...salamander píše:Ej ha, vari sa nestalo niečo zlého![]()
Jaké nastavit hodnoty na P2 při výměně motorů za ( Motor MN2214/920 KV Antigravity pro DJI Phantom ) ?
- gardenroute
Jaké hodnoty máš na mysli, Antigravity! motory na svém Ptaakovi mám, ale nic nastavovat netřeba... Jsou přímo kompatibilní.artus píše:Jaké nastavit hodnoty na P2 při výměně motorů za ( Motor MN2214/920 KV Antigravity pro DJI Phantom ) ?
ty jak tu nastavujete při výměně vrtulek ( zisk,... )
Jak je zde popis i video na upgrade 3.08 a teď mám 3.06. Co tím získám s P2 ? Nebudu mít více problémů?
[/quote]Jaké hodnoty máš na mysli, Antigravity! motory na svém Ptaakovi mám, ale nic nastavovat netřeba... Jsou přímo kompatibilní.[/quote]
Jak je zde popis i video na upgrade 3.08 a teď mám 3.06. Co tím získám s P2 ? Nebudu mít více problémů?
[/quote]Jaké hodnoty máš na mysli, Antigravity! motory na svém Ptaakovi mám, ale nic nastavovat netřeba... Jsou přímo kompatibilní.[/quote]
Přikládám DJI dokument popisující změny v jednotlivých FW. Třeba se to někomu může hodit
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
- gardenroute
Zisky měnit nemusíš s výměnou motorů P2 za Antigravity!, to je spíše otázka výměny vrtulí a zásadní změny hmotnosti koptéry.artus píše:ty jak tu nastavujete při výměně vrtulek ( zisk,... )