hravec píše:"gardenroute: YAW30 mod pro original Phantom ... Takže šlape, ale nechápu, proc se ti to tak chovalo, ze jsi to musel řesit s tím trimrem navíc...."
... ale zajímalo by mě, u těch co to mají YAW30 mod dodělaný, zda při připojení k asistentovi mají výchylku kanálu R doprava i doleva stejnou ... můžete někdo ověřit?
Ověřoval jsem už při tom, kdy jsem to dělal, a mám výchylku stejnou, alespoň co si pamatuji, protože jsem to důkladně znovu kalibroval a díval se, jak se to chová při aktivaci YAW30
texmur píše:"gardenroute: ...Akorát mě trochu uniká smysl té aretace plynového kniplu v dolní poloze, stále přemýšlím, jaký praktický význam by to pro mě mělo..."...když ti to dolů sviští 5-6m/sec tak to je paráda ale mě by při 2m/sec mohla chytit křeč do levého palce při delším klasání
já spíše nechápu proč se klesání u P2 zpomalí ještě víc když zároveň chci (logicky) ještě letět dopředu...
A to je rychlost při GPS ATTi, při ATTi by to bylo ještě rychlejší, musel bych se podívat do logů z iOSD MkII, a to se mě nechce, asi bych to v té haldě dat hledal dlouho

Ale že to klesá pomaleji při současném dopředném letu je celkem logické, ale zase tím, že se vyhneš nestabilitě při přímém vertikálním klesání a turbulencím pod sebou by to v konečném důsledku mohlo být celkově rychlejší. Ale nevím, co teď s poslední FW vlastně P2ka dělá, vím, že se tam kolem rychlosti klesání opět dělo, je to popsané v "
To do"