vysílač Aurora 9X

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
kroxigor

Re: Nový vysílač Aurora 9X

#166 Příspěvek od kroxigor »

Opravdu to jde poslední dobou s Hitecem do ... a co koupil Multiplex tak už ani ten není co bejval.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od Dejfak »

Zase to není žádná tragédie.
To samé bych mohl říct o jiných výrobcích rc nebo automobilkách či výrobců elektroniky.
Tohle je je prkotina která se vyřeší aktualizací.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
Lark

#168 Příspěvek od Lark »

Už jsem to tady někde psal. Mě právě štve, že se čím dál víc rozmáhá doslova chrlení novinek, který nejsou pořádně dodělaný a výrobci lidi tlačej, aby pořád nakupovali novinky a vůbec je nese.., že se kupěj hromady šrotu a odpadu. A netýká se to jen modelařiny, ale všeobecně spotřebního zboží. Doby kdy si člověk koupil třeba pračku, ledničku, televizi a vydrželo mu to dejme tomu 10 i 15let jsou dávno pryč a cpou nám srač.. max. na 2 roky. Kam až to bude muset dojít, než se to pose.. a lidi dostanou rozum?
kroxigor

#169 Příspěvek od kroxigor »

Přesně tak ... Třeba jenom to že ty Hitec inženýry nenapadlo prohodit vypínač a závěsné pouzdro, aby bylo rádio vyvážené to mi prostě hlava nebere.

O tom že HP-22 potažmo její SW rok po uvedení rádia na trh ho stále nepodporuje.

Tohle už nejsou prkotiny a rozhodně další rádio od Hitecu nebude.
Aktualizaci SW slibujou taky už víc jak půl roku a to na "vlajkovou loď" je taky trochu moc

Prostě radši vymejšlej další model-šmejd místo, aby doladili aktuální.

Chyby a jejich neopravování bych odpustil u entry modelu né u top modelu to je pro firmu OSTUDA!
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Lark

#170 Příspěvek od Lark »

Naprostý souhlas. V tomhle musím GR/SJ trochu pochválit, že se snaží sw upgradovat, i když by taky moh být trochu pružnější, protže některé úpravy slibuje a pořád odkládá, ale v celku jsem spokojený.
Vidlák

#171 Příspěvek od Vidlák »

kroxigor píše:Přesně tak ... Třeba jenom to že ty Hitec inženýry nenapadlo prohodit vypínač a závěsné pouzdro, aby bylo rádio vyvážené to mi prostě hlava nebere.

O tom že HP-22 potažmo její SW rok po uvedení rádia na trh ho stále nepodporuje.

Tohle už nejsou prkotiny a rozhodně další rádio od Hitecu nebude.
Aktualizaci SW slibujou taky už víc jak půl roku a to na "vlajkovou loď" je taky trochu moc

Prostě radši vymejšlej další model-šmejd místo, aby doladili aktuální.

Chyby a jejich neopravování bych odpustil u entry modelu né u top modelu to je pro firmu OSTUDA!

Já jsem se letos v březnu ptal u Pelikána kdy bude AURORA 9x v češtině a s nějakou novou verzí a tady přeposílám odpověď od p. Jíny:

Čeština pro stávající verzi softwaru by už měla být opravdu v nejbližší době – minulý týden jsem dělal, jak doufám, závěrečnou korekturu a testy naživo s vysílačem. Protože u 9X se budou všechny jazykové verze nahrávat jako jeden balík najednou (a budete si je moci libovolně v INFO menu přepínat), bude záležet na tom, jak rychlí budou i kolegové ve Francii, Německu, Španělsku a Itálii.

Jak to bude s nějakou novou verzí, to zatím nedokážu říci – předpokládám, že nyní se v Hitecu soustřeďují na doladění softwaru nového vysílače Flash 7, jehož sériová výroba by měla začít během několika týdnů, takže případná nová verze softwaru pro Auroru 9X by mohla přijít na řadu hned potom.

Tak doufám, že se něco objeví už co nejdříve. Držím jim palce, protože s tím vysílačem jsem celkem spokojenej.
kroxigor

#172 Příspěvek od kroxigor »

Přesně jak jsem psal vejš místo, aby odladili aktuální model radši dělají další model-šmrejd a slibujou a slibujou a slibujou ... ať jdou k šípku!
Lark

#173 Příspěvek od Lark »

Přesně tak to funguje. Začnou chystat nový model a na staré už kašlou, jen aby tu novinku dostali co nejdřív na trh, i když to má spoustu chyb.
MiSe
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od MiSe »

Konečně je dostupná nová verze softwaru k Auroře 9X, kde je na výběr mezi pěti jazyky menu i ČEŠTINA!
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com
Woita
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od Woita »

Nový SW je fajn zpráva!
Mám právě teď možnost prodat starou Auroru9, tak zvažuji jestli to udělat a upgradovat na vovou A9x.
Až ten nový SW někdo vyzkoušíte, dejte sem prosím vědět, co je nového.
Mě trochu zadržuje od té výměny údajná vyšší spotřeba A9x (menší výdrž na baterku), jinak bych asi měnil, jiná negativa tam moc nevidím.
Jo a používám na A9 hlasový modul (Voice modul), ten se k A9 připojuje třípiunovým servokonektorem ke Spektra modulu.
Koukněte prosím někdo, jestli je dole na A9x takový konektor? Dotazem na podpoře Hitec jsem zjistil, že ten Voice modul je podporovaný, ale podle fotek nevidím kam bych ho připojil...
Naposledy upravil(a) Woita dne čtv 06.11.2014 14:11, celkem upraveno 1 x.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
kroxigor

#176 Příspěvek od kroxigor »

Zezadu je na A9X nabíjecí, data a simulátor konektor, ale jestli to do toho půjde připojit a bude funkční to nevím.
Přílohy
aurora.PNG
Lark

#177 Příspěvek od Lark »

K čemu je na tom adaptéru ten plochý konektor?
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od jyrry »

jyrry.webnode.cz
Lark

#179 Příspěvek od Lark »

Sem pako, to mě nenapadlo. :oops:
Woita
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od Woita »

kroxigor píše:Zezadu je na A9X nabíjecí, data a simulátor konektor, ale jestli to do toho půjde připojit a bude funkční to nevím.

Tak to ten Voice modul půjde do toho konektoru "data".
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“