Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
No nevím, ale ono to nějak funguje, tak jak to máme i s tím průchozím šroubem, ale když jsem o tom dal řeč s osobou znalou, tak si ťukal na čelo ...
Jinak to modré je Align gel, a nalepené plastové šroubky se zbroušenou čepičkou na na 0,71 mm 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Tomu rozumím, ten align gel je úplně boží. Měl jsem na tom i vetknutý gimbal na TBS discovery a naprosto luxus. Já ho koupil snad před pěti rokama na zkoušku pod gyro, ale jelikož to nebylo oboustranně lepící, tak se mi válel 4roky v šuplíku, než mě napadlo to použít v koptéře a povedlo se 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Pro připomenutí jedná se o tohle : http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=Align+K10457A+Pu+Anti-Vibration+Gel+&_sacat=0
Jake pouzivate baterky? Nejak sa v tej ponuke na HK stracam, listujem to hore dole a furt si neviem vybrat 
Já lítám na starou baterku 3S 1000mAh 10C ( letovka 7,5min. ) a potom mám 2x 3S 1300mAh a na ně taky ( 7,5min.) Coptéra má ale max. do 430g letovou hmotnost. Mám ale motory na 1900kV s 3list GWS 5x3.
Zippy compact mají většinou dobrý poměr výkon/váha, nebo Nano-tech 
[url]http://vseumel.blog.cz[/url]
A atributy? Kolko gramov je uz vela a kolko Amp / C je uz malo?
ST píše:No nevím, ale ono to nějak funguje, tak jak to máme i s tím průchozím šroubem, ale když jsem o tom dal řeč s osobou znalou, tak si ťukal na čelo ...Jinak to modré je Align gel, a nalepené plastové šroubky se zbroušenou čepičkou na na 0,71 mm
...cim si to lepil ? vterinakem s aktivatorem ?
Jen vteřiňákem, drží to parádně.
zkousel jsem udelat ram, oproti originalu jsem predni a zadni motory asi o 1,5cm oddalil, uhly prednich a zadnich ramen jsem zachoval. spodni plata z 1mm sklotextitu - slozeny je to tuhy myslim hezky. ramena z hliniku jsem na dvakrat odlehcoval a i tak jsou ke zbytku ramu nepomerne pevnejsi/tuzsi. cvicne jsem ram smontoval, vaha 131++ g.
tmx píše:zkousel jsem udelat ram, oproti originalu jsem predni a zadni motory asi o 1,5cm oddalil, uhly prednich a zadnich ramen jsem zachoval. spodni plata z 1mm sklotextitu - slozeny je to tuhy myslim hezky. ramena z hliniku jsem na dvakrat odlehcoval a i tak jsou ke zbytku ramu nepomerne pevnejsi/tuzsi. cvicne jsem ram smontoval, vaha 131++ g.
Paradny kusok
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
tmx píše:zkousel jsem udelat ram, oproti originalu jsem predni a zadni motory asi o 1,5cm oddalil, uhly prednich a zadnich ramen jsem zachoval. spodni plata z 1mm sklotextitu - slozeny je to tuhy myslim hezky. ramena z hliniku jsem na dvakrat odlehcoval a i tak jsou ke zbytku ramu nepomerne pevnejsi/tuzsi. cvicne jsem ram smontoval, vaha 131++ g.
Z jakého důvodu jsi ty ramena dělal delší ? Ale jinak pěkné, já to mám taky nově vyřezané z laminátu a budu to předělávat z té překližky.
jsem rad ze se Vam libi ;]
nene, ramena jsem nedelal delsi, jen jsem spodni dirty plato prodlouzil, zdalo se mi ze mezi prednima a zadnima vrtulema by melo byt vice prostoru.
od posledni fotky jsem pridal gps a mam tady novej prijimac ar6210 se satelitem. mam ar6210 pouzit komplet? nebo jen satelit a nebo jen prijimac? nechtelo by to alespon 7ch prijimac? kolik ten satelit zvladne kanalu /ze bych ho dal primo k naze32/?
zbytek elektriky ma prijit az v tydnu ;[
nene, ramena jsem nedelal delsi, jen jsem spodni dirty plato prodlouzil, zdalo se mi ze mezi prednima a zadnima vrtulema by melo byt vice prostoru.
od posledni fotky jsem pridal gps a mam tady novej prijimac ar6210 se satelitem. mam ar6210 pouzit komplet? nebo jen satelit a nebo jen prijimac? nechtelo by to alespon 7ch prijimac? kolik ten satelit zvladne kanalu /ze bych ho dal primo k naze32/?
zbytek elektriky ma prijit az v tydnu ;[
- SAT-HOFMAN
- Kontaktovat uživatele:
tmx píše: ...ramena z hliniku jsem na dvakrat odlehcoval a i tak jsou ke zbytku ramu nepomerne pevnejsi/tuzsi...
Těch ramen si udělej do foroty, budeš je potřebovat, až začneš trošku řádit
No pokud je průprava už z něčeho jiného, kde se vyřádí , tak se není čeho bát. Já jsem šel aspoň touto cestou a nemám problém s fatálními nehodami. To že se někde ťukne vrtulí a okulí se to po zemi, je normální věc.
NA CO TA GPS, to si děláš prde...l né.
NA CO TA GPS, to si děláš prde...l né.