Helimaniacs Team Brno IV
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno IV
Tož to se přijedu podívat na kávu 
T-Rex 450Pro, Bixler2,DJI Phantom 302,Sbach 1M, Crack YAK. Kdo nepada není Moravák.
Mlha jako prase.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Byl jsem si skočit mezi 13 až 16 hodinou, vítr celkem fučel, 4x baterky Logo, 2x Rex.
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
BoŠ píše:Byl jsem si skočit mezi 13 až 16 hodinou, vítr celkem fučel, 4x baterky Logo, 2x Rex.
To já si neskočil ani nepamatuji, jak u závory, tak doma
A dnes když mám po měsíci volno, tak zase pro změnu funí jako prase. No nic, zkusím to v příštím životě.
Od outerý mám celý týden volno - heč 
A já asi v pátek, celý den! Třeba vyjde počáso?!
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Brej vecir..Zdravim ve spolek....
Jsem se chtel zeptat,kdy,kde a jestli vube se muzu pridat k vam heli zavislakum;)..
Stal se ze me Brnak a hledam nejaky placek na "prochazku" s mou heli.
..
Jsem se chtel zeptat,kdy,kde a jestli vube se muzu pridat k vam heli zavislakum;)..
Stal se ze me Brnak a hledam nejaky placek na "prochazku" s mou heli.
matrosek píše:Brej vecir..Zdravim ve spolek....
Stal se ze me Brnak a hledam nejaky placek na "prochazku" s mou heli...
Ahoj Jeníku. Přidat se určitě můžeš. Budeme jenom rádi.
Chodíme sem.
https://www.mapy.cz/zakladni?vlastni-bo ... m%C4%9Bsto
Lítá se hlavně dopoledne o víkendech . Někteří i v týdnu. Zpravidla se domlouváme tady
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
A fučí a fučí!!! Asi prodám helinu a pořídím draka.
- martin_bohac
A co budes delat kdyz foukat nebude? Zitra to snad bude ok. Taky to bedlive sleduju.
A to jsem si zrovna říkal, že to vypadá na ideální počasí na letadlo 
Tom
Já to vidím tak na středu "g závoře" - Doladění Goga s Vbéčkem
a zálet dárkové Extry
a zálet dárkové Extry
Zítra jen pro tvrdý Márviny 
Futaba
Futaba