Graupner MZ-24 (PRO) HOTT
Re: Gr-SJ MZ-24 HOTT
Nemáte někdo nějakou starší verzi, třeba 1.014 ? 
Do verze nižší než 1.016 bych nešel, protože právě tahle verze byla jako první kritický update, viz TADY
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com
www.letadelka.com
to jo..pro provoz určitě ne, ale jen na vyzkoušení 
Ze shora uvedeného důvodů mám poslední zálohu jen verze mz-24_1v019_English.
Cellpro10, C60, iCharger106b; Graupner MZ-24 Hott; Jeti DS-16
www.letadelka.com
www.letadelka.com
tak že máš tři,jako já 
frontier píše:Nemáte někdo nějakou starší verzi, třeba 1.014 ?
všetko o HOTT je TU, v sekcii download je archív - pre MZ24 od verzie 1.012, len je to nemecky a musíš sa zaregistrovať
- Přílohy
-
- mz-24_1v014_german.zip
- (1.65 MiB) Staženo 41 x
Díky...a nemůžeš sem hodit ješte 1.012 ?
(teda jestli tam jsi zaregistrovaný)
frontier píše:Díky...a nemůžeš sem hodit ješte 1.012 ?(teda jestli tam jsi zaregistrovaný)
- Přílohy
-
- mz-24_1v012_german.zip
- (1.64 MiB) Staženo 32 x
díky, zálohuji všechny modely a až nebudu mít co dělat tak jí vyzkouším...u nižší verze než V1.016 byl problém hlavne s Mp3 přehrávačm který mohl neočekávaně restartovat přístroj, taky dobrý 
Omluvám jestli už to tu bylo, ale loguje se mi na kartu jen, když mám zapnutý motor. Jak nastavit, aby se logoval celý let?
KMX, Edge RCF, Veloxity, MC, DF
DS-14
DS-14
ukladanie dát na kartu, je spojené s stopkami /časom letu/, takže musíš mať zapnuté stopky /príp. timer/ a tie môžeš mať na vypínači, alebo myslím, že sa to dá priradiť aj páke plynu /stopky celkové/ ....no mám MC, ale myslím, že u MZ je to podobne
stas píše:ukladanie dát na kartu, je spojené s stopkami /časom letu/, takže musíš mať zapnuté stopky /príp. timer/ a tie môžeš mať na vypínači, alebo myslím, že sa to dá priradiť aj páke plynu /stopky celkové/ ....no mám MC, ale myslím, že u MZ je to podobne
Díky.
DS-14
DS-14
stas už ti odpověděl, tak jen doplním, že stopky letového času se po spuštění zastaví (a s tím i záznam), až vypnutím přijímače. Letový čas se dá spouštět prakticky čímkoli, záleží jen na tobě jaký spínač (i virtuální, třeba na plynu) si přiřadíš. Pro spalováky, je třeba vhodnější samostatný vypínač (např. bez aretace) aby ti neběžel letový čas v době seřizování motoru. Jen s ním pak před startem nesmíš zapomenout cvaknout. 
Lark píše:stas už ti odpověděl, tak jen doplním, že stopky letového času se po spuštění zastaví (a s tím i záznam), až vypnutím přijímače. Letový čas se dá spouštět prakticky čímkoli, záleží jen na tobě jaký spínač (i virtuální, třeba na plynu) si přiřadíš. Pro spalováky, je třeba vhodnější samostatný vypínač (např. bez aretace) aby ti neběžel letový čas v době seřizování motoru. Jen s ním pak před startem nesmíš zapomenout cvaknout.
Díky, nastavil jsem si Timer2 na spínač, ale dám to radši na plyn. Tam jde nastavit, že čas se nezastaví když stáhnu plyn?
Naposledy upravil(a) semi dne úte 18.11.2014 9:25, celkem upraveno 1 x.
DS-14
DS-14
Čas se nezastaví ani na jiných spínačích, jen je důležité, aby si to měl nastavené jako "Čas letu". To je to podstatné.