Pouzdro na RC model

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
dusi
Kontaktovat uživatele:

Re: Pouzdro na RC model

#16 Příspěvek od dusi »

Lark píše:Na bublinky jsem si upravil původní krabici. Mám na ní jen popruh na nošení, ale není problém z druhé strany udělat i popruh přes rameno. Trup je kuželem opřený do kostky PPS a pro ocasky jsou taky vedení. Klidně to může i upadnpout (už se stalo) a nic se tomu nestane.

Díky za inspiraci. Mám elektrovětroně 1,6 m s děleným křídlem a T-ocasem, tak udělám tu krabici podle tebe, jen trup budu dávat zadkem nahoru a bude to akorát. Líbí se mi i ta nabíječka v tom, perfektní využití místa. Jezdím lítat autem, ale takhle se nebudu bát o poškození křídel nebo VOP, kterou z trupu nesundávám.
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
Lark

#17 Příspěvek od Lark »

On to nebyl úplně můj nápad. Viděl jsem něco podobného a krabice si o to přímo řekla. :D Jen jsem to trochu dotunil podle svých potřeb. Ten zadek na ocasky je z krabice od DVD-recorderu. :D
veka1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od veka1 »

Lark píše:.....krabice si o to přímo řekla. :D Jen jsem to trochu dotunil podle svých potřeb..... :D

Nj,no. Krabice byvaji obcas trosku drze a rozeberou cely model, viz nektere fotky v tomto vlaknu; http://f2rus.ru/forum/38--/555---f2b.ht ... 5&start=90 :)

Pozn: kdysi v minulosti jsem si ztloukl bednu s gabonove preklizky...no a porad ji pouzivam :http://www.mojehobby.cz/open/diskuze/81/prisp_1179081_2.jpg

veka1
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od TomasC »

Pro 6 modelů jsme dělali pouzdro z normální překližky, nařezáno v Hornbachu.
Při přepravě do Chicaga a zpět se osvědčilo.
Přílohy
WC 005.jpg
WC 067.jpg
Viper 132.jpg
Viper 130.jpg
Viper 123.jpg
Lark

#20 Příspěvek od Lark »

to veka1: Pěkná skládačka. Moc jsem to nestudoval, ale kolik to asi nabralo na váze? Vypadá to ale, že ty závěsy jsou z titanu.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“