Monitor pro FPV

Létání na výlety s přenosem obrazu je tu. Vysílače, přijímače, kamery či video-brýle. Pokus te se co nejvíce dodržovat zákony ČR. Samozřejmě, že i natáčení z modelů, výběr kamer a foťáků. Prostě věci související.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

FPV display pro Immersion frekvence

#136 Příspěvek od Ancistrus01 »

Ahoj!
Mám brýle FatShark Attitude. Je to paráda, ale když létám jenom na oči, chybí mi možnost náhledu co natáčím. Rád bych to vyřešil nějakým 7" displayem. Používám FPV vysílače FatShark a Immersion. Takže by bylo perfektní, kdyby měl display v sobě zabudovaný přijímač pro tyto frekvence.
Dále nevím, zda-li by se více vyplatilo koupit holý display jen s AV vstupem a zvlášť například Immersion Duo5800 receiver. S možností budoucího trackování... Nebo brát AV přímo z brýlí...
Takže se Vás chci zeptat: Používáte nějaký náhledový display s Immersion vysílači, případně jaký a jak jste s ním spokojeni?
Nebo celkově, jak jste spokojeni s 7" displayem co máte! :)
Díík moc
Robinsson

Re: Monitor pro FPV

#137 Příspěvek od Robinsson »

Tak nic psal jsem odpověd. Když jsem to sepsal tak po odeslání.... Zvolené téma neexistuje. Znova se mi to psát nechce.

Takže stručně mám monitor 8" z bevrcu a uplně to stačí, ale menší bych asi už nebral
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od Ancistrus01 »

Robinsson píše:Tak nic psal jsem odpověd. Když jsem to sepsal tak po odeslání.... Zvolené téma neexistuje. Znova se mi to psát nechce.

Takže stručně mám monitor 8" z bevrcu a uplně to stačí, ale menší bych asi už nebral

Ahoj, TomasC téma sloučil s tímto :)
Z jakého důvodu by jsi menší nebral?
Amper

#139 Příspěvek od Amper »

Uvazuju o crazy veci - mam 8" windows tablet a Attitude brejla maj (pokud se nepletu) i video-out. Premejslim zda by to neslo pro nahled propojit.

Je me jasne ze digitalizace bude mit lag ale pro rychlej nahled ?

EDIT: Jsem obednal od banggoodu jeden grabber za $10 a vyzkousim to. I kdyby to bylo pouzitelne jen na zaznam videa behem letu s OSDckem tak se to bude hodit. Napr. pro postmortem dohledani :-D
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
j.s

#140 Příspěvek od j.s »

Super nápad, po víkendu zjistim, jeslti můj tablet s androidem má usb a časem bych do toho šel když tak taky :)
Dej pak vědět jak to dopadlo. Dík
X650F, Sunnysky, Afro, Graupner 11x5, APM, Pixhawk
Amper

#141 Příspěvek od Amper »

Jde o to ze ten tablet pouzivam na poli pro konfigurace tak si rikam ze udelat si drzak tak aby me drzel i s graberem na vysilacce by nemel byt problem.
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16
j.s

#142 Příspěvek od j.s »

Já venku konfiguroval jen jednou a to s notebookem, což je vopruz, ale jinak jsem to nepotřeboval. MP ani APM planner tušim nejsou pro android.
Držák problém určitě nebude, kór když máme ty 3D tiskárny :) Tak ať se zadáří ;-)
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Ancistrus01 »

Chvíli jsem vybíral a nakonec vezmu za ty prachy toto: http://www.ebay.com/itm/7-Color-TFT-LCD ... 27ed0ccfbd

Zatím budu brát AVčko z brýlí a pak si koupím Immersion Duo 5800 ;)
Má to sice svítivost jenom 350, ale udělám si clonu a bude to snad OK :)
jamesgsf
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od jamesgsf »

Na android je droidplanner.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
j.s

#145 Příspěvek od j.s »

Díky, vyzkouším.
Odpovědět

Zpět na „FPV, točení videa a focení“