Přestaňte s tím šaškováním
Přestaňte s tím šaškováním
Vy jste pěkná sebranka. Pořád jste někde na netu nebo na louce, pořád se v těch přiblblých modelech nimráte a ženskou necháte doma samou s dětmi, nepomůžete s úklidem, naopak je z toho ještě plno bordelu. Ale to vás asi nezajímá. A to si ještě uděláte tyto stránky, na kterých můj starej pořád visí a o mě už se vůbec nezajímá. Bodejť by vám to všechno popadalo aby byl klid!!!!!!!
-
hubon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přestaňte s tím šaškováním
Jana píše:Vy jste pěkná sebranka. Pořád jste někde na netu nebo na louce, pořád se v těch přiblblých modelech nimráte a ženskou necháte doma samou s dětmi, nepomůžete s úklidem, naopak je z toho ještě plno bordelu. Ale to vás asi nezajímá. A to si ještě uděláte tyto stránky, na kterých můj starej pořád visí a o mě už se vůbec nezajímá. Bodejť by vám to všechno popadalo aby byl klid!!!!!!!
Šaškovanie?
...ahoj babi....sorry, Ale asi si na tom blede. Moja stará aj napriek mojim "modelárskym úletom" podobné problémy podľa všetkého nemá. Aj ma nachová, aj operie a vyžehlí... no a nesťažuje sa! Tak čo ja viem, kde môže byť chyba?!?!?!
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Re: Šaškovanie?
JK píše:...ahoj babi....sorry, Ale asi si na tom blede. Moja stará aj napriek mojim "modelárskym úletom" podobné problémy podľa všetkého nemá. Aj ma nachová, aj operie a vyžehlí... no a nesťažuje sa! Tak čo ja viem, kde môže byť chyba?!?!?!
No to je slovo do pranice
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Šaškovanie?
...aj o modelárčine, a vlastne všade asi platí, ako vy Česi vravíte - všeho s mírou!