DJI Inspire 1
Re: DJI Inspire 1
Jedna americká "kopie",
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=30115219&postcount=2379
nebo spíše inspirace vzhledem.
http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=30115219&postcount=2379
nebo spíše inspirace vzhledem.
Víte pánové, kopie nekopie, v tomto nic nového nevymyslíte, pouze nějaké kudrlinky okolo.
Jinak, Inspire 1 asi nebude pro takové to "amatérské nebo rekreační poletování", aspoň podle ceny si to myslím.
Stroj to může být dobrý po vychytání much.
I ta kamera nemusí být nejhorší.
Jinak, Inspire 1 asi nebude pro takové to "amatérské nebo rekreační poletování", aspoň podle ceny si to myslím.
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
gardenroute píše:úplně okopčené, ty Číňani jsou úplně bez skrupulí...
Nojono, vůbec se nestydí
Dag2B3 píše:Už nemůže být nic dokonalejšího než když Číňan kopíruje Číňana. V kopírování jsou mastři. Koukněte kolik je na Alibabě výrobců "Segwejí"
A třeba u vrťasů to byly (a jsou) starší T-rexy a spousta dalších příkladů by se určitě našlo.
DJIvison píše:Víte pánové, kopie nekopie, v tomto nic nového nevymyslíte, pouze nějaké kudrlinky okolo.
Jak všichni víme, tak originál musí zaplatit hlavně vývoj atd. Proto kopie (pokud bude funkční) bude podle mne o DOST levnější, než ten origo.
Dnešní pošta od DJI:
Dear DJI Member,
We’re happy to announce that the first round of DJI Inspire 1 units will start shipping on December 31, 2014. As more units become available, orders will be shipped on a priority basis.
We know you’re excited to be flying DJI’s next generation platform, and we thank you for your support.
If you have any questions after receiving your Inspire 1, please write to support@dji.com. If you have questions about your preorder, please contact onlinesales@dji.com.
Notes: Any units in circulation before this date are pre-production prototypes, and DJI offers no guarantee on any products obtained through unofficial channels. If you ordered an Inspire 1 with dual remote controllers, an Inspire 1 with one remote will be shipped to you according to your order priority, and the second remote will be shipped separately.
Thank you,
Dear DJI Member,
We’re happy to announce that the first round of DJI Inspire 1 units will start shipping on December 31, 2014. As more units become available, orders will be shipped on a priority basis.
We know you’re excited to be flying DJI’s next generation platform, and we thank you for your support.
If you have any questions after receiving your Inspire 1, please write to support@dji.com. If you have questions about your preorder, please contact onlinesales@dji.com.
Notes: Any units in circulation before this date are pre-production prototypes, and DJI offers no guarantee on any products obtained through unofficial channels. If you ordered an Inspire 1 with dual remote controllers, an Inspire 1 with one remote will be shipped to you according to your order priority, and the second remote will be shipped separately.
Thank you,
MJX F45, Walkera Tali H500, DJI P3A
Dji testuje ruční gimbal pro využití kamery z Inspire1 .... zdroj fb dji
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
Hmmm škoda, že je to taková srágora. Jsem zvědav zda kamera z 2 dožene GP4
souhlas s Dagem. Navíc se obávám že cena toho gripu bude o dost větší než kvalitního celého lanparte gimbalu. Ale pořád si stojím za tím že se mi INSPIRE moc líbí
Phantom 4, ipad air2 cellular, tracker RF V16
Dneska mi prosel rukama prvni kus. Az se s nim kamarad vymazli, udelame nejaky test a fotky, at vime co to umi.
Zajímalo by mě zdrojové video (ne degradované YT) z kamery zda je to opravdu tak hrozné jak je k vidění na webu. Díky za případný link
- gardenroute
Dagu, to co je většinou vidět na webu od I1 jsou videa z předprodukčních verzí, vůbec bych se nebal jak kvality videa, tak stabilizace 3D gimbalu...
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
To ano, ale přeci jenom už YT dělá přepočet s ohledem na snadnější streamování. Chtěl bych porovnat zdrojový obraz bez zásahů a přepočtů 1:1 na mém 5K displeji s 4K GP4
pěkný první let...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1TQQcBWV6Vs[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1TQQcBWV6Vs[/youtube]
F306 Phantom 2 s H3-3D, FPV 5,8 GHz 400 mW, 7" monitor diverz., iOSD mini, MarcoPolo, Waterbuoy
- gardenroute
Typicky hnup, první let dela na ulici primo před domem 
Co me ale zaujalo, že při odarmovani Inspire 1 jsem zaslechl nějaký robotizovany hlas hlásících 'take off. ..', netušil jsem, že nova Tx má i hlasový výstup...(nebo že by pouzil jinou?).
Co me ale zaujalo, že při odarmovani Inspire 1 jsem zaslechl nějaký robotizovany hlas hlásících 'take off. ..', netušil jsem, že nova Tx má i hlasový výstup...(nebo že by pouzil jinou?).
Naposledy upravil(a) gardenroute dne úte 13.01.2015 9:22, celkem upraveno 1 x.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
- Honza Kucera
To je strašný, je tohleto vůbec možnýhravec píše:pěkný první let...
Hezky jsem si dnes ráno zalítal, před chvílí jsem se vrátil
-
salamander
Úžasný let, ak by to napálilo do človeka to by bol masaker.
Tesne pred odlepením tam bolo počuť umelý hlas , ako písal garden...
Tesne pred odlepením tam bolo počuť umelý hlas , ako písal garden...