Taranis pro začátečníka ano či ne?

Pravidla fóra
Než položíte dotaz, jaký vysílač koupit, tak pročtěte zde již napsané, ať se témata neopakují.
Do názvu tématu uveďte, které vysílače zvažujete.
Myslete na to, že výběr vysílače je otázkou osobních preferencí!!!
Odpovědět
Zpráva
Autor
mafiak

Re: FrSky Taranis - pokračování

#16 Příspěvek od mafiak »

No obavam se toho, že budu muset něco pajet a vrtat se v tom, ale o tom to je. Viděl jsem videa Rimira a ten se teda do toho obul ale zase ušetří penize když si to vytuni po svem. Asi vemu toho tranise frsky a kvalita bude jinde a uz to bude snad na dlouho i na lepsi letadla. Do začatku chci easystara. Chtel jsem setovku RTF s vysilacem Smart SX, ale nema ani displey i když na pelikanovy je popis co to umi, že by to bylo bohove radio, ale asi to nastavovani přes obrazovku bude lepší.
Sky Surfer 1400, Taranis-Plus
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od RCStudio »

mafiak píše:No obavam se toho, že budu muset něco pajet a vrtat se v tom, ale o tom to je. Viděl jsem videa Rimira a ten se teda do toho obul ale zase ušetří penize když si to vytuni po svem. Asi vemu toho tranise frsky a kvalita bude jinde a uz to bude snad na dlouho i na lepsi letadla. Do začatku chci easystara. Chtel jsem setovku RTF s vysilacem Smart SX, ale nema ani displey i když na pelikanovy je popis co to umi, že by to bylo bohove radio, ale asi to nastavovani přes obrazovku bude lepší.

No setova radia jsou proste jen radia aby to litalo, pokud to myslis vazne je lepsi si vybrat radio ktere ti umozni provozovat vice modelu s nejakym komfortem nastaveni.
Nerekl bych ze je to o tom se v necem vrtat. To ze si lide i ja T9X ruzne poupravovoali je sice pekne ale nakonec zjistiz se furt neco pajis, programujes, ladis ale nelitas.
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
macil

#18 Příspěvek od macil »

Ak to myslíš s modelárčinou naozaj vážne, tak z toho, čo tu padlo, choď jednoznačne do Taranisa. Je to hotové riešenie bez kompromisov a so širokou podporou, ako samotného výrobcu, tak aj predajcov.
mafiak

#19 Příspěvek od mafiak »

Asi tak, jak je příspěvek výše. Sice ta cena lidova moc neni, ale asi to bude kvalita. Spíš si budu hrát se stavbou letadel a vysílačka uz jen bude vyčkávat na dokončení letadla.
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od ddano007 »

mafiak píše:... Sice ta cena lidova moc neni...

Mnooo, pozri si, co stoja "znackove" vysielacky porovnatelnych parametrov ( sam som dakedy daaavno uvazoval nad DX8) a hned sa ti ta cena bude zdat velmi ludova :lol:
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
mafiak

#21 Příspěvek od mafiak »

Pravda, FrSky je na tom o poznani lépe a i parametry jsou v tej ceně hodně za hranicema. Mam teda z toho hlavu v pejru. Vybrat postačující rádio a ještě se nezadlužit na začátku, aby bylo i do budoucna to je hodne velký krok, hlavně pro mě. Ale už mám rozhodnuto, FrSky se mi líbí. Zhlédl jsem i video od Rimira a hodně me to chytlo. Snad mě to s první havárií letadla nepustí. Věci se dějí, protože to tak má být.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od RCStudio »

Hele i kdyby te to pustilo behem par mesicu a radio das na bazar za rozumnou cenu tak ho prodas...
Jan Janekx Urbanek
kozlik327

#23 Příspěvek od kozlik327 »

já bych doporučil nějaké starší rádio z modelbazaru.Určitě jej bude mít na delší dobu a i to se dá vždycky prodat.Já jsem nedávno prodal zachovalou DX7 se dvěma přijímači a lipolkou ani ne za 2500,- což není ani polovina za Taranis. Ale je to samozřejmě věc názoru. Já osobně jsem "ujetej" na FC 16 a FX 18.
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od RCStudio »

To je taky reseni ale je tam na bazaru jeden T za rozumnou cenu http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/No ... d./599102/
Jan Janekx Urbanek
kozlik327

#25 Příspěvek od kozlik327 »

no jo ,ale 4800,- ? To je moc!
vbalko

#26 Příspěvek od vbalko »

Moc za Taranis s x8r a 40A čidlem?
kozlik327

#27 Příspěvek od kozlik327 »

je to cena bez přijímače a čidla. Je to moc pro někoho kdo začíná a těch prostředků nemá nadbytek. Dát číňanovi pět L za vysílač je dost silná káva,ať to bereš jak chceš.
kozlik327

#28 Příspěvek od kozlik327 »

možná jsem to napsal blbě,číňan tolik nedostane.Správně to mělo být:dát za čínský vysílač...
RCStudio
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od RCStudio »

Ze jsi to dal...
Ano FrSky je ciska firma ale na trhu uz 20let a nemuzu rict ze je to typicka cinska garaz.
Jan Janekx Urbanek
kozlik327

#30 Příspěvek od kozlik327 »

já také o garáži nic nepsal,je to jen můj názor,přestože Taranis mám.
Odpovědět

Zpět na „Výběr vysílače“