Mini H FPV quad 250

Máte svůj copter nebo stavbu/užívaní plánujete a chcete popsat jeho stavbu, úpravy, zalétaní, létání.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ST
Kontaktovat uživatele:

Re: Mini H FPV quad 250

#571 Příspěvek od ST »

Ten špenát je je pěkná sviň... , hlavně v začátcích je to černá můra. Já si s tím užil... No teď už to jde, ale stejně pokud se jde na limit, tak se tomu občas nevyhneš. :) Ale pokud se lítá za sucha, tak to není zase takový problém a mě to elektronika dávala. Chce to nosit sebou spec. štetec s dlouhým chlupem. :wink:
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
arachna

#572 Příspěvek od arachna »

...na to sem taky myslel, ve finale to jeste prefouknu CarDipem 8)
http://www.dipshop.cz/standardni-odstin ... 00ml-i241/

nekdy je to lepsi jak smrstovacka (tenci, lehci ... :lol: ) vsichni vime jak prckum vadi zbytecne gramy ... :wink:
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#573 Příspěvek od Dejfak »

Ta váha je super http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=76355
Ta cena je hrozná :-(
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
ST
Kontaktovat uživatele:

#574 Příspěvek od ST »

Tak se musím pochlubit, přišel mi dneska nový rám na 250tku, fajnová záležitost. Fakt se mi to líbí. Z BG to byl taky fofr doma.
Trochu jsem upravoval, tedy měnil šrouby za TBS like pro horní plato a zkracoval spojovací pro ramena. Je to skoro fullcarbon, kromě ramen, ty jsou nejspíš z barveného sklolaminátu. Váha taky úžasná, s komplet kovovými šrouby 135g. Prostě luxus.
Přílohy
qav250_004.jpg
qav250_002.jpg
qav250_001.jpg
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#575 Příspěvek od Ancistrus01 »

Ahoj, pěkný rám! Hodil by jsi prosím na něho odkaz?
ST
Kontaktovat uživatele:

#576 Příspěvek od ST »

Je potřeba si vybrat ten karbon v defaultu je sklo. Akorát ta cena není pro skblíky, ale není to zase taková rána . :lol:
http://www.banggood.com/QAV250-250mm-FPV-Carbonfiber-Glassfiber-Frame-For-RC-Multi-Rotor-p-936801.html
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#577 Příspěvek od Ancistrus01 »

ST píše:Je potřeba si vybrat ten karbon v defaultu je sklo. Akorát ta cena není pro skblíky, ale není to zase taková rána . :lol:

Cena není tak strašná. Je tam nějak řešeno špinavé a čisté patro. Nebo je ta spodní deska jenom přišroubovaná? :)

Tohle by se ale mimojiné dalo v pohodě fréznout. Na HobbyKingu prý mají docela kvalitní uhlíkový desky. Asi budu muset udělat po vánocích až nebudou mít shopy takovej frmol nákup :)
krtek2k

#578 Příspěvek od krtek2k »

Na hobbykingu maj 300x100mm desky, což je dost omezený. Kupuju na ebay z číny desky 300x200mm. free shipping , 200×300×2mm jsem tam letos koupil za 480Kč.
Maj folii z obou stran proti oděru , a je to kvalitka.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
tmx

#579 Příspěvek od tmx »

panove, copak hrajete na naze32 za software?
baseflight, cleanflight /ma autotunning pid reglu/? - v posledni dobe 'hydra' prispiva vice do baseflightu.
taulabs, openpilot?
zatim to cele ocmuchavam, mam jen desku, satelit a gps. pohon este nedorazil.

edit 1: taulabs i openpilot tam sice dostanu, ale nelze se s tim dale spojit.
edit 2: lze pouzit pid nastaveni z cleanflightu v baseflightu?
arachna

#580 Příspěvek od arachna »

Dneska se musim podelit s nemilou zkusenosti s DHL :?

vcera mi dorazil balicek s dilama na 250ku a protoze sem nechtel cekat "mesic", tak sem holt priplatil (a nemyslim, ze malo) za prepravu s DHL deklarujici doruceni za 3-8 dni. Uz sem DHL pouzil mnohokrat a vzdy dorazil balicek do 10 dnu.
Tentokrat to bohuzel trvalo 18 dni ! :evil: Rikam si, maj ted toho moc nebudu je prudit, stejne to neuspisim ..., tak sem cekal.
Buhuzel dalsi sprcha prisla pri placeni DPH. Mel sem platit 249,-Kc ale ridic po me chtel 509,-
Uvnitr byla faktura a na ni onech 249,- DPH z deklarovane hodnoty a polozka "zaruka na DPH v celnim rizeni" za 260,-Kc !!!
Volal sem tedy na DHL co to na znamenat a pani mi sdelila, ze DHL plati DPH zalohove a tudiz v tom maji vlastni prostredky a za to si od 1.11.2014 nove uctuji poplatek ve vysi 2% z vypocteneho DPH.
Namitl sem, ze nejsem idiot a i bez pocitani toto nejsou preci 2% !!! Pote pani tedy dodala, ze ale minimalni poplatek je prave tech 260,-Kc !!!
Takze bohuzel po Ceske poste, ktera chce "vypalne" 180,-Kc uz tento lukrativni business aplikuje i DHL a hned za 260,-Kc :evil: :evil: :evil:
Napada me k tomu spouta dalsich myslenek, ... jen ne nic logickycho a slusnyho :(

Kazdopadne je to "HNUS FIALOVEJ" a kazdy si musi udelat zaver sam ... :evil:
tmx

#581 Příspěvek od tmx »

to je nemile.
ot: dnes mi prisel balicek pres DPD z HK. posledni informace byla z 14.11. v minulem tydnu pisu do HK kde to je. odkazali me na dopravce SCSExpress, tam z nich vylezlo ze mam zaplatit VAT 17.2Euro. ma prihoda: supr komunikace jak s HK tak s cinskym dopravcem. do dvou dnu po mailech balicek frci z britanie ke me domu.
DidaJI
Kontaktovat uživatele:

#582 Příspěvek od DidaJI »

Zkusil jsem to jako ST stříknout a vypadá to docela dobře. Hlavně ta černá matná je COOL :lol:

DSC00857.JPG
DidaJI
Kontaktovat uživatele:

#583 Příspěvek od DidaJI »

A tady jsou 2 testy kamery Mobius ActionCAM s objektivem 2GO. Bohuže byly docela špatné světelné podmínky, takže to není žádný zázrak. Daleko nejvíc to ale zprasí YouTube tou svojí kompresí při rychlém pohybu.

Video1:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ncRh9GbFqI4[/youtube]
Originál v plné kvalitě:http://www.skycam.cz/mobius_1.mp4

Video2:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xxxdIYlbDS0[/youtube]
Originál v plné kvalitě: http://www.skycam.cz/mobius_2.mp4
arachna

#584 Příspěvek od arachna »

...dobrej napad vzit sebou zebrik :) na brizky se leze blbe :wink:

Ted vazne, tos jako "vyndal z drezu" Mobiuse a litas jen na optiku a streva z neho ? Pokud jo, neni ta jeho latence riskantni ? Na tom hristi to bylo parkrat "vofous", takze pokud letis jen na Mobiusovo strivka, je to hodne dobry :)
Dik za info F.
DidaJI
Kontaktovat uživatele:

#585 Příspěvek od DidaJI »

arachna píše:...dobrej napad vzit sebou zebrik :) na brizky se leze blbe :wink:

Ted vazne, tos jako "vyndal z drezu" Mobiuse a litas jen na optiku a streva z neho ? Pokud jo, neni ta jeho latence riskantni ? Na tom hristi to bylo parkrat "vofous", takze pokud letis jen na Mobiusovo strivka, je to hodne dobry :)
Dik za info F.

Žebřík jsem měl sebou, protože jsem jel z práce :-)
Nene, Mobius je tam normálně celej, lítám na tuhle kameru: http://www.surveilzone.com/sony-960h-ccd-effio-v-800tvl-ultra-wdr-camera-cc1526
Na fotkách v úvodu videa tam mobius nejí ještě přidělanej. Je tam jen na natáčení...
Odpovědět

Zpět na „Coptery - projekty“