texmur píše:pro majitele H3D s GP4 už také existuje řešení jak se zbavit ribon kabelu aneb k*rvadrátu![]()
Tome, to je sqělé. Číňan Tě musel slyšet, když si o tom v sobotu na srazu mluvil ...
texmur píše:pro majitele H3D s GP4 už také existuje řešení jak se zbavit ribon kabelu aneb k*rvadrátu![]()
hravec píše:a v čem je tam u GP4 rozdíl? konektor herobus je copak jiný?
Stapaka píše:Petr s Tomem shodně tvrdili, že na GP4 jde výstupní video na herobusu z jiného kontaktu ... tak že je to prozatím nefungovalo
No třeba, GP4 na H3-2D s original dockovacim konektorem nechodi, stejne tak na H3-3D z první serie ještě s konektorem, a ani na dodatecne upravenych H3-3D z pozdejsi produkce jiz se "zemandratem". Neproleze video do FPV. Uz jsou na to i opacne kity pro H3-2Dhravec píše:...zajímavé, ptám se proto, že příslušenství ke kamerám je totiž kompatibilní, nicméně koupit GP4 se určitě nechystám...
Uvazoval jsem take o necem takovem na nastavajici cestu, ale nejak jsem to nakonec nestihnul to resit, ještě jsem mel od Romana pujceny jeho velky 2D, ale také jsem ho nestihl rozchodit, a pro GP asi moc velke. Vicemene stejne GP bude jen letat (doufam), a občas do vody na koraly, a na to mam bumber a GoPole... Z ruky bude v akci opet Legria s Maruskou, ja se stejne omezim asi jen na foceni...hravec píše:...ale už někdo koupil nějaký gimbal pro kameru do ruky?...
hravec
na tento zelený gimbal jsem dostal tip od Toma, takže asi nejspíš jde do něj, nebo už ho Tome máš?
hravec píše:P.S.: kdyby měl někdo pocit, že je to OT, tak není, mnoho Phantomistů používá při točení videí záběry ze země, vzpomeňte na Dominika