Mini H FPV quad 250
Re: Mini H FPV quad 250
dik za typ kua akurat ten Aliexpress moc nemusim je tam len platba kartou a ak je uz zaplatene moc sa nevybavuju uz ma tam par krat oblbli s reklamaciami
Trencin, DJI Phantom2, Zenmuse 2D, GoPro 3+, NightHawk 200 Emax
Tie z HobbyKingu sa ti nezdajú?
Nie ja som pako ja som len amater a rozdiel nepoznam len ma to zaujima ked by som mal originaly ci poznam rozdiel
Ono dnes je to ťažko rozoznať a zvlášť podľa obrázku, ale keď je vrtuľa dobrá, hoci kópia, tak nie je čo riešiť a rovnako, keď je zlá, hoci originál.
na goodluckbuy, banggood atp, tyhle servery musí znát každej 
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
cucpo píše:Chlapi kde kupujete Gemfanky ja kde kupim vsade to je len v sacku bez toho papiera hore asi to niesu originaly
Já kupuju trojlisty na eBay a naposledy na Banggooda vždy s tím papírem. Ty trojlisty ani nevyvažuju.
a tak to ja mam smolu naposlewdy 10 parov z BG vsetko len v sacku bez etikety. Ale ako bolo uz napisane ked sa zdaria tak je jedno ci su origosalebo nie, len som myslel ci existuje nejaky isty shop s nimi, diky pani za reakcie 
- Honzzzinek88
- Kontaktovat uživatele:
qeex a nuku díky za informace pěkně si ty odkazy a text uložím a možná někdy. Koukám že to fpv vyjde cenově jak cela quad : - ) Tak ještě jednou díky za infa. Honza : - )
Youtube http://www.youtube.com/user/RcAirOSTRAVA/videos
Galerie http://rcairostrava.zonerama.com/
Galerie http://rcairostrava.zonerama.com/
Dobrý den.
Již delší dobu uvažuji o nějaké koptéře a zalíbila se mi 250.
Pročítám různá fóra, ale objevuji že každý preferuje jiné komponenty. Zkusil jsem něco vybrat podle mne, ale chtěl bych poradit od zkušenějších. Vybral jsem i GPS (pomůže mi se stabilizací ? ) , než se naučím koptéru trochu ovládat?
QAV250 250mm Mini FPV Quadcopter Carbon Fiber Frame Kit
RCTimer HP1806 2300KV Motor 12A SimonK ESC 5030 Propeller For QAV250
Mobius Action Camera 1080P HD Mini Sports Camera Wide Angle Edition
Boscam FPV 5.8G 200mW AV Wireless Transmitter
DAL 700TVL FPV HD 1/4'' CMOS Camera Module Wide Angle
Skyzone SKY-700D FPV 5.8G 32CH Diversity 7 Inch TFT Monitor DVR
MinimOSD MAVLink OSD APM 2.6 APM 2.52 Flight Control Board
Ublox NEO-6M V2.3 GPS Module With EEPROM For Flight Control
Naze32 řídicí jednotka
GE POWER 11.1V 25C 1500mAh Li-Poly Battery for QAV250 Frame Kit
Jaký je rozdíl mezi těmito anténami.
L Type RP-SMA Male (zahnutý L konektor ??-samec)
L Type -SMA
W Type RP-SMA Male (rovný konektor ??-samec)
W Type -SMA
Díky.
P.S.
Tak už jsem to zjistil.

Již delší dobu uvažuji o nějaké koptéře a zalíbila se mi 250.
Pročítám různá fóra, ale objevuji že každý preferuje jiné komponenty. Zkusil jsem něco vybrat podle mne, ale chtěl bych poradit od zkušenějších. Vybral jsem i GPS (pomůže mi se stabilizací ? ) , než se naučím koptéru trochu ovládat?
QAV250 250mm Mini FPV Quadcopter Carbon Fiber Frame Kit
RCTimer HP1806 2300KV Motor 12A SimonK ESC 5030 Propeller For QAV250
Mobius Action Camera 1080P HD Mini Sports Camera Wide Angle Edition
Boscam FPV 5.8G 200mW AV Wireless Transmitter
DAL 700TVL FPV HD 1/4'' CMOS Camera Module Wide Angle
Skyzone SKY-700D FPV 5.8G 32CH Diversity 7 Inch TFT Monitor DVR
MinimOSD MAVLink OSD APM 2.6 APM 2.52 Flight Control Board
Ublox NEO-6M V2.3 GPS Module With EEPROM For Flight Control
Naze32 řídicí jednotka
GE POWER 11.1V 25C 1500mAh Li-Poly Battery for QAV250 Frame Kit
Jaký je rozdíl mezi těmito anténami.
L Type RP-SMA Male (zahnutý L konektor ??-samec)
L Type -SMA
W Type RP-SMA Male (rovný konektor ??-samec)
W Type -SMA
Díky.
P.S.
Tak už jsem to zjistil.

...zajimavej koncept tenhle "250 JEDNOROZEC"
http://www.banggood.com/UNICORN-1-Mini- ... 61461.html
Kazdopadne mi prijde dobra myslenka ta baterka ze spodu vzhledem ke stabilite v ose Z. Teda jestli se to pak zas nebude chovat jako kyvadlo ???
No, ... neprijde mi ta konstrukce uplne blba, krom toho, ze se budou o trochu min chladit motory a regly.
Co myslite ?
http://www.banggood.com/UNICORN-1-Mini- ... 61461.html
Kazdopadne mi prijde dobra myslenka ta baterka ze spodu vzhledem ke stabilite v ose Z. Teda jestli se to pak zas nebude chovat jako kyvadlo ???
No, ... neprijde mi ta konstrukce uplne blba, krom toho, ze se budou o trochu min chladit motory a regly.
Co myslite ?
too Dr.Ban :
1. pokud chceš lítat s like QAV250, tak si postav nějakou dřevěnku ( velikost cca 450 ) na práskání a nauč se lítat. Klidně si do ní můžeš dát NAZE32 nebo CC3D. Na GPS zapomeň jinak se řídít nenaučíš. Lítej na oči > Ze začátku si přidej stabilizaci. Věř tomu, že na příští rok máš co dělat. Jinak vyhozené peníze.
2. pokud lítáš s vrtulníky tak není problém a dáš to.
too arachna : Já myslím, že to je naprostý úlet.
1. pokud chceš lítat s like QAV250, tak si postav nějakou dřevěnku ( velikost cca 450 ) na práskání a nauč se lítat. Klidně si do ní můžeš dát NAZE32 nebo CC3D. Na GPS zapomeň jinak se řídít nenaučíš. Lítej na oči > Ze začátku si přidej stabilizaci. Věř tomu, že na příští rok máš co dělat. Jinak vyhozené peníze.
2. pokud lítáš s vrtulníky tak není problém a dáš to.
too arachna : Já myslím, že to je naprostý úlet.
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Toho jednorožce navrhoval někdo, kdo vůbec netuší o čem je lítání s malým prckem. Chtěl se odlišit, to se jistě povedlo, ale to je tak jediný klad co to má.
Jo a ta baterka dole, kde ji chrání jenom čtyři tenké nožičky před destrukcí o kdejaký kamínek, to je teprve "geniální" myšlenka.
to Troll: a o cem ze to tedy je ??? vysvetli. I ja bych to rad vedel presne ...
Nemyslim si, ze je baterka dole kdovi jak vic vystavena desrukci. Pokud o "neco" skrtnes tak to stejne vetsinou de pres "boudu" do kotrmelcu a pak je jedno kde ta baterka je ... Asi by klidne stacilo pod baterkou platicko jako to ma rachel v2.2 se kterou se lita minimalne tak svizne jak s 250kama ...
Me by spis zajimaly letovy vlastnosti, kupovat to rozhodne nehodlam, ale asi to zkusim cvicne postavit v podobnym duchu, schvalne jestli bude v necem zasadni rozdil.
Netvrdim, ze to musi byt nutne lepsi, ale zavrhnout to jednim smahem aniz bych s tim mel jakoukoliv zkusenost mi taky neprijde koser ...
Nemyslim si, ze je baterka dole kdovi jak vic vystavena desrukci. Pokud o "neco" skrtnes tak to stejne vetsinou de pres "boudu" do kotrmelcu a pak je jedno kde ta baterka je ... Asi by klidne stacilo pod baterkou platicko jako to ma rachel v2.2 se kterou se lita minimalne tak svizne jak s 250kama ...
Me by spis zajimaly letovy vlastnosti, kupovat to rozhodne nehodlam, ale asi to zkusim cvicne postavit v podobnym duchu, schvalne jestli bude v necem zasadni rozdil.
Netvrdim, ze to musi byt nutne lepsi, ale zavrhnout to jednim smahem aniz bych s tim mel jakoukoliv zkusenost mi taky neprijde koser ...
Tak to nezavrhuj a zkus to. Pak sem napiš co jsi zjistil.
A protože já už praktickou zkušenost s vrtulemi dole mám, tak si troufám to na malém prckovi naprosto jednoznačně zavrhnout. Chápu že se Tě můj příspěvěk dotknul,nikdo není rád za vola, ale fakt je to blbost. Podívej se na naprostou většinu 250ek jak vypadají. Stavěla to spousta lidí a mají ohromné množství zkušeností.Proč tak asi vypadají všechny velmi podobně ? Protože časem všichni přišli ke stejnému obecnému závěru jak má takový stroj vypadat. Letové vlastnosti budou takové, jakou to má řídící desku a jak to dotyčný dokáže naladit , rozdíl oproti klasice prakticky nikdo nepozná, ale odolnost a rozumná provozovatelnost, to je zcela jiná otázka. Netuším jestli jsi už něco takového řídil, jestli ne, tak je to docela hukot, zmizí to v dálce v mžiku a na FPV se do každé mezírky stejně nevejdeš, takže bouraček je požehnaně. Víc jako na větším strojku. A ani se jim nikdo moc nebrání, protože tohle jsou mršky odolné a obvykle jsou škody minimální. Tak to postav a zkus chvíli prakticky provozovat. Pak můžeme diskutovat dále.