Jsem v tom absolutni laik a Walkera HM60 je muj uplne prvni jednorotor ktery se ke mne navic dostal v ne uplne provozuschopnem stavu.
Takze bych takovou vec. Nenasla by se tu nejaka dobra duse, ktera by poradila nejake rady ohledne nastaveni padel, listu ... no proste obecne cela geometrie?
Zatim funguju na zaklade zdzd-ho stranek a linku co tam jsou, teda zatim porad v oblasti teorie. Ctu to porad dokola, protoze pokazde narazim na neco co jsem puvodne prehlid (nebo mi to nezustalo ve skebli).
Protoze mam zatim potize s nastavenim gyra WK-G011, tak u nej mam zatim vyple AVCS (kdyz je AVCS zaple, tak to ma furt snahu tocit se servem az do dorazu).
Dneska jsem si poprve dovolil pustit walkeru (zpatky plne zkompletovanou i s listy) a vysledek zkousky je:
- musim nekde vyzjistit kolik maji byt listy utazene, protoze kdyz jsou malo tak se pri prvnim rozbehu umi cely otocit a kdyz jsou utahly, tak cely vrtulnik haze az do te doby nez to dostane nejaky slusny otacky (pak uz je to dobry, ale ten prvni rozbeh po namontovani listu je sileny).
- ani na plny plyn se nechce zvednout. Snaha by byla, ale zustava to jen pri te snaze. (nejspis blbe nastavene uhly listu, jenze netusim jak by mely byt nastavene)
- pokus o otaceni na zemi konci tak, ze na jednu stranu se toci celkem ochotne (sakra, ted si nevzpomenu na kterou - pri dalsim testu doplnim), ale na druhou se mu nijak extra nechce. Pritom servo je namontovano tak, ze pri sve stredove poloze drzi vrtulnik celkem rovne (zadny pokusy o samovolne otaceni se nekonaji).