Spektrum DX9
Re: Spektrum DX9
Uvidime, budeme muset vydrzet 
- Jindra_S
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš, pls, dát nějaký link na to oficiální potvrzení? (nějak jsem to googlem nenašel)
-
Pouze vyjadreni mailem z podpory.
Kazdopadne o vzdalene sprave prijimacu atd je toho na netu uz dost - napis AirWare 2.0 DX9
Kazdopadne o vzdalene sprave prijimacu atd je toho na netu uz dost - napis AirWare 2.0 DX9
Tak moje zkušenost po asi 2 měsíčním používání mi nějak přestává fungovat rolovací kolečko. Přeskočí třebas 5 položek.. Stává se to někomu ?
Děkuji
Děkuji
- xxkarlosxx
Nevíte zda je možné nastavit plynulejší přechod mezi stunt mody? Hledal jsem,ale nenašel...Na youtube mi přišlo,že někdo přechází mezi mody pomaleji a vrtulník pak nedostává tokové rázy.. Na Futabě to jde,to vím.. Nastavuje se čas jak dlouho bude trvat plynulé zvýšení otáček mezi jednotlivými stunt mody...
Blade 130 x,Trex 150,Epic 280,VORTEX
Ano jde, bhuzel ti ted nereknu kde (nejsem doma) ale je tam delay
- xxkarlosxx
Delay jsem právě viděl v nastavení plynu a pak jen u H(hold pozice) u normal, stunt 1 a stunt 2 už delay možnost není,nebo to špatně hledám 
Blade 130 x,Trex 150,Epic 280,VORTEX
no a neni to nahodou ono? chapu to tak ze to ma delay pri prepnuti
Teď je otázka, zda Delay je jen prodleva nebo pozvolný náběh. Příkladně při přechodu z Nor do Stunt2 musíš přes Stunt1. A aby to neskočilo do Stunt1, je tam delay.
Já nevím, mám dsx11, delay tam mám taky, ale nikdy jsem to nezkoumal.
Kluci to řeší tak, že mají stejné křivky pro všechny mody. Nebo alespoň nějak podobný uprostřed.
Já nevím, mám dsx11, delay tam mám taky, ale nikdy jsem to nezkoumal.
Kluci to řeší tak, že mají stejné křivky pro všechny mody. Nebo alespoň nějak podobný uprostřed.
Nula musi byt vzdy stejna pro vsechny mody ve stejne poloze... zbytek uz je jedno... ono to sice skoci, ale da se s tim pohrat. Myslim ze ten delay by to mel vyresit
Počkej Elfew, nula stejná.
Mluvíš o nule, kdy je páka plynu někde uprostřed, jo?
Mluvíš o nule, kdy je páka plynu někde uprostřed, jo?
No tak si nastav nulu na listech a pokud prepinas rezimy tak vzdy musi byt nula na stejnem miste co se paky tyce... - a + vychylky to uz je sumak
Jinak pro všechny - všla v půlce listopadu verze FW 1.06.05. Bohužel seznam změn nemají zveřejněný, dle informací co jsem získal se jedná o přípravný firmware před 1.07, který přinese kupu změn a novinek (viz třeba obal krabice od vysílačky, kde jich je spousta napsaných s hvězdičkou, že budou dodány později).
Já akorát pozoruji (připadne mi to), že vysílačka rychleji najíždí po zapnutí
Já akorát pozoruji (připadne mi to), že vysílačka rychleji najíždí po zapnutí
Pekný deň,
dostal som pod stromček DX 9, " http://shop.lindinger.at/product_info.p ... id=9706842 ", vie niekdo poskytnúť Československý návod? ´dakujem
dostal som pod stromček DX 9, " http://shop.lindinger.at/product_info.p ... id=9706842 ", vie niekdo poskytnúť Československý návod? ´dakujem
Ten navod je osekany...zkus napsat na astru