Kvadroptéra Galaxy Visitor 3

Chcete začít s copterem a nenašli jste odpověď v některém z již existujících témat.
Zpráva
Autor
LordMerlin

Galaxy Visitor 3 - chyba v CZ překladu

#1 Příspěvek od LordMerlin »

Rád bych upozornil majitelé tohoto modelu na chybu v českém překladu tohoto modelu. Jelikož mám i model GV2, kde jsem byl zvyklý na plynulou regulaci výšky modelu tak mne fakt štvalo chování modelu GV3 v regulaci výšky. Prostě po zapnutí a prvotní kalibraci jsem zvlétnul a jakékoliv přistání byl dobrej adrenalin končící hrubším přistáním.
Vypozoroval jsem, že prostě GV3 ne a ne přistát jako menší brácha GV2.
Tak jsem tedy dle českého návodu testoval nastavení kniplu plynu a pořád se nedařilo až jsem na to přišel :-)
Český distributor má v překladu chybu a díky tomu většina uživatelů bloumá proč model normálně a lehce nepřistane.
Správný překlad je takto:
Při zmáčknutí AUX2:

1 x bliknutí režim maximální výšky 2-3 metry

2 x bliknutí udržování výšky při posunutí kniplu v požadované výšce na 50% plynu

3 x bliknutí je konečně mód kdy se model chová tak jako GV2 tedy s plynem se dá s modelem lehce přistát a plynule regulovat výšku.

Tato fatální chyba v českém návodu může spoustu majitelů tohoto modelu zklamat, ale zase kdo je tak zvýdavý jako já tak na to přijde : -)

Při připojení baterky tedy zmáčknu AUX2 dokud LED nebilkne 3x a pak se s tím dá lítat :-) Vypozoroval jsem na youtube podobné problémy při takzvaném houpavém startu, který je nastavený jako první tedy režim udržování výšky při posunutí kniplu ve stanovené výšce na 50% plynu.

Nyní po 3x bliknutí před startem se s tím dá lítat.

Holt to čidlo na hlídání výšky má sice svůj význam, ale mne tedy maximálně štvalo :-)

Letu zdar ! :-)
Thornus

Kvadroptéra Galaxy Visitor 3

#2 Příspěvek od Thornus »

Dobrý den, mám tento model kvadroptéry s kamerou. Naskytl se jeden problém, kamera v začátcích natáčela normálně ale teď začala natáčet jen pár sekund videa, třeba jen 3. Nemůžu přijít na to čim to je. Zkusil jsem pamětovku i párkrát naformátovat... A ještě dotaz k baterce, dá se k tomuto modelu koupit lepší? Jelikož velikost té baterky musí zůstat stejná je tam uplně natěsno.
HonzaS

Re: Kvadroptéra Galaxy Visitor 3

#3 Příspěvek od HonzaS »

Některé SD karty byly pomalé a nestíhaly to. Já s tím problém nikdy neměl, ale řešilo se to ve vláknu o Galaxy Visitoru 2.

Lepší kameru pro tuhle copteru asi nemá smysl kupovat.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
skaramu

#4 Příspěvek od skaramu »

Tak to se mi stalo také a jsem pěkně naštvanej...vše jinak naprosto v pohodě dron léta naprosto suprově...akorát video mi začalo nahrávat v sekcích a to po celou dobu..mám kameru iloock+ ..za ty peníze snad může být už kvalita, když ten set stál 65litrů..třeba tady to někdo už vyřešil,ale myslím si,že kartou to asi nebude,snad plná paměť v kameře,ale jak jí smazat..
skaramu

#5 Příspěvek od skaramu »

Jestli tady někdo má zkušenosti s opravdu špičkovou kamerou a opravdu s FulHD rozlišením a s velkým dosahem,ne jen na papíře tak mi poraďte..cena mě tak nějak nezajímá chci kvalitní záznam obrazu..děkuji
HonzaS

#6 Příspěvek od HonzaS »

skaramu píše:Tak to se mi stalo také a jsem pěkně naštvanej...vše jinak naprosto v pohodě dron léta naprosto suprově...akorát video mi začalo nahrávat v sekcích a to po celou dobu..mám kameru iloock+ ..za ty peníze snad může být už kvalita, když ten set stál 65litrů..třeba tady to někdo už vyřešil,ale myslím si,že kartou to asi nebude,snad plná paměť v kameře,ale jak jí smazat..

65 litrů? cože? :lol: Asi ty Vánoce, půl rcmanie je zas v lihu... :mrgreen:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
skaramu

#7 Příspěvek od skaramu »

je to Walkera QX 800 zatím mi lítá 40min na nabití,ale dost foukalo. Jen jediné ten obraz a pak přenos videa v reálném čase ve vysokém rozlišení a nejlépe i 4k ,ale kde sehnat..
JosefSvejk

#8 Příspěvek od JosefSvejk »

A přečetl sis název vlákna? Neřeš tady úplně jinou koptéru i kameru. Jinak tvé požadavky jsou dost vysoké (4k v reálném čase), na to ti dalších 65k asi stačit nebude.
skaramu

#9 Příspěvek od skaramu »

[quote="JosefSvejk"]A přečetl sis název vlákna?
Ano přečetl.....problém s nahráváním...proto jsem se chtěl zeptat jestli někdo neví co s tím.....a ta cena mne opravdu nezajímá chci opravdu kvalitu....omlouvám se za možná nevhodný vstup do této problematiky...zkusím hledat jinde....
HonzaS

#10 Příspěvek od HonzaS »

Přenos 4K? proboha proč? :lol:
skaramu

#11 Příspěvek od skaramu »

[quote="Thornus"]Dobrý den, mám tento model kvadroptéry s kamerou. Naskytl se jeden problém

odpojil jsem zapínání kamery a nechal jen napájení...bez problémů nahrává akorát se musí před startem manuálně zapnout....
Thornus

#12 Příspěvek od Thornus »

skaramu píše:

zapínání kamery mám tak že zapojim prostě baterii do drátu, neni žádné tlačidlo tak myslíš asi odstřihnout nějakej drátek nebo,... :D
Thornus

#13 Příspěvek od Thornus »

A ještě se chci zeptat zdali se dá sehnat na tu kamerou kterou tam mám jiná čočka, nejlépe rybí oko na natáčení. Děkuji
skaramu

#14 Příspěvek od skaramu »

Thornus píše:zapínání kamery mám tak že zapojim prostě baterii do drátu, neni žádné tlačidlo tak myslíš asi odstřihnout nějakej drátek nebo,... :D

omlouvám se, máš úplně jinou kameru a určitě jiné zapojení sice píšou,že je to kvalita záznamu..mají asi jinou představu o kvalitě obrazu..
ananas

#15 Příspěvek od ananas »

Co to ma spolecne s Galaxy visior 3?
Odpovědět

Zpět na „Coptery - začátečník“