RiMr píše:Já jsem přes Vánoce něco natočil, tak to budu postupně pouštět. Ale jsou to všechno jen takové základy, žádné pokročilé pípání
Mám natočenou lekci č. 2 - tam je delta s nějakými vymyšlenkami, v č.3 je éro s jednodušším 4servovým křídlem a nějakými zase komplikacemi. A pak nějaké drobky.
Úskalí EPA, trimů a souběžného chodu serv a jak je to u OpenTx (když to pilot nechápe, tak ho to může vytrestat, hlavně u mixérů a vícesrvového křídla), použití LUA skriptu na založení modelu (to je spíš ukázka, na tom není co vysvětlovat), změna parametrů "on air" - třeba při ladění mixu výškovky do klapek v praxi.. a i takové skutečně rychlodrobky, jako plnění mixu spínačem, jednoduché užití GV...
Nějak to poposunu...
A zatím můžete hlavy programátorské pořešit zadání, které tu mám od jednoho modeláře:
- stopky spouštěné přes THt, ale pauzovatelné spínačem...
A vůbec - když budete mít někdo nějaký zajímavý prog. oříšek, tak to tady nadhoďte, můžeme to pak nacpat do videa.
Ale je co vysvětlovat ...... ,,použití LUA skriptu na založení modelu (to je spíš ukázka, na tom není co vysvětlovat),, co si představit pod pojmem LUA skript ? Ovšem jinak super