Chyba asp motorov???
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
Chyba asp motorov???
Ako spravne zahriat ASP 4T 15ccm? mam problem nastartujem a nie a nie motor zohriat tak aby som mohol mat dostatocne nizky volnobeh a to mam 20%nitra. Ale ked pristavam je uz motor tak rozhoduceny ze je ho problem zhasnut ako je to mozne? zeby vada vybraneho materialu? robil mi to aj asp7,5ccm
ale co mam brno 8ccm taky problem nemam motor si krasne drzi volnobeh uz po kratkom zahriati.
ale co mam brno 8ccm taky problem nemam motor si krasne drzi volnobeh uz po kratkom zahriati.
Funtana X50 - ASP 4T 15ccm - Hangar9
Fanta - MVVS 8ccm+lad.r(konštrukcia Jozef Kucek)
pluto - OSmax 6,5ccm(prasknuty karburátor)
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
- Pjontr
- Kontaktovat uživatele:
Mě číňani choděj pěkně. Nitro odebírá teplo, tudiš jestliže tam máš fakt 20% tak to je třeba tím. Nevím,možná se pletu.
----------------------------------------------------------------
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=86
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=86
lhotas píše:auticko netam se leje 20 jenom pri zavodech na normalni jezdeni je tak 10 - 15
ee, na normalni jezdeni je ve vetsine manualu doporucovana 16 a nektery motory (muj pripad) ani s mensim podilem nitra rozumne nebezej. Kamos jezdi 25 porad, nejen na zavodech, proste neni to o pouziti zavody / nezavody.
Dříve nadšenec do EPP, teď hlavně větroně F5J.
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
No tak mam to vyskusane aj bez nitra a robi to presne to iste cize nitrom to nebude praveze nitrom ma ten motor kultivovanejsi chod a o 30% vyssi vykon.
a mam 20%nitra 20% ricinu a 60% metylu. a nepletiem si to s autickami
a pozor 2takt je cosi ine ako 4takt!!!
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
ja jezdim na 15 a vyhovuje mi to... a 15 a 16 je teda hodne velkej rozdilwroum píše:lhotas píše:auticko netam se leje 20 jenom pri zavodech na normalni jezdeni je tak 10 - 15
ee, na normalni jezdeni je ve vetsine manualu doporucovana 16 a nektery motory (muj pripad) ani s mensim podilem nitra rozumne nebezej. Kamos jezdi 25 porad, nejen na zavodech, proste neni to o pouziti zavody / nezavody.
Baron von Vszechnozniczil z Karambolů
-
Fuzzi
- Kontaktovat uživatele:
diablotin píše:jak tam mas delany chlazeni motoru???jinak je to samozrejme chyba predevsim v materialu a tvare a velikosti chladich zeber na motoru
jinak jak dlouho mu trva se zahrat nez drzi rozumny volnobeh???a jak dlouho trva let???
Chladenie je predsa vrtulou nic viac tam nie je , let trva 7 minut a no kym sa zahreje tak po minute letu je uz v pohode
http://www.lmkpovbys.profitux.cz/galeri ... &size=full
vetroň 1600mm
Tomahawk II
Toro 300-chcelo by str
Fuzzi píše:No tak mam to vyskusane aj bez nitra a robi to presne to iste cize nitrom to nebude praveze nitrom ma ten motor kultivovanejsi chod a o 30% vyssi vykon.
A nebylo by lepší místo 20% nitra ubrat na oleji. Mám taky ASP 15 ccm 4T a s 20% ricinu to nebylo nic moc, z výfuku šlo hodně oleje. Teď lítám 12% syntetiky a je to mnohem lepší. Navíc mi bylo porazeno, že čtyřtakty nepotřebují tolik oleje jako dvoutakty, což mi přišlo jako hloupost, ale asi je to pravda. Na druhou stranu já nelétám takovou akrobacii jako ty, takže moje nároky na motor jsou samozřejmě nižší.
- Kerberos
- Kontaktovat uživatele:
divný, ASP 4T 15ccm mám v Pelikáním Thunderboltovi, napřed jsem měl 15% ricinu a bez nitra, potom jsem dal palivo hyper kde je syntetika a 5% nitra a motor běhá parádně, i kolega na to lítal a bez problému. 20% nitra je podle mě doct blbost, tak do vrtulníku. jinak 7,5 ASP lítám 20% ricinu bez nitra a také dobrý