Tornádo XX

Naše nejmilejší kategorie - jsme totiž trošku závislí na adrenalinu. Jak svahový, tak Open i Airkombat.
Zpráva
Autor
wroum

#16 Příspěvek od wroum »

4komar: protoze elevon je deska o tloustce 4mm. Od zaveseni po spodni stranu elevonu (tahla) jsou pouze ty 4 mm a to nemuze uspokojive fungovat. cim vetsi bude tloustka elevonu v miste zaveseni, tim lip to muze fungovat si myslim.
Dříve nadšenec do EPP, teď hlavně větroně F5J.
siemens
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od siemens »

pánové děkuji za váše odpovědi jen mně tapadlo co udelat velkou sešlost kombatakú a hrat to na body jen tak bez cen
vasin
Kontaktovat uživatele:

Zdar

#18 Příspěvek od vasin »

zdar Pardálové, našel by se někdo kdo by se mnou ztratil týden času po icq, mejlu a soukromých zprávach a pomohl mi postavit Tornado XX ... nechci jit cestou .. jo to sem mohl tenkrat udelat jinak a lip.

Chci mít od začátku dobrej stroj

Díky
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
Čop
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Čop »

Mám jedno doma na prodej. Serva Graupner, bat. 700mAh, nikdy nezlomený (ani Pert a Abu mě nedostali!!!) :D

Bylo by za tisíc...
Spíš lítač než stavěč...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Abu »

Čop píše: (ani Pert a Abu mě nedostali!!!) :D

Protoze jsme te s tim ani jednou nevideli litat !! Bylo to vubec ve vzduchu?
:)
Cena je to slusna, se servama a baterkama.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
rohe
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od rohe »

Čop píše:Mám jedno doma na prodej. Serva Graupner, bat. 700mAh, nikdy nezlomený (ani Pert a Abu mě nedostali!!!) :D

Bylo by za tisíc...

Co takhle fotky???? :roll:
vasin
Kontaktovat uživatele:

Stavebnici už mám

#22 Příspěvek od vasin »

Já už stavebnici mám, spíš mi jde o správný postup, kd ejak stužit a čím, atd.
Jo mohl bych postupovat dle návodu,ale to se třeba vůbec nemusí hodit na kombat. Co já vím?
Torro 900, HomeMade F3K(létá na svahu), F3K TurboGladiator, Tornado XX, Motýl (Lynx), 2M (e-větroň)
vasin
Kontaktovat uživatele:

Serva?

#23 Příspěvek od vasin »

Co tyhle serva do Tornada je to blbost?

lákaj mě ty kovový převody.. le nevím .. nerozumím.

http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=10237

díky
Abu
Kontaktovat uživatele:

Re: Serva?

#24 Příspěvek od Abu »

vasin píše:Co tyhle serva do Tornada je to blbost?
lákaj mě ty kovový převody.. le nevím .. nerozumím.

Chces to mit jako nalestenou HiEnd vonavku do vitrinky, nebo jako lacinej bytelnej bojovej stroj, o kterej se nebudes zbytecne bat?
Dej tam neco jako GWS-Mini, nebo standartni serva, pokud se vejdou. Ja mam v Tomahawkovi ty GWS a prevody jsem zatim neznicil... a to uz jsem zlomil obe packy na kormidlech (ted uz jsou tam nezlomitelne) a minule jsem prelomil 0.8mm ocelovou strunu.

Davat tam MG serva je podle me zbytecnej luxus.
vasin
Kontaktovat uživatele:

Myslíš?

#25 Příspěvek od vasin »

Myslel jsem že tím kompenzuju váhu, kterou tam dodám uhlíkem navíc. A právě od menších serf mě zrazovali brňáci a doporučovali větší GWS MINI STD .... ale tyhl ejsou menší alehčí no ... tak nevím.

No naleštěný to bejt nemusí ale rád bych nezničitelný a to tyhle serva ve mne navozjou ten pocit sucha a bezpečí.

Tak ted nedej na luxus a cenu ... ale myslíš že tím moc nerozbiju těžiště a že je v pohodě zastavím?
Čop
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Čop »

Abu píše:
Čop píše: (ani Pert a Abu mě nedostali!!!) :D

Protoze jsme te s tim ani jednou nevideli litat !! Bylo to vubec ve vzduchu?
:)

To je sprostá rána pod pás. S Tvým destroyerem se to potkalo minimálně čtyřikrát. Je pravda že párkrát jsem za uši dostal, ale vždycky tak že nedošlo k fraktuře. Největší újmu mi způsobilo zábradlí na Bohnicích... :D
Spíš lítač než stavěč...
Abu
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Abu »

Čop píše: To je sprostá rána pod pás. S Tvým destroyerem se to potkalo minimálně čtyřikrát. Je pravda že párkrát jsem za uši dostal, ale vždycky tak že nedošlo k fraktuře. Největší újmu mi způsobilo zábradlí na Bohnicích... :D

Sakra, to uz mam takovou sklerozu.... no tak mozna jo... ale urcite uz nekdy davno, asi vloni, zejo...

Jo zabradli, to proveri pevnost. :wink:
Abu
Kontaktovat uživatele:

Re: Myslíš?

#28 Příspěvek od Abu »

vasin píše:Tak ted nedej na luxus a cenu ... ale myslíš že tím moc nerozbiju těžiště a že je v pohodě zastavím?

Je to hlavne uplne zbytecny. A kovovy prevody nejsou vsechno, ty serva jsou celkove maly, sice kvalitni, ale budou mit i mensi motorek, mensi potak,.... Neni nejmensi duvod je tam davat. Rikas ze chces usetrit vahu? Proc??? Za bezvetri to nelita a za vetru tam pak budes stejne lepit 50-100g olova :D

Pokud ovsem jezdis ve "vytunenym favu" vfmetle felektrice a na hlinach, s udejchanym 40kW motorm... tak si tam dej treba digitaly :twisted:
(sorry, je to jen takovy prirovnani, cpat serva po vic nez 500,- do kombata je jako davat na Favorita disky, ktery maj vetsi cenu nez zbytek auta, jezdit to bude furt stejne)

Ono pri kombatu je to stejne nakonec o rukach a ne o servech :wink:
vasin
Kontaktovat uživatele:

OK

#29 Příspěvek od vasin »

OK 8) tohle vysvětlení beru děkuju moc.
4komar
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od 4komar »

Musíš udělat hodně Punkovej stroj Páč Punks not dead kurva :twisted: a asi takle čím víc uhlíku tam nafrkáš tím toho víc zlámeš já tam mám jen uhlíkovou trubklu a je to pecka akorát bych to udělal přez celé křídlo ulně do krajů. Není to moc patrné jak tam ten uhlík je ale je to ta tmavá čára http://4komar.rajce.idnes.cz/Vidoule_ko ... CF1557.JPG :D
Odpovědět

Zpět na „Kombat“