Nazdárek,
Máte někdo zkušenosti s Deans Style "T" konektory?
Odkaz zde
Díky.
"T" konektory
- Streader
- Kontaktovat uživatele:
"T" konektory
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"
Frekvence: 35 Mhz Kanál: 64
Osobně mi připadají stejné jako používám já - kupuji je u Hořejšího (www.horejsi.cz). Má u nich poznámku: ZLACENÉ KONEKTORY ULTRA T PRO PROUD DO 50 A. Já je používám pro proudy přes 30 A úplně v pohodě, nijak se nehřejou. Ale je možné že nejsou od stejného výrobce.
- Streader
- Kontaktovat uživatele:
MG píše:Osobně mi připadají stejné jako používám já - kupuji je u Hořejšího (www.horejsi.cz). Má u nich poznámku: ZLACENÉ KONEKTORY ULTRA T PRO PROUD DO 50 A. Já je používám pro proudy přes 30 A úplně v pohodě, nijak se nehřejou. Ale je možné že nejsou od stejného výrobce.
Mohl bys mi prosím napsat rozměry toho konektoru jak je veliký ten plastový obal? A jsou na to napájet 4mm vodiče?
Chtěl bych mít na všech baterkách stejný konektory ale mám baterky s rozdílně tlustejma kablíkama (2 a 4 mm) Ty "Téčka" mi přijdou jako celkem univerzální řešení. Drží to dobře?
Díky
"Never argue with an idiot - he'll drag you down to his level and beat you with experience!"
Kdyz je zrovna mam pri ruce a taky i supleru ...
Samice - plastova cast: 10.3x13.2mm - sirka: 7.7mm(u plusu), 6.4mm (u minusu)
Samec - plastova cast: 6.5x13.2mm - sirka: 7.7mm(u plusu), 6.4mm (u minusu)
Sirka pinu: 4mm
Tloustka pinu: 1.2mm
Delka pinu (samec): 7.9mm
Delka pinu (pajeci strana, platne pro samce i samici): 4.8mm
Mezera mezi piny: 3.5mm (pri pajeni 4mm vodice se bude muset letovat u plusu k vnejsi strane pinu)
Drzi natolik dobre ze si u samcu delam zkoseni abych je byl schopen nehtem od sebe rozdelit. Bez toho zkoseni plast samce se samici vicemene licuji a rozdeleni pri drzeni za plast je temer nemozne (a pri tahani za vodice bych pajenemu spoji neprikladal dlouhou zivotnost).
Samice - plastova cast: 10.3x13.2mm - sirka: 7.7mm(u plusu), 6.4mm (u minusu)
Samec - plastova cast: 6.5x13.2mm - sirka: 7.7mm(u plusu), 6.4mm (u minusu)
Sirka pinu: 4mm
Tloustka pinu: 1.2mm
Delka pinu (samec): 7.9mm
Delka pinu (pajeci strana, platne pro samce i samici): 4.8mm
Mezera mezi piny: 3.5mm (pri pajeni 4mm vodice se bude muset letovat u plusu k vnejsi strane pinu)
Drzi natolik dobre ze si u samcu delam zkoseni abych je byl schopen nehtem od sebe rozdelit. Bez toho zkoseni plast samce se samici vicemene licuji a rozdeleni pri drzeni za plast je temer nemozne (a pri tahani za vodice bych pajenemu spoji neprikladal dlouhou zivotnost).